Skip to article

5 vedete care mostenesc afaceri de familie

5 vedete care mostenesc afaceri de familie
In majoritatea cazurilor, succesul in cariera vine dupa ani intregi de munca asidua, in care perseverenta, inteligenta si norocul s-au aliniat in mod fericit.

Nu este si cazul urmatoarelor vedete, care s-au nascut deja realizate profesional prin mostenirea afacerilor profitabile de familie.


Imperiile construite de predecesorii lor sunt suficient de puternice pentru a asigura o sursa de venit mai multor generatii de urmasi.

Vedetele de mai jos nu cunosc teama esecului profesional, pentru ca au norocul sa mosteneasca afaceri de familie inca rezonante pentru viitor.

Autor: Adelina Dobrin

5 vedete care mostenesc afaceri de familie


1. Alexandru Ciucu
Traditia costumelor croite la comanda a inceput pentru familia Ciucu in anul 1939, cand bunica designerului Alexandru Ciucu lucra la fabrica de la APACA si facea uniforme pentru armata romana.

Tatal lui Alexandru a urmat Facultatea de Industrie Usoara si a inceput sa faca costume, motiv pentru care actualul sot al Alinei Sorescu a crescut printre tipare, tesaturi si masini de cusut.

In anul 1999, Alexandru Ciucu si tatal sau au fondat brandul de costume barbatesti "Tata si Fiul", pe care creatorul de moda a reusit sa il promoveze cu succes gratie cunostintelor acumulate la o scoala de profil din Milano.5 vedete care mostenesc afaceri de familie


2. Irinel Columbeanu
Timp de 50 de ani, tatal afaceristului Irinel Columbeanu a lucrat pentru Guvernul Romaniei, ca functionar public discret, aflati in spatele mai-marilor carmuitori ai Romaniei comuniste.

Din anul 2009, Ion Columbeanu a inceput sa fie partenerul de afaceri al fiului Irinel la numeroasele fime mici, dar profitabile.

De altfel, in lumea afacerilor au circulat mai multe zvonuri conform carora Irinel ar fi doar un paravan pentru afacerile tatalui sau.5 vedete care mostenesc afaceri de familie

3. Alex Erbasu
Alex Erbasu este mostenitorul direct al potentului om de afaceri Mihai Erbasu, gasit mort in incinta vilei sale din Snagov.

Alex a mostenit un imperiu in valoare de 100 de milioane de dolari, tatal sau detinand controlul mai multor afaceri din domeniul constructiilor civile si industriale.

Mihai Erbasu mai era si proprietarul a doua hoteluri si al unor ferme de animale. Cu una dintre firmele sale, Mihai Erbasu a castigat licitatia pentru contorizarea blocurilor in cartierele Vitan, Rahova, Militari, Grivita, din Bucuresti.

Erbasu era si unul dintre principalii sponsori ai Clubului Dinamo Bucuresti, el sprijinind in special echipele de baschet.5 vedete care mostenesc afaceri de familie


4. Honorius Prigoana
Honorius Prigoana va mosteni, impreuna cu fratii sai norocosi, averea impresionanta a tatalui sau, Silviu Prigoana, estimata de topul "Forbes 500 de Miliardari" la valoarea de 29 de milioane de euro.

Silviu Prigoana detine 67% dintre actiunile companiei Rosal Grup, principalul operator de salubritate al Capitalei.5 vedete care mostenesc afaceri de familie


5. Oana Zavoranu
Oana Zavoranu a mostenit de la tatal sau vitreg 75% din actiunile Societatii Comerciale Agricomex SA, in valoare de peste 65 de milioane de euro.

Suma fabuloasa a devenit la scurt timp de la decesul tatalui Oanei marul discordiei pentru Oana si mama sa, care s-au judecat ani intregi pentru mostenirea fostului afacerist in industria alimentara.

Articole recomandate

Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,
Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau
Orice bucătărie de restaurant include 5 zone distincte: depozitare, spălat, pregătire, gătit, servit. Însă ceea ce dictează modul în care vei aranja aceste zone este meniul restaurantului tău. În funcție de acesta se așează totul