Skip to article

Promoveaza-ti afacerea de acasa (I)

Promoveaza-ti afacerea de acasa (I)
Cand lucrezi de acasa iar afacerea ta este una "in familie" nu ai posibilitatea sa ti-o poti promova "public" asa cum se intampla in cazul unui domeniu ce are un spatiu de desfacere.

Nu ai vitrine pompoase pe care sa le poti impodobi si in geamul carora sa poti agata afise imense cu "reduceri" sau "noutati". Esti obligata astfel sa iti dezvolti noi strategii de a-ti face cunoscuta munca si realizarile.

Insa tehnologia informationala in continua dezvoltare face acum posibila orice forma de promovare, indiferent ca esti la birou sau in spatiul reconfortant al casei tale.

Trimite emailuri centrate.
Creeaza-ti emailuri de prezentare a afcerii proprii, bine structurate, intr-un limbaj profesionist si care ofera toate informatiile necesare, fara sa agaseze potentialul cititor. De cele mai multe ori un email bine scris face diferenta intre un parteneriat inceput si o ignorare totala.

Te poti folosi de asemenea si de cunostinetele tale de grafica, daca exista, sau poti angaja un specialist in domeniu. Emailul tau trebuie sa fie impecabil, sa atraga si sa creeze premizele unei colaborari pe viitor.

Pastreaza in permanenta contactul cu clientii.
Multa lume ar considera ca afacerea nu trebuie continuata si "acasa" indiferent ca terenul "de joc" este chiar in casa ta. Sunt multi oameni de afaceri care dupa ora 19 nu mai raspund la telefonul de serviciu sau la solicitarile primite pe emailul firmei.

Totul depinde de tine. Iti poti separa complet afacerea de orele de familie, sau le poti combina in mod stralucit, pastrand totusi contactul cu potentialii clienti prin instalarea unui robot telefonic care va prelua toate solicitarile care vin la ore tarzii.

Astfel clientul simte ca mesajul sau este unul important si disponibilitatea sa pentru a incheia o afacere creste exponential. La fel si in cazul casutei de email, prin setarea unui raspuns automat prin care informezi clientii ca a doua zi, la prima ora, vor primi un raspuns la solicitarea facuta seara.

Foloseste-te de brosuri.
Calatoresti des si intri in contact cu multi potentiali clienti insa ti s-ar parea intruziv sa te apuci sa le prezinti ultimele noutati din afacerea ta. Investeste intr-o forma de prezentare profesionala si care atrage imediat privirile si atentia clientilor.

Brosurile de prezentare. Sunt colorate, ofera toate informatiile necesare, nu sunt intruzive si pot sta la intrarea oricarei expozitii, sali de conferinta sau targ de informatii.

Citeste maine partea a doua a articolului !

Articole recomandate

5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother 5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother
Imprimantele inkjet Brother sunt apreciate în rândul consumatorilor care doresc soluții eficiente, randament crescut şi investiții pe termen lung. Fie că vorbim de imprimante, fie că vorbim de sisteme all în one, toate echipamentele de bucură de
Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,