Skip to article

Asigurarea pentru plata facturii abonatilor

Asigurarea pentru plata facturii abonatilor
Generali Asigurari si Vodafone au lansat in parteneriat, prin intermediul brokerului de asigurare Marsh Romania, o asigurare pentru plata facturii abonatilor companiei de telefonie mobila.

Astfel, in schimbul unei prime lunare de 1 Euro pentru o asigurare Standard sau 2 Euro pentru pachetul Premium, plata facturii de telefon sau a altor utilitati nu mai reprezinta o problema in cazul unui eveniment nedorit.

Pentru doar 1 Euro/luna in plus la abonament, Generali Asigurari preia plata facturii clientului in cazul pierderii involuntare a locului de munca sau al incapacitatii temporare de munca din orice cauza.

In conditii de invaliditate permanenta totala a abonatului, asiguratorul plateste facturile restante si penalitatile aferente, in limita a 1.000 Euro. In plus, produsul are si o componenta de protectie inclusa, functionand si ca o asigurare de viata.

Pachetul Premium, cu o prima de asigurare de 2 Euro/luna, ofera posibilitatea preluarii facturilor pentru alte utilitati, despagubiri in valoare de 1.000 Euro in caz de invaliditate permanenta totala si protectie financiara pentru membrii familiei, respectiv despagubiri de 1.000 Euro in caz de deces al asiguratului, survenit accidental sau din orice alta cauza.

"Traim intr-un perioada marcata de incertitudini. Daca veniturile ti se reduc brusc si radical, trebuie sa fii capabil sa-ti reorganizezi rapid bugetul si cheltuielile, astfel incat sa iti poti acoperi datoriile. Accesul la telefonie mobila si comunicare de date sunt astazi vitale pentru oricine si ar trebui sa ne preocupam pentru a avea, in orice situatie, sursa pentru plata acestor utilitati", a declarat Ovidiu Racoveanu, Director Asigurari de Viata Generali Asigurari.

"Prin acest produs ne adresam persoanelor prevazatoare care incearca sa reduca la minimum riscurile financiare. Investitia este foarte redusa, in schimb beneficiile sunt atractive. Sumele maxime asigurate sunt acoperitoare, iar perioada de asigurare este suficient de extinsa pentru a le permite abonatilor si familiei acestora o redresare financiara rapida", a completat Racoveanu.

"In contextul economic actual, Vodafone a dezvoltat un serviciu care sustine clientii in vederea depasirii situatiilor neprevazute. Astfel, in cazul unor schimbari neasteptate, cu noua asigurare Vodafone plata facturii ramane acoperita. Am ales sa oferim acest serviciu in parteneriat cu Generali Asigurari si Marsh Romania, care vor raspunde cu profesionalism si rapiditate solicitarilor clientilor nostri", a spus Catalin Becic, Director, Consumer Marketing, Vodafone Romania.

"Riscurile specifice perioadei economice prin care trecem ne-au condus la concluzia ca aceasta asigurare este utila atat clientilor Vodafone, cat si companiei. Am reusit sa cream, impreuna cu partenerii nostri Vodafone si Generali, un produs de asigurare unic si personalizat pe piata din Romania prin beneficiile oferite. Pe langa avantajul principal, care este acoperirea facturii restante a clientului Vodafone si care este platita de catre Generali la momentul producerii evenimentului asigurat, exista si alte beneficii, cum ar fi ajutorul financiar pentru familie in cazul unui deces sau suportul oferit clientului in caz de somaj", a explicat Cristian Fugaciu, Director General al Marsh Romania.

Sistemul de plata a primei de asigurare este simplu si prevede includerea costurilor lunare in factura de telefonie.

Despre Generali Asigurari
Grupul Generali este unul dintre cei mai importanti asiguratori si principalul jucator pe segmentul asigurarilor de viata din Europa, cu prime brute subscrise de peste 73 mld. EUR in 2010. De asemenea, Grupul este una dintre cele mai importante companii pentru administrarea activelor, cu o valoare de peste 400 mld. EUR in 2009, si un operator unic in domeniul imobiliar, cu un portofoliu de proprietati de peste 24 mld. EUR.

Despre Vodafone Romania
Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.804.000 de clienti, la 31 decembrie 2010. Vodafone este una dintre cele mai mari companii de comunicatii mobile din lume dupa venituri, cu aproximativ 358 milioane de clienti, la 31 decembrie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in peste 30 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume.

Articole recomandate

De ce videochatul nu a fost afectat de pandemie? De ce videochatul nu a fost afectat de pandemie?
De ce este videochatul o meserie cautata pe vreme de pandemie? Desi pare surprinzator, exista si industrii care nu au fost deloc afectate de pandemie. In contextul prabusirii economice, industria videochatului este una dintre cele care nu au avut de suferit. Persoanele care activeaza in acest
Bune practici pentru crearea unui mediu de lucru Euromaster atractiv Bune practici pentru crearea unui mediu de lucru Euromaster atractiv
Atunci cand incepi sa lucrezi pentru un angajator nou, cu siguranta iti doresti sa ai parte de o experienta care sa te ajute sa te dezvolti din punct de vedere profesional. Vrei sa pui in aplicare si sa iti dezvolti abilitatile actuale, dar si sa deprinzi altele noi. Totodata, iti doresti sa ai
De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou? De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou?
Cafeaua reprezintă ceasul deșteptător pentru mulți dintre noi. O gură de cafea și ne umplem instant de multă energie și nu este de mirare: cofeina își face mereu treaba. Studiile privind consumul de cafea în mediul business în România
Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista? Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista?
Daca alegi studioul potrivit, cariera de videochat in Bucuresti iti poate aduce numeroase satisfactii. Cum reusesti insa sa faci diferenta intre diferitele oferte de angajare? Ce diferentiaza o companie serioasa de una care nu merita increderea ta? Iata cateva elemente de care e bine sa tii cont!
Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti
Începutul este mereu greu, dar nimeni nu se așteptă să fie atât de greu pentru un tânăr să locuiască singur în capitala României. Deși țara noastră nu este una dintre cele mai scumpe țări din Europa, salariile pentru un