Skip to article

Stil de lucru

Stil de lucru
Viata profesionala este o insiruire de activitati, proiecte, petreceri si conflicte. Unele constructive, altele nu. Dar fiecare cu invatamintele sale.

Cum se desfasoara, in general, un proiect?

Cand se incepe un nou proiect exista un entuziasm general la inceput. Toata lumea vorbeste despre el, face presupuneri, se documenteaza, aduce argumente. Se observa un freamat si o bucurie invioratoare.

In cazuri ideale, totul se deruleaza pana la final in aceasta atmosfera. La sfarsit, toti au realizat ca se pot descurca bine in conditii normale de lucru, managerii si-au putut indruma oamenii sa dea ce au putut mai bun, workerii spera la un viitor minunat.

In unele cazuri exceptionale, dar deloc rare, dupa aceasta stare de beatitudine, in care toata lumea s-a simtit importanta si la capacitati maxine de functionare, apare insa un punct de criza in care se constientizeaza ca deadelineul nu poate fi respectat si proiectul nu poate fi predat la timp.

In acest moment se naruie tot ce s-a zidit pana atunci. Colegii se critica, in fata dar cel mai adesea in spate, fiecare isi asigura spatele, conducerea este in dilema, se pierde un timp in care se cauta motivari, se fac promisiuni. La final, este foarte posibil sa se reorganizeze totul de la zero si povestea sa para un episod SF.
Stil de lucru
Dar cum si lucrurile rele au un sfarsit, dupa aceea se propune spre realizare un volum de munca impresionabil, pentru care angajatului ii trebuie resurse umane suplimentare, fizice si psihice, pentru a termina lucrul si a face face tensiunii si relatiilor incordate. In general, aceste lucruri se petrec in firme mici sau incepatoare. Dar exceptiile au locul lor bine asigurat.

Incapacitatea de planificare a resurselor si de gestionare a lor determina pierdere de timp, resurse si nervi, unii dorindu-si pensia mai devreme decat ar trebui.

Un stil corect de lucru nu este o calitate desueta. Si este o arta, pe care multi ar dori sa o dobandeasca, sa stie sa imbine trasaturile tuturor intr-o atmosfera de lucru benefica pentru toate partile. Pana atunci, sa dorim noua si celorlalti o viata fericita, fara surprize ce ar putea produce un foc de artificii.

Articole recomandate

5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother 5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother
Imprimantele inkjet Brother sunt apreciate în rândul consumatorilor care doresc soluții eficiente, randament crescut şi investiții pe termen lung. Fie că vorbim de imprimante, fie că vorbim de sisteme all în one, toate echipamentele de bucură de
Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,