Skip to article

Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare

Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare
Un job nou inseamna o noua etapa in viata ta! Probabil ca esti incantata de schimbarea aparuta si de oportunitatile pe care aceasta le aduce.

Daca te afli in situatia de a schimba locul de munca, exista cateva aspecte la care sa fii atenta. Dincolo de faptul ca urmeaza sa te adaptezi noului birou si noilor colegi, cerinte si multor altora, trebuie sa indeplinesti si cateva cerinte de ordin birocratic. Una dintre acestea ar putea fi prezentarea unui certificat medical intitulat "fisa medicala angajare", care sa confirme faptul ca esti apta din punct de vedere medical pentru slujba obtinuta.

Pentru ca oricine isi doreste sa rezolve astfel de situatii cat mai repede, iti recomandam clinica Standard Med, despre care poti afla mai multe de pe site-ul www.fisamedicala.info. La aceasta clinica din Bucuresti nu ai nevoie decat de o deplasare pentru a obtine fisa medicala angajare. Analizele necesare sunt efectuate in aceeasi zi in care fisa medicala pentru angajare este eliberata, ceea ce nu poate fi decat extrem de avantajos pentru tine!

Asadar, de unde stii ca si tie iti trebuie fisa medicala pentru angajare? Conform legislatiei in vigoare, nu doar cei care se angajeaza pentru prima oara trebuie sa prezinte acest certificat, dar si cei care isi reiau activitatea, precum si cei care, la fel ca tine, schimba locul de munca.

Exercitarea diferitelor profesii sau simpla sustinere a concursului pentru anumite posturi il obliga pe cel care participa la ele sa prezinte fisa medicala pentru angajare. Cateva exemple de astfel de meserii sunt: cadrele didactice, functionarii publici, contabilii etc.

Concursurile mentionate anterior includ obtinerea atestatului de agent de securitate sau atestarea calitatii de detectiv particular. De asemenea, lucrul in conditii periculoase (cum ar fi lucrul la inaltime sau pe timp de noapte) implica prezentarea acestui certificat.

Ce contine fisa medicala pentru angajare? In functie de meseria aleasa, examenele medicale pot fi urmatoarele: examen clinic general, examen oftalmologic, EKG, glicemie, examen psihiatric, psihologic, spirometrie, hemograma, audiograma etc. Analizele medicale pot include, dupa caz, si examene de tip VDRL, coproparazitologic sau recomandari pentru investigatii de specialitate.

Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare

Deosebit de important este si examenul in urma caruia se elibereaza avizul psihologic, in cadrul caruia este confirmat faptul ca persoana care a obtinut job-ul este apta nu doar din punct de vedere medical, dar si psihologic, pentru exercitarea meseriei alese.

La Standard Med poti efectua toate examenele necesare fisei medicale pentru angajare in aceeasi zi! Medici specializati in toate domeniile mentionate anterior sunt prezenti in acelasi timp in clinica, ceea ce inseamna ca nu ai nevoie decat de o vizita pentru a efectua examenele medicale de care ai nevoie. Multumita sistemului de rotatie, cei inscrisi pentru obtinerea certificatului reusesc sa efectueze toate analizele in aceeasi zi, in acelasi loc.

Cum te programezi pentru analize? Nu este nimic mai simplu decat sa iti faci o programare pentru obtinerea fisei medicale pentru angajare. Online gasesti toate informatiile necesare, precum si programul clinicii, tariful s.a.

Poti sa iti faci o programare direct de pe platforma site-ului, dar ai si optiunea de a apela numerele de telefon afisate pe site, precum si de a trimite un mail pentru a-ti face o rezervare. Niciodata obtinerea certificatului medical nu a fost atat de simpla!

Articole recomandate

Studiu: Romanii prefera munca de acasa. Nu mai vor sa se intoarca la birou Studiu: Romanii prefera munca de acasa. Nu mai vor sa se intoarca la birou
Romanii nu mai vor sa se intoarca la munca de la birou. Pefera sa munceasca de acasa, arata un studiu realizat de Reveal Marketing Search.  O treime dintre participantii la studiu au declarat ca participa la cursuri online platite sau gratuite si sunt mai preocupati de dezvoltarea personala
6 din zece angajatori verifica profilurile de social media ale candidatilor 6 din zece angajatori verifica profilurile de social media ale candidatilor
Mare atentie la ce postezi pe retelele de socializare daca esti in cautarea unui job! Potrivit celui mai recent studiu, 6 din zece angajatori verifică profilurile de social media, iar aproape patru din zece ţin cont inclusiv de acest criteriu în decizia de recrutare. Reputaţia
5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother 5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother
Imprimantele inkjet Brother sunt apreciate în rândul consumatorilor care doresc soluții eficiente, randament crescut şi investiții pe termen lung. Fie că vorbim de imprimante, fie că vorbim de sisteme all în one, toate echipamentele de bucură de
Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina