Skip to article

YesStudio garanteaza jobul cu cele mai mari resurse financiare

YesStudio garanteaza jobul cu cele mai mari resurse financiare
In anul 2016 YesStudio si-a facut oficiale planurile de viitor cu privire la modul in care isi va promova si ajuta angajatele sa aiba resurse financiare de senzatie.

Incepand cu acest an, YesStudio a fost nominalizat la LCA - 2016 Live Cam Awards Show | The first Awards show dedicated exclusively to Live Cam Industry , la categoria Best Emerging Studio, cu modele la best non adult si best fetish.

Fiind castigatorul de anul trecut al premiului best non-adult model, YesStudio doreste sa isi extinda afacerea prin renumele international si recunoasterea prestigiului de catre toate multinationalele.

Afacerea YesStudio la un nivel inalt 

Astfel, resursele financiare de peste 500$ lunar ale modelelor vor fi maximizate si vor ajunge la sume senzationale. Motivarea tuturor modelelor prin resurse financiare desavarsite este scopul principal al companiei YesStudio.

Totodata, acesta vine in intampinarea problemelor financiare pe care femeile din Romania le au, punandu-le la dispozitie site-ul www.yesstudio.ro pentru a le ajuta cu mai multe detalii despre acest job.

Managera YesStudio, cea care s-a ocupat cu toata organizarea afacerii, a declarat:

„Schimbarile pozitive pe care le facem in permanenta ne vor permite sa fim recunoscuti atat la nivel national, cat si international. Dorim sa venim tot timpul cu cate o inovatie care sa surprinda si sa atraga, astfel aducand mai multe resurse financiare angajatelor noastre.
Tot ce facem este pentru bunastarea fetelor de aici, pentru a le oferi tot confortul de care au nevoie. Din acest motiv oferim toate conditiile necesare si toate facilitatile pentru ca munca sa fie simplificata si pentru a avea performantele benefice lor.
In acest sens incercam sa ne remarcam mereu prin aparaturile ultramoderne si dotarile de ultima ora, care ne-au adus atatea premii de-a lungul timpului si speram ca ne vor mai aduce. Succesul il vom avea prin munca in echipa, de aceea suntem o familie. ”

Premii si bonusuri in permanenta


Inca de la inceputul acestui an, modelele au inceput sa se bucure de premii si bonusuri consistente, pentru a avea parte de un an cat mai prosper.

Concret, YesStudio motiveaza in permanenta angajatele prin concursuri din care ele pot castiga peste 100$, vacante si alte premii care depasesc ordinul sutelor.

De asemenea, minimul pe care o noua angajata la YesStudio il poate avea in prima luna este de 500$, studioul garantand venituri mari chiar de la angajare.

In cazul in care o fata are impliniti 18 ani si se incadreaza in cerintele studioului, este mai mult decat binevenita la studio pentru a castiga peste 1.000$ lunar, fara ca macar sa i se ceara experienta in domeniu.

Pentru fidelitate si pentru faptul ca angajatele recomanda compania altor prietene, acestea se bucura de cate un bonus de 100$ care se adauga la venitul lor de senzatie.

Profesionalism absolut in a conduce afacerea catre succes 

Pentru a dovedi faptul ca este o companie absolut profesionista si are o experienta vasta in domeniu, YesStudio nu doreste sa vina cu promisiuni desarte pentru a atrage si atat.

In acest sens, studioul asigura si garanteaza 100% un comision de 50% din venituri, fara a amagi angajatele cu comisioane progresive care nu vor exista.

Transparenta resurselor financiare si a contractului legal de care profita aici angajatele este un adevarat beneficiu pentru un viitor stralucit.

Alaturi de programul cel mai flexibil de care profita fiecare angajata si de dotarile de ultima ora, YesStudio se incadreaza in cerintele unui adevarat angajator in domeniu, fiind cel mai bun din Galati.

Atat facilitatile, cat si resurse financiarele si bonusurile consistente sunt un motiv pentru care echipa YES team se largeste de la luna la luna si devine o familie tot mai mare.

Profesionalismul isi spune numele atunci cand fetele care se angajeaza la YesStudio beneficiaza de conditii depline, o organizare desavarsita, un mediu placut de munca si venituri peste asteptari.

Articole recomandate

Recomandari pentru angajatori - Cinci modalitati prin care poti asigura o mai buna retentie a femeilor in compania ta Recomandari pentru angajatori - Cinci modalitati prin care poti asigura o mai buna retentie a femeilor in compania ta
În ultimii doi ani, un număr semnificativ de femei au fost puse în situaţia de a renunţa la jobul avut pentru a-și supraveghea copii în contextul adoptării pe scară largă a cursurilor online. Totodată, multe angajate au fost forțate
Promovare PPC: top 10 tendinte pentru anul 2022 Promovare PPC: top 10 tendinte pentru anul 2022
Indiferent daca activezi intr-o agentie, esti freelancer sau conduci un start-up, trebuie sa ramai la curent cu lumea PPC, care evolueaza rapid. Noile tendinte ale anului 2022 se creioneaza deja. E bine sa intelegi ca noile campanii publicitare au nevoie de un suflu modern, de reinventare, intr-un
Femei in functii de conducere. Sfaturi simple pentru a avea succes si a te impune in lumea dominata inca de barbati Femei in functii de conducere. Sfaturi simple pentru a avea succes si a te impune in lumea dominata inca de barbati
Egalitatea de gen reprezinta una dintre preocuparile constante in societatea actuala. La nivel international, au fost stabilite strategii pe termen mediu si lung pentru a elimina inechitatile privind accesul femeilor la educatie sau functii de conducere, dar si in ceea ce priveste egalitatea de
Videochat in Bucuresti? Iata oportunitatile, dar si ce se asteapta de la tine! Videochat in Bucuresti? Iata oportunitatile, dar si ce se asteapta de la tine!
O colaborare se dovedeste de succes atunci cand ambele parti sunt de buna credinta si fiecare partener face tot ce depinde de el pentru ca lucrurile sa mearga cat mai bine. Astfel, si reusita ca model de videochat in Bucuresti poate fi obtinuta in urma unei bune colaborari intre fiecare fata si
Romancele, tot mai dornice de dezvoltare personala. Ce metode aleg? Romancele, tot mai dornice de dezvoltare personala. Ce metode aleg?
In ultimii ani, romancele au devenit tot mai dornice de dezvoltare personala. Aceasta dorinta a venit si din nevoia de a jongla cat mai eficient cu sfera personala si cea profesionala, de a indeplini cu succes rolurile de femeie, mama, sotie, angajat sau antreprenor . Dezvoltarea personala este