Skip to article

5 idei de job-uri pentru acasa

5 idei de job-uri pentru acasa
Job-ul de acasa este principalul vis pentru multe femei care isi doresc sa isi supravegheze copiii si sa petreaca mai mult timp cu familia.

Acest fel de a gandi poate fi o capcana deoarece job-urile de acasa tind sa te acapareze si sa nu stii cand sa te opresti din a munci.

In Romania, reteaua job-urilor de acasa nu este foarte dezvoltata, insa exista cateva domenii in care poti investi pentru a lucra la domiciliu.

1. O firma cu hainute sau accesorii poate fi usor administrata de acasa. Plateste un profesionist sa iti creeze un site web cu plata online si sistem de ramburs, gaseste distribuitori pentru hainele sau accesoriile pe care doresti sa le comercializezi si pune-te pe treaba.
5 idei de job-uri pentru acasa


2.Web designerul - poate lucra foarte simplu de acasa si plata va fi facuta la sfarsitul fiecarui proiect, daca te pricepi le design, nu ezita sa iti arati disponibilitatea pentru colaborare firmelor de profil.

3.Editor. Stii sa scrii foarte bine si iti doresti sa lucrezi in domeniul jurnalismului? Trimite un cv revistelor si ziarelor cu care doresti sa colaborezi, ataseaza cel mai bun articol al tau si incepe colaborarea.

4.Contabilitatea multor firme poate fi tinuta foarte usor de acasa daca esti specialista in domeniu.

5.Distribuitor de produse cosmetice, sunt multe firme pe piata care promit un bonus destul de mare celor care le vand produsele. Daca doresti bani de buzunar si produse cosmetice mai ieftine, nici acest job nu este unul de trecut cu vederea.

Gaseste solutia potrivita pentru tine si familia ta, si nu te complace. Fii creativa si indrazneste lucruri mari, incepe propriile proiecte si cu multa rabdare si perseverenta vei reusi.

Articole recomandate

Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe societati cu raspundere limitata, potrivit unui act normativ privind modificarea Legii societatilor. Legea adoptata de Parlament in decembrie 2019 vizeaza anularea interdictiei de a fi actionar unic in mai multe societati cu raspundere limitata sau
Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante! Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante!
Tot mai multe persoane caută opțiuni prin care să poată avea independență financiară și în același timp să poată să stăpânească exclusiv modul în care își manageriază timpul, astfel încât
Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020 Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020
Elite Business Women (https://ebw.business), cel mai mare club de afaceri românesc dedicat femeilor antreprenor din România, cu prezentă internațională, invită femeile de afaceri să participe la o nouă întrunire, prima din acest an – Elite Meetup:
Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare
Un job nou inseamna o noua etapa in viata ta! Probabil ca esti incantata de schimbarea aparuta si de oportunitatile pe care aceasta le aduce. Daca te afli in situatia de a schimba locul de munca, exista cateva aspecte la care sa fii atenta. Dincolo de faptul ca urmeaza sa te adaptezi noului birou
3 modalitati prin care poti scapa de teama vorbitului in public 3 modalitati prin care poti scapa de teama vorbitului in public
Vorbitul in public este printre cel mai des intalnite temeri ale oamenilor. Iar daca ne gandim la faptul ca noi relationam zilnic cu alte persoane si discutam mereu cu oamenii, aceasta temere pare relativ usor de depasit. Ei bine, pentru unii oameni nu este chiar atat de usor. Insa solutii exista