Skip to article

Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?

Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat.

La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante, deci alegerea celei mai bune alternative se poate transforma cu ușurință într-o sarcină foarte dificilă.

Pentru a identifica cea mai bună ofertă de angajare va trebui să iei în calcul o serie de aspecte care te pot scuti de multe neplăceri ulterioare precum alegerea unui studio care își desfășoară activitatea în ilegalitate, alegerea unei agenții care îți oferă mult prea puțin pentru munca pe care o depui etc.

Uite care sunt aspectele de care trebuie să ții cont dacă ești la început de carieră și îți dorești să înveți cum să alegi cele mai bune oferte de angajări în videochat:

Evită agențiile care îți promit un salariu de mii de euro încă din prima lună de angajare

Ca în oricare alt domeniu, și în videochat ai nevoie de o experiență considerabilă pentru a ajunge să câștigi mii de euro, deci ferește-te de acele agenții sau studiouri care îți promit câștiguri uriașe încă din prima lună.

Un prim criteriu de triere ar trebui să fie, deci, tocmai acesta: cât de veridică este în raport cu realitatea pieței suma pe care ar urma s-o primești. Cele mai bune oferte de angajare sunt cele care nu promit sume fabuloase, ci încasări în funcție de venituri sau un salariu care crește exponențial, odată cu experiența pe care o acumulezi.

Un studio serios este transparent și îți oferă toate informațiile dorite în cadrul interviului

Ce înseamnă asta? Înseamnă că, încă de la interviu, un studio serios nu se va feri să îți răspundă la întrebări legate de cadrul legal în care își desfășoară activitatea, de modalitatea de calcul a venitului etc.

Transparența este foarte importantă pentru că pe piață există și studiouri care lucrează în absența unui cadru legal și care ascund adevărul atunci când primesc o întrebare concretă în acest sens. Va trebui, deci, ca în cazul în care observi că reprezentanții agenției respective evită să îți spună dacă studioul lucrează sau nu legal, să refuzi oferta.

Probleme pot apărea și atunci când semnezi acte: este întotdeauna de preferat să citești cu atenție tot ceea ce semnezi și, pentru mai multă siguranță, să te consulți și cu un avocat.

Aceste lucruri te pot ajuta să eviți tot felul de capcane și, pe termen lung, te vor scuti de tot felul de neplăceri legale.

Uneori cea mai bună ofertă de angajare nu este cea care include cele mai multe bonusuri

La prima vedere poate părea contraintuitiv, însă uneori cea mai bună ofertă nu este neapărat și cea care promite cele mai multe bonusuri. Studiourile serioase oferă bonusuri doar sub formă de ședințe la saloane de înfrumusețare, care te vor ajuta să arăți mereu impecabil în fața camerei, sau sub formă de diverse traininguri și cursuri care, la fel, te pot ajuta să evoluezi din punct de vedere profesional.

Atunci când un studio îți promite, pe lângă ședințe de înfrumusețare și traininguri, și bonusuri precum numeroase vacanțe exotice, sesiuni de shopping gratuite în marile orașe ale lumii sau promisiunea că agenția respectivă te va ajuta să achiți o parte din rata la casă, cel mai probabil ai de-a face cu o ofertă care se va dovedi a fi o capcană.

Evită agențiile care îți impun o anumită ținută sau care condiționează angajarea de aspectul fizic

Fiind o industrie preponderent vizuală, este evident că în videochat aspectul fizic contează. Cu toate acestea, un studio serios nu îți va impune să ai dimensiuni ideale sau să arăți perfect.

Cea mai bună ofertă pe care o poți alege din acest punct de vedere este cea care îți garantează că poți să fii tu însăți. Un studio serios va pune întotdeauna mai mare preț pe atitudinea ta. Nu de alta, dar atitudinea potrivită poate transforma o fată cu dimensiuni imperfecte într-o cuceritoare, tot la fel cum o fată cu un aspect fizic perfect poate avea de pierdut din cauza personalității sau a lipsei unor elemente care să întregească acel aspect fizic perfect: inteligența, simțul umorului sau, de ce nu, pozitivismul.

Acestea sunt principalele aspecte de care trebuie să ții întotdeauna cont atunci când încerci să alegi cea mai bună ofertă de angjare în videochat.

Alte criterii de care ar mai fi bine să ții cont sunt: flexibilitatea programului, care se poate dovedi utilă mai ales dacă plănuiești să și studiezi în paralel cu jobul și cât de relevante sunt pentru tine și pentru dezvoltarea ta personală și profesională bonusurile pe care le acordă agenția respectivă.

Și încă ceva: evită studiourile care au antecedente penale, dacă acestea au fraudat statul, cel mai probabil nu se vor comporta în termeni legali nici față de angajații lor.

Articole recomandate

Studiu: Romanii prefera munca de acasa. Nu mai vor sa se intoarca la birou Studiu: Romanii prefera munca de acasa. Nu mai vor sa se intoarca la birou
Romanii nu mai vor sa se intoarca la munca de la birou. Pefera sa munceasca de acasa, arata un studiu realizat de Reveal Marketing Search.  O treime dintre participantii la studiu au declarat ca participa la cursuri online platite sau gratuite si sunt mai preocupati de dezvoltarea personala
6 din zece angajatori verifica profilurile de social media ale candidatilor 6 din zece angajatori verifica profilurile de social media ale candidatilor
Mare atentie la ce postezi pe retelele de socializare daca esti in cautarea unui job! Potrivit celui mai recent studiu, 6 din zece angajatori verifică profilurile de social media, iar aproape patru din zece ţin cont inclusiv de acest criteriu în decizia de recrutare. Reputaţia
5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother 5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother
Imprimantele inkjet Brother sunt apreciate în rândul consumatorilor care doresc soluții eficiente, randament crescut şi investiții pe termen lung. Fie că vorbim de imprimante, fie că vorbim de sisteme all în one, toate echipamentele de bucură de
Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina