Skip to article

Blocarea cardului in bancomat - masuri

Blocarea cardului in bancomat - masuri
Vrei sa scoti bani de la bancomat pentru a face diverse plati. Dar din pacate cardul ramane blocat in bancomat. Ce solutii ai in acest caz?


1. Suni cat mai repede la banca
Inainte de a-ti elibera cardul, banca ti-a inmanat un formular pe care l-ai completat. Acest formular contine un numar de telefon unde trebuie sa suni un caz de urgenta cand ti se blocheaza cardul in bancomat sau in cazul in care il pierzi.

Nu trebuie sa plecati de langa bancomat ci sa sunati cat mai urgent la numarul de telefon al bancii care a emis cardul. Este bine ca intotdeauna sa aveti mereu la dumneavoastra numarul de telefon al bancii ca sa fiti pregatit in cazul in care pierdeti cardul sau vi se blocheaza in bancomat.

Chiar daca este zi nelucratoare, linia de asistenta a bancii este non-stop, asa ca veti fi indrumat si vei afla ce ai de facut. Tarifele bancii pentru astfel de convorbiri sunt fara suprataxa.

In situatia blocarii cardului, banca blocheaza cardul astfel incat nimeni nu poate sa umble in contul tau si sa retraga bani, chiar daca cardul a ramas blocat in bancomat.


2. Memoreaza codul PIN
In cele mai multe cazuri, cardul se blocheaza ca urmare a trei incercari nereusite de a retrage bani, pentru ca am introdus gresit codul PIN-ul. De aceea ar fi de preferat sa iti alegi PIN-ul astfel incat sa nu fie greu de memorat, chiar sa contina cifre care pot avea o semnificatie pentru dumneavoastra. In acest caz va fi usor sa vi-l reamintiti.

Codul PIN poate fi schimbat si direct de la automatul bancar. Codul PIN doar dumneavoastra trebuie sa il stiti si sa nu il incredintati sau dezvaluiti unor prieteni sau cunoscuti pentru a retrage bani pentru dumneavoastra.

Codul PIN nu trebuie dezvaluit nici daca acest lucru este solicitat de un angajat al bancii, de cel care se ocupa de intretinerea bancomatului sau de politisti.

Articole recomandate

5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother 5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother
Imprimantele inkjet Brother sunt apreciate în rândul consumatorilor care doresc soluții eficiente, randament crescut şi investiții pe termen lung. Fie că vorbim de imprimante, fie că vorbim de sisteme all în one, toate echipamentele de bucură de
Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,