Skip to article

Business English in Romania

Business English in Romania
Pentru prima oara in Romania, un trainer britanic ii invata pe aspirantii la o lume globala a afacerilor secretele unui limbaj "de business" eficient si de succes.

Phil Gaskell este absolvent cu onoruri al studiilor post-universitare ale Universitatii din Manchester si profesor de limba engleza ca limba straina certificat de catre Basil Paterson College din Edinburgh si International House din Londra. Are peste 30 de ani de experienta de predare in Marea Britanie si Belgia. A sustinut trainiguri specilizate pentru angajatii UE si pentru o larga varietate de institutii si companii din Bruxelles.

Reputatatul trainer britanic deschide seria cursurilor de "Effective Business Communication in English" (EBCE) pentru cei implicati in relatii internationale de afaceri. Euroconcurs.ro organizeaza acest curs pentru persoanele cu un nivel intermediar si avansat al limbii engleze, aflate in pozitii de management sau implicate in comunicarea zilnica in mediul de afaceri international.

Cursul are loc intre 13 si 14 Noiembrie 2007, in Sala de Conferinte a Litexco Stirbei Center din Bucuresti. De-a lungul intreagii sale desfasurari, cursul va fi interactiv, punind participantii in fata unor probleme practice intalnite in comunicarea de afaceri zilnica in limba engleza.

Cursul este structurat pe parcurgerea mai multor module: comunicarea fata in fata la prezentari, intalniri, negocieri (in care se face o analiza detaliata a organizarii discutiilor si a modului corect de accentuare a discursului) si comunicarea in scris de orice tip (modele si exercitii practice cu e-mail-uri, memo-uri si rapoarte care vor permite participantilor sa obtina rezultate maxime in acest tip de comunicare).

Modulul de limba engleza contine referinte clare si comprehensive la cele mai uzuale erori din limba engleza impreuna cu bunul stil al conversatiei, obtinut prin detinerea celor mai importante calitati ale discursului: concizie, claritate si convingere.

O caracteristica unica a acestui curs o reprezinta modulul de comunicare inter-culturala, care detaliaza caracteristicile comportamentale ale lumii vorbitoare nativa de limba engleza, fara a neglija elementele de body-language care sunt imprimate in stilul nostru. Ceea ce comunicam este mai mult decat cuvintele pe care le spunem.

Participantii la curs beneficiaza de un mediu de invatare interactiv asistat video, material de studiu complet si de toate elementele necesare unei instruiri practice, moderne si eficiente. Se vor elibera diplome de participare la curs.

Articole recomandate

Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe societati cu raspundere limitata, potrivit unui act normativ privind modificarea Legii societatilor. Legea adoptata de Parlament in decembrie 2019 vizeaza anularea interdictiei de a fi actionar unic in mai multe societati cu raspundere limitata sau
Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante! Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante!
Tot mai multe persoane caută opțiuni prin care să poată avea independență financiară și în același timp să poată să stăpânească exclusiv modul în care își manageriază timpul, astfel încât
Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020 Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020
Elite Business Women (https://ebw.business), cel mai mare club de afaceri românesc dedicat femeilor antreprenor din România, cu prezentă internațională, invită femeile de afaceri să participe la o nouă întrunire, prima din acest an – Elite Meetup:
Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare
Un job nou inseamna o noua etapa in viata ta! Probabil ca esti incantata de schimbarea aparuta si de oportunitatile pe care aceasta le aduce. Daca te afli in situatia de a schimba locul de munca, exista cateva aspecte la care sa fii atenta. Dincolo de faptul ca urmeaza sa te adaptezi noului birou
3 modalitati prin care poti scapa de teama vorbitului in public 3 modalitati prin care poti scapa de teama vorbitului in public
Vorbitul in public este printre cel mai des intalnite temeri ale oamenilor. Iar daca ne gandim la faptul ca noi relationam zilnic cu alte persoane si discutam mereu cu oamenii, aceasta temere pare relativ usor de depasit. Ei bine, pentru unii oameni nu este chiar atat de usor. Insa solutii exista