Skip to article

YesStudio garanteaza jobul cu cele mai mari resurse financiare

YesStudio garanteaza jobul cu cele mai mari resurse financiare
In anul 2016 YesStudio si-a facut oficiale planurile de viitor cu privire la modul in care isi va promova si ajuta angajatele sa aiba resurse financiare de senzatie.

Incepand cu acest an, YesStudio a fost nominalizat la LCA - 2016 Live Cam Awards Show | The first Awards show dedicated exclusively to Live Cam Industry , la categoria Best Emerging Studio, cu modele la best non adult si best fetish.

Fiind castigatorul de anul trecut al premiului best non-adult model, YesStudio doreste sa isi extinda afacerea prin renumele international si recunoasterea prestigiului de catre toate multinationalele.

Afacerea YesStudio la un nivel inalt 

Astfel, resursele financiare de peste 500$ lunar ale modelelor vor fi maximizate si vor ajunge la sume senzationale. Motivarea tuturor modelelor prin resurse financiare desavarsite este scopul principal al companiei YesStudio.

Totodata, acesta vine in intampinarea problemelor financiare pe care femeile din Romania le au, punandu-le la dispozitie site-ul www.yesstudio.ro pentru a le ajuta cu mai multe detalii despre acest job.

Managera YesStudio, cea care s-a ocupat cu toata organizarea afacerii, a declarat:

„Schimbarile pozitive pe care le facem in permanenta ne vor permite sa fim recunoscuti atat la nivel national, cat si international. Dorim sa venim tot timpul cu cate o inovatie care sa surprinda si sa atraga, astfel aducand mai multe resurse financiare angajatelor noastre.
Tot ce facem este pentru bunastarea fetelor de aici, pentru a le oferi tot confortul de care au nevoie. Din acest motiv oferim toate conditiile necesare si toate facilitatile pentru ca munca sa fie simplificata si pentru a avea performantele benefice lor.
In acest sens incercam sa ne remarcam mereu prin aparaturile ultramoderne si dotarile de ultima ora, care ne-au adus atatea premii de-a lungul timpului si speram ca ne vor mai aduce. Succesul il vom avea prin munca in echipa, de aceea suntem o familie. ”

Premii si bonusuri in permanenta


Inca de la inceputul acestui an, modelele au inceput sa se bucure de premii si bonusuri consistente, pentru a avea parte de un an cat mai prosper.

Concret, YesStudio motiveaza in permanenta angajatele prin concursuri din care ele pot castiga peste 100$, vacante si alte premii care depasesc ordinul sutelor.

De asemenea, minimul pe care o noua angajata la YesStudio il poate avea in prima luna este de 500$, studioul garantand venituri mari chiar de la angajare.

In cazul in care o fata are impliniti 18 ani si se incadreaza in cerintele studioului, este mai mult decat binevenita la studio pentru a castiga peste 1.000$ lunar, fara ca macar sa i se ceara experienta in domeniu.

Pentru fidelitate si pentru faptul ca angajatele recomanda compania altor prietene, acestea se bucura de cate un bonus de 100$ care se adauga la venitul lor de senzatie.

Profesionalism absolut in a conduce afacerea catre succes 

Pentru a dovedi faptul ca este o companie absolut profesionista si are o experienta vasta in domeniu, YesStudio nu doreste sa vina cu promisiuni desarte pentru a atrage si atat.

In acest sens, studioul asigura si garanteaza 100% un comision de 50% din venituri, fara a amagi angajatele cu comisioane progresive care nu vor exista.

Transparenta resurselor financiare si a contractului legal de care profita aici angajatele este un adevarat beneficiu pentru un viitor stralucit.

Alaturi de programul cel mai flexibil de care profita fiecare angajata si de dotarile de ultima ora, YesStudio se incadreaza in cerintele unui adevarat angajator in domeniu, fiind cel mai bun din Galati.

Atat facilitatile, cat si resurse financiarele si bonusurile consistente sunt un motiv pentru care echipa YES team se largeste de la luna la luna si devine o familie tot mai mare.

Profesionalismul isi spune numele atunci cand fetele care se angajeaza la YesStudio beneficiaza de conditii depline, o organizare desavarsita, un mediu placut de munca si venituri peste asteptari.

Articole recomandate

Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,
Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau
Orice bucătărie de restaurant include 5 zone distincte: depozitare, spălat, pregătire, gătit, servit. Însă ceea ce dictează modul în care vei aranja aceste zone este meniul restaurantului tău. În funcție de acesta se așează totul