Skip to article

Cursurile DallesGo! isi muta locatia la Palatul Universul

Cursurile DallesGo! isi muta locatia la Palatul Universul
Din 20 iunie incep inscrierile pentru a treia serie de cursuri profesionale.

Peste 150 de cursanti au participat pana acum la cursurile de STILISM & TENDINtE iN MODa, DESIGN INTERIOR, MAKE-UP, P.R. si FOTOGRAFIE IN MODA!

Vino intre 20 iunie si 20 iulie si inscrie-te la unul dintre cursurile DallesGo de la Palatul Universul si beneficiezi de o reducere de 20%!DallesGo este un proiect cultural care aduce metode noi, contemporane, in zona cursurilor profesionale. Am creat un produs de top, cu profesori care exceleaza in domeniile lor, au cariere spectaculoase si au disponibilitatea si dorinta sa transmita mai departe tainele meseriilor lor.

Asftel, cursurile DallesGo au devenit deja traditie. Si pentru ca a crescut nevoia de cursuri interactive, care iti probeaza in timp real aptitudinile, proportional, si oferta noastra s-a extins. Aveam nevoie de un spatiu mai mare, care sa aiba legatura cu conceptul nostru de pana acum. Din acest motiv, locatia noastra s-a mutat la Palatul UNIVERSUL. Va asteptam in Sala DaVinci si Sala Mica din Palatul Universul, care este locul de intalnire al oamenilor creativi, al celor care isi doresc sa fie in pas cu moda, cu arta, si cu tot ceea ce presupune ideea de contemporaneitate!

Palatul Universul este o cladire bucuresteana care gazduieste acum diverse evenimente, concerte, petreceri tematice, cursuri etc. Constructia palatului a inceput pe 17 octombrie 1926, din initiativa directorului Stelian Popescu (1875 - 1953), care a creat un sediu modern pentru ziarul Universul, la acea perioada, cel mai mare ziar din Romania.

DallesGo a inceput promovarea si inscrierile pentru sesiunea de toamna, mentinand cursurile deja cunoscute, care in prezent se bucura de mare succes.

Cursurile DallesGo! isi muta locatia la Palatul Universul

STILISM & TENDINTE IN MODA - Stilistul MARIAN PALIE, deja celebru pentru cursul sau, va sustine in continuare cele trei module de curs, destinate celor care isi doresc sa isi inceapa cariera de stilist de fashion sau celor care vor sa aprofundeze notiuni legate de stilurile vestimenare. Printre altele, structura cursului contine un ghid practic de imagine si stil.Cursurile DallesGo! isi muta locatia la Palatul Universul


MAKE-UP & BEAUTY - Sustinut de ALINA BRAILESCU, make up artist cu o cariera indelungata si spectaculoasa in domeniu. Cursul de make-up permite cursantilor sa descopere detaliile fizionomiei si modul in care trasaturile pot fi estompate sau puse in valoare prin culoare si prin arta machiajului. Pe langa aceasta, cursantii vor descoperi trucurile ingrijirii personale si vor invata despre tendinte in frumusete de la ALICE BURSUC, Beauty&Grooming Director pentru Liberis Publications, care va desconspira cum arata lumea unui redactor de frumusete, si va vorbi, intr-un stil foarte personal, al unei adevarate pasionate de industria frumusetii, despre ce inseamna sa activezi intr-una dintre cele mai vechi industrii cu profit. Partener GIVENCHY.DESIGN INTERIOR - Arh. GIUSEPPE LABIANCA, florentin si carismatic, pasionat de arte, sustine aceasta serie de cursuri dedicate designului interior. Cursul ofera ocazia de a invata si a pune in practica regulile universale, dar si de a le incalca in buna cunostinta de cauza. Pe langa workshop-urile "how to", cursantii vor invata despre culori, materiale, texturi, etc.


Cursurile DallesGo! isi muta locatia la Palatul Universul
FOTOGRAFIE DE MODa - Unul dintre cei mai apreciati fotografi de moda de la noi, SEBASTIAN ENACHE, a reusit sa faca din intalnirile de la curs adevarate spectacole. Printre altele, impreuna cu stilisti de moda, make-up artisti si modele simuleaza realizarea unor editoriale de moda si iti dezvaluie detaliile legate de aparatele folosite, lumina, scenografie, styling etc.
RELATII PUBLICE - Cu o experienta de 15 ani in comunicare, atat in domeniul relatiilor publice cat si al publicitatii, membru al Public Relations Society of America din 2003, SORANA SAVU, Senior Partner la Premium Communication, sustine un curs introductiv in secretele relatiilor publice, parcurgand istoria PR-ului de la media relations la social media relations.

"Organizam aceste cursuri pentru ca ne dorim sa descoperim si cultivam talente si sa le promovam in aceste domenii", spune Cristi Banica, coordonator DallesGo. "Reunind profesorii si cursantii nostri, ne-am propus sa cream o comunitate de oameni interesati de tot ceea ce inseamna arta, creativitate si profesionalism adevarat. Prima sesiune din toamna si reactiile imediate la campania de promovare a cursurilor din primavara arata ca este nevoie de aceste cursuri, ca oamenii isi doresc sa descopere domenii noi, sa-si transforme pasiunile in profesii sau sa se perfectioneze," a adaugat el.

Programul cursurilor permite accesul studentilor, dar si al profesionistilor, toate incepand dupa ora 18:00. Fiecare curs include 12 intalniri saptamanale, incepand cu data de 15 septembrie 2011.

Un curs costa 1.200 lei.
Cursantii inscrisi pana pe 20 iulie 2011 beneficiaza de reducere 20%.

Articole recomandate

Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,
Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau
Orice bucătărie de restaurant include 5 zone distincte: depozitare, spălat, pregătire, gătit, servit. Însă ceea ce dictează modul în care vei aranja aceste zone este meniul restaurantului tău. În funcție de acesta se așează totul