Skip to article

Cele mai apreciate companii de retail in 2010

Cele mai apreciate companii de retail in 2010
Revista Fortune realizeaza de foarte mult timp liste cu organizatii si companii de succes din industrie.

Recent, acestia au realizat inca o lista cu cele mai admirate companii din 2010. Mai jos sunt cateva dintre companiile de retail incluse in top, pe primele locuri.


Apple
Apple ocupa primul loc in acest an, in topul celor mai bune companii. Aceasta distinctie nu este o noutate pentru Apple, deoarece ocupa primul loc pentru al treilea an consecutiv.

Cele mai apreciate companii de retail in 2010Unul dintre cele mai importante aspecte pentru care Apple se afla in frunte este gama de produse pe care o comercializeaza.

Apple a lansat in acest an o serie de produse inovative, care au reusit intr-o anumita masura sa schimbe felul in care oamenii fac anumite lucruri. Pe langa acest aspect, clientii Apple sunt consumatori loiali companiei, iar respectul concurentei este unul foarte ridicat.

Cu acestea fiind spuse, Apple isi merita cu varf si indesat locul obtinut in ultimii ani.
Cele mai apreciate companii de retail in 2010Amazon
Retailerul online Amazon intra pentru prima data in topul celor mai bune companii din lume, direct pe locul al cincilea.

Punctele sale forte sunt cu siguranta vanzarile masive din ultimul an, in ciuda recesiunii mondiale, iar propria linie de produse numita Kindle e-book reader este in topul preferintelor consumatorilor.

Toyota Motors
Toyota ocupa locul al saptelea din lista companiilor si locul trei in topul celor mai bune companii de retail.

Cele mai apreciate companii de retail in 2010


Locul obtinut este datorat conducerii foarte bune a companiei si vanzarilor in crestere. Cu toate acestea, Toyota a pierdut din punctaj in acest an, dupa ce mii de masini au fost chemate la reparatii, din pricina unor erori de tehnologie.

Magazinele Wal-Mart
Cel mai mare lant de magazine din lume, Wal-Mart, ocupa locul noua in topul celor mai bune companii ale anului.

Este ultima dintre cele patru companii de retail din top 10.

Cele mai apreciate companii de retail in 2010


Unul dintre cele mai bune argumente pentru care Wal-Mart ocupa aceasta pozitie ar fi mangementu-ul foarte eficient si numarul mare de magazine cu reduceri din toata lumea.

Pe langa acest aspect, exista si numarul mare de job-uri pe care il ofera reteaua de magazine in intreaga lume.

Articole recomandate

De ce videochatul nu a fost afectat de pandemie? De ce videochatul nu a fost afectat de pandemie?
De ce este videochatul o meserie cautata pe vreme de pandemie? Desi pare surprinzator, exista si industrii care nu au fost deloc afectate de pandemie. In contextul prabusirii economice, industria videochatului este una dintre cele care nu au avut de suferit. Persoanele care activeaza in acest
Bune practici pentru crearea unui mediu de lucru Euromaster atractiv Bune practici pentru crearea unui mediu de lucru Euromaster atractiv
Atunci cand incepi sa lucrezi pentru un angajator nou, cu siguranta iti doresti sa ai parte de o experienta care sa te ajute sa te dezvolti din punct de vedere profesional. Vrei sa pui in aplicare si sa iti dezvolti abilitatile actuale, dar si sa deprinzi altele noi. Totodata, iti doresti sa ai
De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou? De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou?
Cafeaua reprezintă ceasul deșteptător pentru mulți dintre noi. O gură de cafea și ne umplem instant de multă energie și nu este de mirare: cofeina își face mereu treaba. Studiile privind consumul de cafea în mediul business în România
Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista? Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista?
Daca alegi studioul potrivit, cariera de videochat in Bucuresti iti poate aduce numeroase satisfactii. Cum reusesti insa sa faci diferenta intre diferitele oferte de angajare? Ce diferentiaza o companie serioasa de una care nu merita increderea ta? Iata cateva elemente de care e bine sa tii cont!
Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti
Începutul este mereu greu, dar nimeni nu se așteptă să fie atât de greu pentru un tânăr să locuiască singur în capitala României. Deși țara noastră nu este una dintre cele mai scumpe țări din Europa, salariile pentru un