Skip to article

Ce sa NU faci la interviul de angajare

Ce sa NU faci la interviul de angajare
Cu totii am mers la interviuri de angajare si am invatat din experienta proprie sau a altora ce nu e bine sa facem. Nu-ti roade unghiile. Nu te fatai pe scaun. Nu intrerupe. Nu-ti vorbi de rau fostul angajator.

Pe acestea le stim si ne dam seama ca daca le-am face, ne-am descalifica instantaneu. Insa unii candidati duc gafele la un nivel superior. Dintr-o statistica facuta in 100 corporatii americane au iesit la iveala urmatoarele fapte . Amuzati-va si nu le copiati!

Candidatul a spus ca este atat de calificat, incat daca n-ar obtine jobul ar fi o dovada ca managementul companiei este incompetent.

Candidatul s-a intins pe podea pentru a completa CV-ul.

Si-a adus cainele urias la interviu.

Mesteca guma si facea non-stop baloane.

Radea in continuu la un interviu serios.

Candidata purta un walkman si spunea ca poate sa asculte si intervievatorul si muzica in acelasi timp.

Candidatul chel s-a scuzat dintr-o data. S-a intors in birou in cateva minute, purtand o peruca.

Candidatul l-a provocat pe intervievator la skandenberg.

A cerut CV-ul intervievatorului pentru a vedea daca acesta este destul de calificat ca sa aprecieze valoarea candidatului.

A zis ca nu a luat pranzul si a inceput sa manance un hamburger si cartofi prajiti in biroul intervievatorului.

Fara sa spuna un cuvant, candidatul s-a ridicat si a plecat in mijlocul interviului.

Omul purta trening la un interviu de angajare pe postul de vicepresedinte financiar.

Spunea ca daca ar fi fost angajat, si-ar demonstra loialitatea tatuandu-si logo-ul companiei pe antebrat.

Intrerupea interviul pentru a vorbi la telefon cu psihologul si cerandu-i sa raspunda acesta la intrebari in locul lui.

Nu voia sa se ridice de pe scaun pana cand nu era angajat. Managerul a trebuit sa cheme politia.

Cand angajatorul l-a intrebat despre hobby-uri, candidatul s-a ridicat si a inceput sa danseze step in biroul acestuia.

Mergea inainte si inapoi pe covorul din biroul intervievatorului si apoi i-a spus acestuia ca trebuie sa fie foarte bine vazut in companie din moment ce i s-a oferit un covor atat de gros.

A luat un pieptene din poseta sefei, s-a pieptanat si apoi a plecat.

A scos o camera foto Polaroid si i-a facut o poza intervievatorului. Zicea ca strage poze cu toti angajatorii.

Cat intervievatorul vorbea la telefon, candidatul a luat o revista Penthouse, s-a uitat doar la poze si s-a oprit indelung asupra posterului.

In timpul interviului a inceput sa sune alarma de la telefonul candidatului. Acesta a oprit-o, si-a cerut scuze si a spus ca trebuie sa plece la alt interviu.

In timpul interviului, candidatul a fost sunat de sotie. Intervievatorul l-a auzit cand o intreba pe nevasta-sa: "Ce companie? Cand incep? Ce salariu am?" si s-a gandit ca nu mai e interesat de compania sa. Candidatul a raspuns prompt: "Mai sunt interesat, daca-mi dati un salariu mai mare!". El nu a fost angajat, iar angajatorul a aflat mai tarziu ca de fapt nu primise nicio alta oferta la telefon, ci fusese doar o smecherie pentru a obtine o oferta mai mare.

Candidatul a scapat servieta din mana. Cazand, ea s-a deschis si de acolo au iesit piese de lenjerie intima feminina, machiaj si parfum.

Si-a scos pantoful si soseta din piciorul drept, apoi a scos din geanta o pudra si s-a dat cu ea pe picior si in pantof. In timp ce se incalta a precizat ca medicul i-a zis sa foloseasca pudra de 4 ori pe zi si ca acum era timpul.

Fluiera cand intervievatorul vorbea.

A intrebat cine e gagica din poza, iar cand angajatorul i-a spus ca e sotia sa, el a intrebat daca e acum acasa si ca ar vrea numarul ei de telefon. Angajatorul a chemat paza.

A vomitat pe biroul angajatorului, iar apoi a inceput sa puna intrebari despre job, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Articole recomandate

Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,
Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau
Orice bucătărie de restaurant include 5 zone distincte: depozitare, spălat, pregătire, gătit, servit. Însă ceea ce dictează modul în care vei aranja aceste zone este meniul restaurantului tău. În funcție de acesta se așează totul