Skip to article

Cum sa-ti cresti afacerea prin internet si retele sociale?

Cum sa-ti cresti afacerea prin internet si retele sociale?
Ne apropiem de sfarsitul unui an dificil. Este vremea bilantului si a evaluarii eficientei cu care au fost investiti banii in fiecare arie a afacerii pe care o gestionam.

Valabil si pentru demersul de promovare. Am folosit cele mai bune instrumente? Stim sa masuram eficienta? Ce lectii am invatat care ne vor ajuta in anul ce urmeaza?

In aceasta editie a Business Target Club ne vom indrepta atentia catre promovarea in mediul online. Online-ul este pentru unii "sexy", pentru altii doar un element "de bifat" in plan sau pur si simplu o mare necunoscuta. Modul in care ne raportam la acest mediu are o influenta mai mare decat ne-am gandi asupra rezultatelor obtinute. La fel si modul in care il abordam si in care investim in el.

Invitatii nostri in aceasta editie, Doru Panaitescu si Laurentiu Pop, ne vor ajuta sa navigam mai usor prin acest "taram necunoscut" prezentandu-ne imaginea reala a promovarii online si lista intrebarilor pe care orice antreprenor trebuie sa le aiba in vedere. Vom descoperi alaturi de ei elementele de baza ale succesului "pe net": strategia, comunicarea, "engagementul", masurarea, ilustrate prin exemple relevante.

Doru Panaitescu - marketer cu experienta de peste zece ani in industria online, consultant independent si trainer certificat. Este antreprenor de succes incepand cu 2007, cu un vast portofoliu de clienti (Pagini Aurii, Coca Cola, Agip, Love Plus, Unicef, Splendid Media Interactive, s.a). Este proprietarul unei miniretele de site-uri specializate / de nisa (www.afterhours.ro, www.speologie.ro, www.fotoreportaj.ro, www.zerocalorii.ro, www.wildescapes.ro, www.masinadecarotat.ro).

Laurentiu Pop - Deputy Manging Director HTTPool Romania a inceput ca junior la ARBOmedia, una dintre cele mai mari regii de publicitate din tara.Dupa 3 ani a vrut sa vada cum e de partea celalalta a "barierei" la Initiave Media, lucrand pentru clienti precum Orange, BMW sau Raiffeisen. Prin experienta de New Media Manager a completat puzzelul in ceea ce ii priveste pe clienti si nevoile lor. De 2 ani este Deputy Managing Director la Httpool Romania, o agentie specializata pe servicii de comunicare digitala pentru pietele emergente.

Editia a 11-a a Business Target Club se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa dezbata cu profesionisti de renume posibilitatea cresterii afacerii prin instrumente de marketing online, celor care doresc sa abordeze in mod realist greselile curente in promovarea online, dar si masurarea succesului in campaniile pe Internet. Participantii vor avea oportunitatea de a interactiona in timp real cu invitatii nostri, de a beneficia de expertiza lor si de a schimba idei printr-un networking de calitate.

Pentru mai multe detalii despre programul evenimentului si modalitatea de inscriere, va rugam sa accesati www.btc.jci.ro.

Despre Business Target Club
Infiintat in anul 2007, Business Target Club (BTC) este un club de afaceri ce reuneste in cadrul unei cine relaxante de afaceri manageri si antreprenori din toate ariile de business pentru a dezbate subiecte de mare interes.

Evenimentul se adreseaza oamenilor de afaceri - manageri, antreprenori, specialisti in diverse domenii - interesati atat de dezvoltarea personala si profesionala cat si de interactiunea cu oameni cu obiective similare.

Articole recomandate

De ce videochatul nu a fost afectat de pandemie? De ce videochatul nu a fost afectat de pandemie?
De ce este videochatul o meserie cautata pe vreme de pandemie? Desi pare surprinzator, exista si industrii care nu au fost deloc afectate de pandemie. In contextul prabusirii economice, industria videochatului este una dintre cele care nu au avut de suferit. Persoanele care activeaza in acest
Bune practici pentru crearea unui mediu de lucru Euromaster atractiv Bune practici pentru crearea unui mediu de lucru Euromaster atractiv
Atunci cand incepi sa lucrezi pentru un angajator nou, cu siguranta iti doresti sa ai parte de o experienta care sa te ajute sa te dezvolti din punct de vedere profesional. Vrei sa pui in aplicare si sa iti dezvolti abilitatile actuale, dar si sa deprinzi altele noi. Totodata, iti doresti sa ai
De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou? De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou?
Cafeaua reprezintă ceasul deșteptător pentru mulți dintre noi. O gură de cafea și ne umplem instant de multă energie și nu este de mirare: cofeina își face mereu treaba. Studiile privind consumul de cafea în mediul business în România
Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista? Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista?
Daca alegi studioul potrivit, cariera de videochat in Bucuresti iti poate aduce numeroase satisfactii. Cum reusesti insa sa faci diferenta intre diferitele oferte de angajare? Ce diferentiaza o companie serioasa de una care nu merita increderea ta? Iata cateva elemente de care e bine sa tii cont!
Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti
Începutul este mereu greu, dar nimeni nu se așteptă să fie atât de greu pentru un tânăr să locuiască singur în capitala României. Deși țara noastră nu este una dintre cele mai scumpe țări din Europa, salariile pentru un