Skip to article

Economiseste bani - 3 reguli

Economiseste bani - 3 reguli
In ziua de azi a face economii a devenit o obligatie pentru toata lumea. Grija pentru ziua de maine s-a intensificat de cand cu criza economica mondiala si instabilitatea pietei valutare.

Orice persoana trebuie sa ia in considerare ca niciodata nu poate stii cand ramane fara locul de munca sau cand cheltuieli neasteptate vor aparea pe nepusa masa.

Iata 3 reguli ale unei bune strategii de economisire :

1.Economiseste la timp

Chiar daca ai senzatia ca situatia ta financiara nu are si nu va avea de suferit in viitorul apropiat, este bine sa fii prevazatoare si chiar putin ?pesimista?.

Plus ca daca economisesti din timp nu vei fii nevoita sa pui deoparte sume mari de bani, lunar, si astfel sa faci rabat la alte cheltuilei uzuale.

2. Economiseste cu responsabilitate

Sunt foarte multe cai prin care iti poti pastra banii economisiti de-a lungul unei perioade de timp. Asigura-te ca alegi cea mai buna varianta pentru tine si familia ta si ca esti mereu informata despre schimbarile care au loc pe piata de investitii si economii.

Fie ca ii depui la banca sau ii investesti mai departe, monitorizeaza in permanenta riscurile actiunilor tale si fii gata sa faci mereu schimbari daca alta cale de pastrare a economiilor se dovedeste mai avantajoasa.

3. Economiseste inteligent

Cum reusesti sa faci economii este o intrebare la care nu multi au raspunsul potrivit. Prioritizeaza-ti in permanenta nevoile si stabileste cu exactitate pe cele cu adevarat urgente sau necesare.

Poti face liste cu cheltuielile curente obligatorii, liste cu obiectivele din urmatoarele 6 luni si liste cu ce ti-ai dori sa achizitionezi sau sa vezi in urmatorul an. Fii ptregatita sa tai destule din ultimele doua liste.

Articole recomandate

De ce videochatul nu a fost afectat de pandemie? De ce videochatul nu a fost afectat de pandemie?
De ce este videochatul o meserie cautata pe vreme de pandemie? Desi pare surprinzator, exista si industrii care nu au fost deloc afectate de pandemie. In contextul prabusirii economice, industria videochatului este una dintre cele care nu au avut de suferit. Persoanele care activeaza in acest
Bune practici pentru crearea unui mediu de lucru Euromaster atractiv Bune practici pentru crearea unui mediu de lucru Euromaster atractiv
Atunci cand incepi sa lucrezi pentru un angajator nou, cu siguranta iti doresti sa ai parte de o experienta care sa te ajute sa te dezvolti din punct de vedere profesional. Vrei sa pui in aplicare si sa iti dezvolti abilitatile actuale, dar si sa deprinzi altele noi. Totodata, iti doresti sa ai
De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou? De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou?
Cafeaua reprezintă ceasul deșteptător pentru mulți dintre noi. O gură de cafea și ne umplem instant de multă energie și nu este de mirare: cofeina își face mereu treaba. Studiile privind consumul de cafea în mediul business în România
Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista? Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista?
Daca alegi studioul potrivit, cariera de videochat in Bucuresti iti poate aduce numeroase satisfactii. Cum reusesti insa sa faci diferenta intre diferitele oferte de angajare? Ce diferentiaza o companie serioasa de una care nu merita increderea ta? Iata cateva elemente de care e bine sa tii cont!
Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti
Începutul este mereu greu, dar nimeni nu se așteptă să fie atât de greu pentru un tânăr să locuiască singur în capitala României. Deși țara noastră nu este una dintre cele mai scumpe țări din Europa, salariile pentru un