Skip to article

Promoveaza-ti afacerea de acasa (II)

Promoveaza-ti afacerea de acasa (II)
Cand lucrezi de acasa iar afacerea ta este una "in familie" nu ai posibilitatea sa ti-o poti promova "public" asa cum se intampla in cazul unui domeniu ce are un spatiu de desfacere.In prima parte a articolului ti-am oferit cateva idei de promovare "de acasa" a afacerii personale.Iata in continuare si alte posibilitati:

Trimite comunicate de presa.
Comunicatele de presa reprezinta niste instrumente extraordinare atunci cand vine vorba de promovarea afacerii personale. Scrise intr-o maniera profesionala, ele prezinta atat afacerea propriu-zisa cat si noutatile sau produsele nou-lansate, fara a agresa intuil cititorul.

De asemenea un comunicat de presa contine cateva linkuri directe care conduc potentialul client direct la websitul afacerii tale. De asemenea intr-un comunicat d epresa se pot oferi informatii importante de contact, cum ar fi adresa fizica, adresa de email sau numarul de telefon.

Da interviuri in media.
Exista foarte multi oameni de afaceri care nu au o pagina pe internet care sa le promoveze sau macar sa le faca vizibila afacerea si totusi au un succes fulminant. Cum reusesc?

Foarte simplu, facandu-se cunoscuti prin intermediul canalelor media, cum sunt televiziunile, radioul sau revistele de specialitate. Un interviu bine realizat ofera informatii pretioase despre afacerea desfasurata si te face cunoscut imediat.

Daca este vorba si de televiziune, cu atat mai bine, caci o imagine asociata unie voci sau unor informatii din revista inlesneste si mai mult colaborarea.

Trimite periodic newslettere.
Newsletterul este o forma foarte eficienta de promovare. Indiferent ca pagina ta de internet este actualizata zilnic cu informatii importante, clientii tai sunt suficient de ocupati cat sa nu te poata vizita zilnic, asa ca un newsletter le reaminteste de produsele noi si le ofera chiar linkurile prin intermediul carora pot ajunge imediat la informatia dorita.

Articole recomandate

Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje
Munca de acasa a devenit varianta cea mai buna in timpul pandemiei de coronavirus. Foarte multe companii au ales sa isi lase angajatii sa lucreze de la domiciliu pentru a evita raspandirea noului virus aparut din China. Lucrul de acasa are insa avantaje si dezavantaje. Multi angajatori au dezvaluit
INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei
Pentru majoritatea dintre noi, pandemia de coronavirus a adus cu sine nenumarate temeri, de la cele legate de sanatatea proprie si a celor dragi la griji privind siguranta financiara si a continuitatii business-urilor. Cu aceste temeri s-a confruntat si Claudia Purde, fondatoarea magazinului online
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe societati cu raspundere limitata, potrivit unui act normativ privind modificarea Legii societatilor. Legea adoptata de Parlament in decembrie 2019 vizeaza anularea interdictiei de a fi actionar unic in mai multe societati cu raspundere limitata sau
Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante! Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante!
Tot mai multe persoane caută opțiuni prin care să poată avea independență financiară și în același timp să poată să stăpânească exclusiv modul în care își manageriază timpul, astfel încât
Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020 Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020
Elite Business Women (https://ebw.business), cel mai mare club de afaceri românesc dedicat femeilor antreprenor din România, cu prezentă internațională, invită femeile de afaceri să participe la o nouă întrunire, prima din acest an – Elite Meetup: