Skip to article

5 intrebari dificile dupa interviul de angajare

5 intrebari dificile dupa interviul de angajare
De multe ori este dificil sa te rupi de un loc de munca, chiar daca acesta nu iti mai ofera de mult timp nici o satisfactie.

Si totusi, daca reusesti sa faci acest pas si te afli si printre norocosii care isi gasesc la scurt timp alt loc de munca, te felicit.

Insa nu pierde din vedere un amanunt destul de important, care iti poate oferi informatii utile despre noul loc de munca, astfel incat sa poti evita o serie de neplaceri declansate de insuficienta informare prealabila.

Iata un ghid cu 5 intrebari pe care este de preferat sa i le pui reprezentantului de resurse umane care a tinut interviul de angajare. Unele din ele sunt dificile, insa este mai bine sa stii raspunsurile dinainte, decat sa te lovesti de ele pe parcurs.

Postul pe care l-am obtinut presupune actrivitati care sa ma motiveze sa ma perfectionez in timp?
Incearca sa obtii o descriere cat mai detaliata a unei zile obisnuite de munca. Vor fi activitati plictisitoare care te vor stresa in timp sau ele vor constitui mereu noi provocari?

Care sunt calitatile si defectele sefului meu direct?
Stiu ca intrebarea suna imposibil de pus cuiva care tocmai te-a angajat, insa este foarte important sa stii in linii mari trasaturile de caracter ale superiorilor tai.

Poti formula intrebarea cu alte cuvinte, legandu-te mai mult de stilul managerial al superiorului si de curiozitatea ta in privinta unei relatii empatice cu el, pentru indeplinirea cat mai eficienta a taskurilor.

Cat de mult/putin se preconizeaza schimbari in mediul de lucru oferit de noul post?
Schimbari constante la locul de munca poate presupune si stres constant, din aceasta cauza. Incearca sa afli daca sunt programare schimbari majore in companie, la nivel de management, structura organizationala sau locul de desfasurare a activitatilor zilnice. Si de asemenea, in ce masura vei fi afectata tu de aceste schimbari.

Care sunt abilitatile si aptitudinile pe care trebuie sa le am si ce pot invata in timp?
Asigura-te ca abilitatile tale vor fi puse in valoare la noul loc de munca si ca superiorii tai sunt dispusi sa iti ofere reale posibilitati de crestere.

Poti intreba de asemenea daca exista parteneriate cu alte companii, care ofera posibilitati de aprofundare de cunostinte sau organizeaza cursuri de perfectionare.

Cate persoane au fost pe pozitia pe care eu o voi ocupa acum, in anii anteriori?
Poate parea un amanunt sacaitor sau chiar lipsit de importanta, insa este extrem de important sa stii daca postul tau a fost ocupat de cateva persoane sau de cateva zeci.

Acest mic amanunt iti poate da indicii privitoare la cat de solicitant este in realitate jobul tau si de cat de bine s-au putut adapta cei ce l-au avut anterior.

In cazul in care raspunsul este ca pe postul tau nu a rezistat nimeni mai mult de o luna, este cazul sa iti reconsideri pozitia si sa te gandesti inca o data daca jobul primit chiar te va ajuta in cariera.

Articole recomandate

Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,
Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau
Orice bucătărie de restaurant include 5 zone distincte: depozitare, spălat, pregătire, gătit, servit. Însă ceea ce dictează modul în care vei aranja aceste zone este meniul restaurantului tău. În funcție de acesta se așează totul