Skip to article

4 modele de e-mail-uri care nu trebuie incurajate la munca

4 modele de e-mail-uri care nu trebuie incurajate la munca
Traim intr-o lume unde viteza este cheia succesului. Totul trebuie sa fie mai mare, mai bun, mai rapid si asa mai departe. Timpul inseamna bani si nimeni nu-si permite sa astepte prea mult. Din pacate, aceasta dezvoltare a permis si banalelor e-mail-uri sa devina din ce in ce mai ridicole si abuzive.

Stim cu totii ca forward-ul e-mail-ului te poate baga in belele. Daca iti trimiti frustrarile legate de seful tau, unora dintre cei mai apropiati colegi, apoi acestia trimit mai departe, din greseala sau nu si ultimul destinatar este chiar seful tau, s-ar putea sa intri in bucluc.
Cele 4 modele de e-mail-uri de mai jos nu ar trebui forward-ate niciodata.

1.Propaganda politica

Ne-am saturat sa auzim teoriile si propaganda altor oameni in legatura cu orientarile politice. Da, suntem intr-un moment in care trebuie sa ne implicam in acest proces politic, insa hei, suntem adulti vaccinati care isi poate lua singuri deciziile.

2. E-mail-urile in lant

Stiti la care ma refer - Da mai departe acest e-mail la cel putin 1 milion de prieteni, altfel, in 30 de secunde, sora ta va muri intr-un accident de masina! Nu avem timp sa ne uitam peste prostiile din aceste e-mailuri, care ne spameaza casuta virtuala, poarta virusi si sunt enervante.

3. Cereri religioase

Aici s-ar putea sa ating un nerv, insa eu cel putin nu am nevoie de instructiuni religioase de la oricine. Sunt confortabil cu ideea de moarte si pot sa iau singur decizia in legatura cu locatia unde voi ajunge pentru eternitate. Nu vreau e-mail-uri de genul micuta Susie din Guatemala are boala X si se poate vindeca doar cu ajutorul gandurilor si rugaciunilor mele. Daca vrei sa ajuti cu adevarat, ofera-te voluntar, voteaza sau promoveaza o cauza reala.

4. Clipuri ridicole sau stupide de Youtube.

Imi place sa rad la fel de mult ca oricine altcineva, dar majoritatea clipurilor pe care le primesc sunt stupide. Mai mult, aproape toate sunt forwardate de atatea ori incat nici nu mai stii cine le-a trimis primul. Asadar, va rog sa verificati de doua ori lista cu persoanele care primesc e-mailurile voastre.

Articole recomandate

Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje
Munca de acasa a devenit varianta cea mai buna in timpul pandemiei de coronavirus. Foarte multe companii au ales sa isi lase angajatii sa lucreze de la domiciliu pentru a evita raspandirea noului virus aparut din China. Lucrul de acasa are insa avantaje si dezavantaje. Multi angajatori au dezvaluit
INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei
Pentru majoritatea dintre noi, pandemia de coronavirus a adus cu sine nenumarate temeri, de la cele legate de sanatatea proprie si a celor dragi la griji privind siguranta financiara si a continuitatii business-urilor. Cu aceste temeri s-a confruntat si Claudia Purde, fondatoarea magazinului online
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe societati cu raspundere limitata, potrivit unui act normativ privind modificarea Legii societatilor. Legea adoptata de Parlament in decembrie 2019 vizeaza anularea interdictiei de a fi actionar unic in mai multe societati cu raspundere limitata sau
Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante! Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante!
Tot mai multe persoane caută opțiuni prin care să poată avea independență financiară și în același timp să poată să stăpânească exclusiv modul în care își manageriază timpul, astfel încât
Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020 Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020
Elite Business Women (https://ebw.business), cel mai mare club de afaceri românesc dedicat femeilor antreprenor din România, cu prezentă internațională, invită femeile de afaceri să participe la o nouă întrunire, prima din acest an – Elite Meetup: