Skip to article

Nu am lucrat niciodata - de unde incep?

Nu am lucrat niciodata - de unde incep?
Probabil abia ai iesit de pe bancile facultati si pana acum toate joburile temporare nu le-ai putut compara cu unul in care sa dezvolti o cariera serioasa.

Toate drumurile duc oriunde si nicaieri, esti debusolata si nu stii daca esti chiar atat de buna ca ceilalti pentru a incepe sa iti cauti de lucru.

Inainte de a te hotari in ce domeniu vrei sa lucrezi, este bine sa iei aminte la cateva sfaturi:

1. Analizeaza-ti punctele tari si punctele slabe. Intreaba-ti apropiatii care cred ca sunt cele mai importante calitati ale tale si fii constienta de ele.

2. Indiferent de cate performante au obtinut ceilalti, nu pleca la drum cu gandul: "Eu nu am sa reusesc niciodata". Orice angajator isi va da seama ca are de-a face cu un angajat care nu are incredere in el.
Nu am lucrat niciodata - de unde incep?


3. Refuzul din partea unei companii nu e sfarsitul lumii, e o treapta mai sus spre un job mai bun.

4. Invata sa te vinzi ca pe o marfa scumpa si pretioasa. Fii dispus sa muncesti orice si sa acoperi cat mai multe domenii, insa nu fii dispusa sa fii lasata calcata in picioare.

5. Nu te angaja cu gandul sa termini ce ti s-a dat de facut, porneste cu gandul sa faci de 2 ori mai bine decat ce ti s-a cerut, aceasta este atitudinea care te duce in varf.

6. Nu te speria de locurile de munca care nu corespund facultatii pe care ai terminat-o, orice experienta este un alineat in plus in cv-ul tau si o bila alba in ochii viitorilor angajatori.

Mult succes!

Articole recomandate

5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother 5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother
Imprimantele inkjet Brother sunt apreciate în rândul consumatorilor care doresc soluții eficiente, randament crescut şi investiții pe termen lung. Fie că vorbim de imprimante, fie că vorbim de sisteme all în one, toate echipamentele de bucură de
Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,