Skip to article

Meriti o marire de salariu?

Meriti o marire de salariu?
In fiecare an, oamenii isi traseaza teluri noi, mai ambitioase ca niciodata. Anul acesta iti doresti cumva o marire de salariu? Avand in vedere recesiunea economica, te gandesti ca e aproape imposibil s-o obtii? Iata ce trebuie sa evaluezi inainte sa ceri marirea de salariu!

Care este salariul mediu pe piata muncii pentru functia ocupata de tine?

Salariul depinde de industrie, experienta, educatie si de piata muncii. Ultimul parametru devine important in zona geografica in care activezi. Cand iti calculezi salariul, nu uita sa adaugi la acesta si vacantele platite sau comisioanele din vanzari. Foloseste internetul pentru a cauta intervalul de plati pentru oamenii cu post, experienta si educatie similare. Fa-ti temele!

Cat de bine iti cunosti job-ul?

Nimic nu il frustreaza pe un manager mai mult ca un angajat ce refuza sa munceasca la capacitatea sa maxima. Sefilor le plac oamenii pe care se pot baza, constanti in actiuni, ce pot avea impact economic in firma. Esti o persoana simpatica? Iti depasesti incontinuu rezultatele?

Esti speciala sau esti usor de inlocuit?

Ai grija sa contribui destul de mult la locul de munca pentru a te diferentia de colegul de birou sau de teren. Oamenii cu telente deosebite si unice au de obicei mai mult succes cand cer o marire de salariu. Orice ai face, nu fi mediocra!

E momentul potrivit?

Politica firmei poate fi foarte stricta in privinta momentului in care un angajat poate cere sau va primi o marire de salariu. Aceasta poate depinde foarte mult de durata angajarii, dar si componenta economica poate juca un rol important. O firma care se lupta sa supravietuiasca nu va acorda mariri de salariu decat daca munca pe care o faci este critica pentru e. Alege-ti cu grija momentul!

Esti gata pentru mai multe responsabilitati?

Te poti astepta la responsabilitati crescute si la ore mai lungi de munca odata cu marirea salariului. Esti gata sa faci orice ti se va cere? Daca simti ca nu este dispusa, atunci probabil ca nu esti gata sa primesti o marire.

Meriti o marire de salariu?

Articole recomandate

Un nou job in Romania. Uimitor ce trebuie sa faci daca ocupi acest post Un nou job in Romania. Uimitor ce trebuie sa faci daca ocupi acest post
Un nou job a aparut in Romania, in Cluj. Reprezentantii unei firme cu capital italian au observat ca angajatii au devenit foarte retrasi si antisociabili in perioada pandemiei, cand au fost nevoiti sa lucreze la distanta.  Pentru a veni in sprijinul angajatilor, compania italiana a creat un
Nu mai poti "dribla" aceasta limba straina: a venit timpul pentru cursuri de engleza online! Nu mai poti "dribla" aceasta limba straina: a venit timpul pentru cursuri de engleza online!
“Online-ul este viitorul!”, cu siguranta auzi din ce in ce mai des acest lucru. Cam toate domeniile de activitate si-au pregatit, pe langa varianta de prezentare fizica, si una virtuala. La fel se intampla acum si in educatie, dezvoltandu-se o serie de programe printre care si cele de
Mereu se poate mai bine! Iata de ce sa alegi un curs de dezvoltare personala in Bucuresti! Mereu se poate mai bine! Iata de ce sa alegi un curs de dezvoltare personala in Bucuresti!
Succesul de care te bucuri la scoala, inclusiv la examene importante precum cel de bacalaureat, nu reprezinta, din pacate, si o garantie a succesului in viata de adult. Acest lucru se intampla deoarece, din mai multe puncte de vedere, scoala romaneasca actuala pregateste copiii si adolescentii mai
3 beneficii ale sistemelor Linux intr-un plan pentru servere dedicate 3 beneficii ale sistemelor Linux intr-un plan pentru servere dedicate
Daca vrei sa achizitionezi un plan pentru servere dedicate, probabil inca nu te-ai hotarat ce sistem de operare sa folosesti. Desi aceasta decizie tine de preferintele personale, fiecare alternativa vine la pachet cu avantaje si dezavantaje. Iata 3 beneficii ale utilizatorilor care aleg Linux! 1.
O femeie jurnalista a efectuat un experiment: ea s-a inregistrat pe site-ul webcam BongaCams si a castigat 800 de euro! O femeie jurnalista a efectuat un experiment: ea s-a inregistrat pe site-ul webcam BongaCams si a castigat 800 de euro!
În timpul pandemiei, pe Internet au început să apară multe informații despre modalități alternative de a câștiga bani. Am început să ne întrebăm ce oportunități moderne oferă și ce opțiuni merită