Skip to article

CV-ul video: atentie la amatorism!

CV-ul video: atentie la amatorism!
Ai auzit ca CV-ul video este noua moda?

Da, insa e destul de riscant!

Filmarea in scop de a te vinde catre angajatori este un exercitiu dificil, care necesita spirit tehnic si naturalete. Iata ce trebuie sa stii despre acest subiect!

Film de calitate

Exista candidati care isi fac un CV video, si-l pun pe Youtube si se angajeaza in cele mai tari locuri. Insa exista si unele dintre aceste CV-uri care se transforma intr-un fiasco.

Ce le deosebeste? Sunetul, unghiurile, imaginea: toate au importanta lor! Daca nu poti face ceva profesionist, mai bine ramai la CV-ul clasic.

Fii sincera

In fata camerei, poate fi greu sa ramai tu insati. Ai grija sa nu fii teatrala, vorbeste de caracteristicile tale fara sa exagerezi.

Evita un monolog insipid si repetat. Marele pericol al unui CV video? Umorul, care nu este intotdeauna apreciat de angajatori.

CV-ul video: atentie la amatorism!
Exprima-ti motivatia cu originalitate

CV-ul video nu inlocuieste interviul de angajare, dar el trebuie sa-l faca dornic pe angajator sa te intalneasca. Spune-i ce te face sa avansezi, ce vrei sa faci mai departe, spune-i informatiile cheie (experienta, studii).

Elementul original: pentru a dinamiza filmul, imagineaza-ti un joc de intrebari-raspunsuri cu un intervievator.

Fii concisa

Angajatorii sunt asaltati cu candidaturi, de aceea nu pot zabovi prea mult asupra unui CV. Asa ca nu face un film de lung metraj!

Un minut este in general de ajuns pentru a convinge. La nevoie, completeaza candidatura ta cu CV-ul pe hartie.

Articole recomandate

Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,
Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau
Orice bucătărie de restaurant include 5 zone distincte: depozitare, spălat, pregătire, gătit, servit. Însă ceea ce dictează modul în care vei aranja aceste zone este meniul restaurantului tău. În funcție de acesta se așează totul