Skip to article

Business English in Romania

Business English in Romania
Pentru prima oara in Romania, un trainer britanic ii invata pe aspirantii la o lume globala a afacerilor secretele unui limbaj "de business" eficient si de succes.

Phil Gaskell este absolvent cu onoruri al studiilor post-universitare ale Universitatii din Manchester si profesor de limba engleza ca limba straina certificat de catre Basil Paterson College din Edinburgh si International House din Londra. Are peste 30 de ani de experienta de predare in Marea Britanie si Belgia. A sustinut trainiguri specilizate pentru angajatii UE si pentru o larga varietate de institutii si companii din Bruxelles.

Reputatatul trainer britanic deschide seria cursurilor de "Effective Business Communication in English" (EBCE) pentru cei implicati in relatii internationale de afaceri. Euroconcurs.ro organizeaza acest curs pentru persoanele cu un nivel intermediar si avansat al limbii engleze, aflate in pozitii de management sau implicate in comunicarea zilnica in mediul de afaceri international.

Cursul are loc intre 13 si 14 Noiembrie 2007, in Sala de Conferinte a Litexco Stirbei Center din Bucuresti. De-a lungul intreagii sale desfasurari, cursul va fi interactiv, punind participantii in fata unor probleme practice intalnite in comunicarea de afaceri zilnica in limba engleza.

Cursul este structurat pe parcurgerea mai multor module: comunicarea fata in fata la prezentari, intalniri, negocieri (in care se face o analiza detaliata a organizarii discutiilor si a modului corect de accentuare a discursului) si comunicarea in scris de orice tip (modele si exercitii practice cu e-mail-uri, memo-uri si rapoarte care vor permite participantilor sa obtina rezultate maxime in acest tip de comunicare).

Modulul de limba engleza contine referinte clare si comprehensive la cele mai uzuale erori din limba engleza impreuna cu bunul stil al conversatiei, obtinut prin detinerea celor mai importante calitati ale discursului: concizie, claritate si convingere.

O caracteristica unica a acestui curs o reprezinta modulul de comunicare inter-culturala, care detaliaza caracteristicile comportamentale ale lumii vorbitoare nativa de limba engleza, fara a neglija elementele de body-language care sunt imprimate in stilul nostru. Ceea ce comunicam este mai mult decat cuvintele pe care le spunem.

Participantii la curs beneficiaza de un mediu de invatare interactiv asistat video, material de studiu complet si de toate elementele necesare unei instruiri practice, moderne si eficiente. Se vor elibera diplome de participare la curs.

Articole recomandate

Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,
Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau
Orice bucătărie de restaurant include 5 zone distincte: depozitare, spălat, pregătire, gătit, servit. Însă ceea ce dictează modul în care vei aranja aceste zone este meniul restaurantului tău. În funcție de acesta se așează totul