Skip to article

Andreea Ionescu: `Cand iti propui concepte inovative, trebuie sa iti asumi, de la inceput, educarea`

Andreea Ionescu: `Cand iti propui concepte inovative, trebuie sa iti asumi, de la inceput, educarea`
be nat. este un nou concept de take away si eat in pentru piata romaneasca.

Creat pentru omul ocupat, dar interesat de stilul sanatos de a trai, be nat. ofera o optiune sanatoasa de mancaruri pregatite pentru orice ocazie din timpul zilei - la birou sau acasa, cu partenerii de afaceri sau cu laptopul in fata - care sa iti ofere un moment de pauza in natura.

Andreea Ionescu, manager de comunicare be nat, a acceptat sa ne raspunda la cateva intrebari.

1. Anul 2010 a fost pentru tine piatra de hotar in cariera. La ce ai renuntat si ce ai imbratisat? Ai vreun regret?

Am renuntat la asistenta, la pachetul specific de privilegii pe care il ai intr-o pozitie executiva intr-o companie mare si la constrangeri. Am mai mult timp pentru familie, pasiuni, oamenii importanti din viata mea si pentru "cloud time" - momentele acelea in care stai, pur si simplu, si privesti la cum se croieste viitorul din prezent. Cred ca, pentru cei care au un spirit puternic de independenta si creativitate mare, pasul este obligatoriu.A

2. Ce inseamna pentru tine `be nat`? Este doar un alt proiect sau te regasesti in el?

be nat. este in primul rand o echipa de oameni care imi sunt foarte dragi, cu care am gandit de la punctul zero tot conceptul, cu care am suferit, cu care m-am ciondanit, cu care m-am inteles intr-un fel foarte special. Marca aceasta ma reprezinta, fiindca este ce sunt si eu: naturala, proaspata, prietenoasa, transparenta. Are si o latura la care aspir : echilibrul. Parca suna a fi mai mult decat un proiect, nu?

3. Cat de greu/usor este sa schimbi mentalitatea romanului de "trai sanatos" si cum ai convins publicul ca mancarea oferita de `be nat` este diferita de alte produse fresh food?

Cand iti propui concepte inovative, trebuie sa iti asumi, de la inceput, educarea. Fondatorii be nat. au inteles acest lucru, atat ca efort, cat si ca implicatii financiare, si si-au asumat cu curaj deschiderea de drum. Ce e important e ca experienta mediteraneana cu care managementul a croit meniul aduce in primul rand prospetimea si gustul in prim plan. Oamenii pot constata, astfel, ca a trai sanatos nu e deloc plictisitor, ci poate insemna o experienta senzoriala minunata.

4. Proiectul `be nat` s-a materializat foarte repede. Al cui este meritul principal? Al produselor sau al marketingului?

Am invatat lucrand in retail ce inseamna excelenta in executie. La proiect am contribuit cu totii, de la constructor la bucatar si management. Faptul ca produsul "a prins" fara mari investitii in marketing arata ca am tintit bine targetul si ca i-am oferit - din nou, ca echipa - ceea ce astepta.

5. Cum reactioneaza oamenii cand incerci sa ii scoti din tiparele cu care sunt obisnuiti?

Depinde. Daca se simt cat de putin fortati, vor respinge din start ceea ce vrei sa schimbi. Daca, insa, le lasi posibilitatea de a-si exercita optiunile, vor face ce fac acum: se opresc in fata raftului rece si suna colegii de birou, povestind ce vad acolo si intrebandu-i ce ar vrea sa manance in pauza de pranz.A

6. Acum ca am aflat cate ceva despre specialistul Andreea Ionescu. Cum este insa omul Andreea Ionescu? Ce iubeste? Ce detesta si ce nu ar putea accepta niciodata?

Iubesc, ca toata lumea, in primul rand pe cei pe care ii iubesc :D. Oamenii din viata mea sunt mai importanti decat proiectele, succesul, banii sau recunoasterea. Dupa ce mori, nu vor vorbi despre tine nici casa, nici masina, ci oamenii in vietile carora ai lasat o urma. Ma straduiesc in fiecare zi sa fac asta, fie ca este vorba de business, fie de consilierea de dezvoltare personala, fie de hobby-ul meu - terapia holistica. Pictez, visez, iubesc si meditez. Ma uit la filme, la oameni si la natura. Calatoresc. in ianuarie voi conduce in Amazon un grup de manageri romani pentru o sesiune mai neobisnuita de leadership. Cred ca doua sunt cuvintele care caracterizeaza ceea ce sunt cand nu sunt "la birou": Iubire si Creatie.

Realizator interviu: Diana Paunescu

Articole recomandate

Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,
Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau
Orice bucătărie de restaurant include 5 zone distincte: depozitare, spălat, pregătire, gătit, servit. Însă ceea ce dictează modul în care vei aranja aceste zone este meniul restaurantului tău. În funcție de acesta se așează totul