Skip to article

Cum sa-ti cresti afacerea prin internet si retele sociale?

Cum sa-ti cresti afacerea prin internet si retele sociale?
Ne apropiem de sfarsitul unui an dificil. Este vremea bilantului si a evaluarii eficientei cu care au fost investiti banii in fiecare arie a afacerii pe care o gestionam.

Valabil si pentru demersul de promovare. Am folosit cele mai bune instrumente? Stim sa masuram eficienta? Ce lectii am invatat care ne vor ajuta in anul ce urmeaza?

In aceasta editie a Business Target Club ne vom indrepta atentia catre promovarea in mediul online. Online-ul este pentru unii "sexy", pentru altii doar un element "de bifat" in plan sau pur si simplu o mare necunoscuta. Modul in care ne raportam la acest mediu are o influenta mai mare decat ne-am gandi asupra rezultatelor obtinute. La fel si modul in care il abordam si in care investim in el.

Invitatii nostri in aceasta editie, Doru Panaitescu si Laurentiu Pop, ne vor ajuta sa navigam mai usor prin acest "taram necunoscut" prezentandu-ne imaginea reala a promovarii online si lista intrebarilor pe care orice antreprenor trebuie sa le aiba in vedere. Vom descoperi alaturi de ei elementele de baza ale succesului "pe net": strategia, comunicarea, "engagementul", masurarea, ilustrate prin exemple relevante.

Doru Panaitescu - marketer cu experienta de peste zece ani in industria online, consultant independent si trainer certificat. Este antreprenor de succes incepand cu 2007, cu un vast portofoliu de clienti (Pagini Aurii, Coca Cola, Agip, Love Plus, Unicef, Splendid Media Interactive, s.a). Este proprietarul unei miniretele de site-uri specializate / de nisa (www.afterhours.ro, www.speologie.ro, www.fotoreportaj.ro, www.zerocalorii.ro, www.wildescapes.ro, www.masinadecarotat.ro).

Laurentiu Pop - Deputy Manging Director HTTPool Romania a inceput ca junior la ARBOmedia, una dintre cele mai mari regii de publicitate din tara.Dupa 3 ani a vrut sa vada cum e de partea celalalta a "barierei" la Initiave Media, lucrand pentru clienti precum Orange, BMW sau Raiffeisen. Prin experienta de New Media Manager a completat puzzelul in ceea ce ii priveste pe clienti si nevoile lor. De 2 ani este Deputy Managing Director la Httpool Romania, o agentie specializata pe servicii de comunicare digitala pentru pietele emergente.

Editia a 11-a a Business Target Club se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa dezbata cu profesionisti de renume posibilitatea cresterii afacerii prin instrumente de marketing online, celor care doresc sa abordeze in mod realist greselile curente in promovarea online, dar si masurarea succesului in campaniile pe Internet. Participantii vor avea oportunitatea de a interactiona in timp real cu invitatii nostri, de a beneficia de expertiza lor si de a schimba idei printr-un networking de calitate.

Pentru mai multe detalii despre programul evenimentului si modalitatea de inscriere, va rugam sa accesati www.btc.jci.ro.

Despre Business Target Club
Infiintat in anul 2007, Business Target Club (BTC) este un club de afaceri ce reuneste in cadrul unei cine relaxante de afaceri manageri si antreprenori din toate ariile de business pentru a dezbate subiecte de mare interes.

Evenimentul se adreseaza oamenilor de afaceri - manageri, antreprenori, specialisti in diverse domenii - interesati atat de dezvoltarea personala si profesionala cat si de interactiunea cu oameni cu obiective similare.

Articole recomandate

Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje
Munca de acasa a devenit varianta cea mai buna in timpul pandemiei de coronavirus. Foarte multe companii au ales sa isi lase angajatii sa lucreze de la domiciliu pentru a evita raspandirea noului virus aparut din China. Lucrul de acasa are insa avantaje si dezavantaje. Multi angajatori au dezvaluit
INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei
Pentru majoritatea dintre noi, pandemia de coronavirus a adus cu sine nenumarate temeri, de la cele legate de sanatatea proprie si a celor dragi la griji privind siguranta financiara si a continuitatii business-urilor. Cu aceste temeri s-a confruntat si Claudia Purde, fondatoarea magazinului online
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe societati cu raspundere limitata, potrivit unui act normativ privind modificarea Legii societatilor. Legea adoptata de Parlament in decembrie 2019 vizeaza anularea interdictiei de a fi actionar unic in mai multe societati cu raspundere limitata sau
Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante! Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante!
Tot mai multe persoane caută opțiuni prin care să poată avea independență financiară și în același timp să poată să stăpânească exclusiv modul în care își manageriază timpul, astfel încât
Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020 Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020
Elite Business Women (https://ebw.business), cel mai mare club de afaceri românesc dedicat femeilor antreprenor din România, cu prezentă internațională, invită femeile de afaceri să participe la o nouă întrunire, prima din acest an – Elite Meetup: