Skip to article

Testeaza-ti increderea

Testeaza-ti increderea
Increderea in sine este o arma de neinvins in orice domeniu: de la viata personala, relatiile cu ceilalti pana la cariera ta profesionala. Sa fii un om increzator inseamna sa fii un om de succes. Organizatiile cer angajatilor sa urmeze cursuri care sa le dezvolte aceasta latura a personalitatii.

Increderea in propiile forte te transforma intr-o persoana respectata, integra, eficienta si apreciata. Tu cat de increzatoare esti?

Uite aici 10 fraze cheie care caracterizeaza o persoana increzatoare si de succes. Verifica-ti si tu increderea. Cu cat bifezi mai multe puncte, cu atat esti mai aproape de persoana care vrei sa devii.

1. Persoanele care au incredere in ei isi asuma consecintele proprilor actiuni;

2. Au un comportament asertiv, vorbesc calm si sunt buni ascultatori;

3. Sunt flexibili in ceea ce priveste oamenii, circumnstantele si toate lucrurile noi;

4. Stiu sa faca complimente sincere si sa accepte critici constructive;

Testeaza-ti increderea
5. Se autoevalueaza realist;

6. Isi aprecieaza realizarile;

7. Invata din proprile greseli;

8. Nu se lasa condusi de expresii precum "trebuie", "se impune", "este obligatoriu";

9. Cand o oportunitate se iveste, ei raspund " De ce nu?" in loc de " De ce?";

10. Cred ca pot influenta situatii si rezultate.

Acum, vezi cat ai bifat! Ai incercuti doar 2-3 puncte sau le-ai inrosit pe toate?

Interpretare:

Nici un punct: Daca nu ai incercuit nicio varianta inseamna ca stai foarte prost la capitolul incredere. Citeste carti de profil, urmeaza cursuri specializate pe acest domeniu. Nu e nimic grav, trebuie doar sa fii mai curajoasa si mai sigura pe tine. Ai sa vezi ca o sa-ti fie foarte bine!

1-4 puncte: Esti doar cu un punct sub jumatate. Nu e o tragedie. Ai un fond bun, trebuie doar sa continui sa valorifici ce-ai inceput. Drumul o sa iti fie usor, avand in vedere ca ce e mai greu a trecut.

5-9 puncte: Te clasezi in categoria celor fericiti si de succes. Esti o persoana increzatoare si chiar daca mai stii ca ai de lucrat, fiind tenace si ambitioasa, o sa reusesti sa treci cu zambetul pe buze peste toate obstacolele.

10 puncte: Felicitari! Multe lume te invidiaza. Esti de neinvins. Esti o persoana puternica, integra si cu o personalitate de apreciat. Nimeni nu poate sa iti afecteze incredere si asta pentru ca tu stii foarte bine ce poti si astfel reusesti sa iesi nesifonat din orice conflict. Tine-o tot asa, o sa cuceresti lumea!

Articole recomandate

Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,
Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau
Orice bucătărie de restaurant include 5 zone distincte: depozitare, spălat, pregătire, gătit, servit. Însă ceea ce dictează modul în care vei aranja aceste zone este meniul restaurantului tău. În funcție de acesta se așează totul