Skip to article

Daniel Goleman vine in Romania

Daniel Goleman vine in Romania Daniel Goleman
"Inteligenta singura nu creeaza lideri" - Daniel Goleman

Ce au in comun Google, TED, Dalai Lama, World Economic Forum, Harvard Business Review, New York Times, Inteligenta Emotionala si Leadershipul? Un singur om: Daniel Goleman.

El va veni in Romania pe data de 25 septembrie la invitatia companiei Extreme Trainingpentru a conferentia despre rolul Inteligentei Emotionale in Leadership.

Evenimentul se va desfasura la Bucuresti, Hotel Intercontinental si va oferi audientei o zi memorabila in prezenta celui care a revolutionat domeniul psihologiei prin contributia stiintifica adusa conceptului de Inteligenta Emotionala.

Audienta impresionanata va afla ce se ascunde in spatele experientelor pe care Daniel Goleman le-a avut cu brandurile de prim rang ale lumii.

Vrei sa il cunosti si sa-l vezi pe Daniel Goleman? Profita de ocazie si conecteaza-te la experienta sa completa si complexa si da-ti sansa de a o imbogati cu succes pe a ta. Vino sa vezi si sa asculti cum poti sa conduci folosind inteligenta emotionala, vino sa simti si sa te lasi inspirat de secretele conducerii de exceptie.

Esti la un pas de a-l cunoaste pe cel care a revolutionat inteligenta emotionala. Ai unica oportunitate de a profita de conglomeratul de experiente din spatele vietii sale pe care nu ai ocazia sa le experimentezi poate niciodata.

El l-a cunoscut, a discutat si a pus bazele unei carti impreuna cu Dalai Lama. A fost principalul consultant in cadrul World Econimic Forum schimband opinii cu cei mai influenti lideri ai lumii: Bill Gates, Angela Merkel, Bill Clinton, David Cameron. A inspirat milioane de oameni si a adus valori rasunatoare acolo unde doar cineva de un inalt nivel academic si spiritual poate aduce.

Evenimentele marcante la care a participat, scrierile care au revolutionat domeniul psihologiei, premiile pe care le-a obtinut si nominalizarile importante pe plan mondial il pozitioneaza pe cea mai inalta treapata a ganditorilor de business din lume.

A scris carti publicate in intreaga lume, traduse in peste 40 de limbi si clasate in top 25 a celor mai influente carti de Business Management. Nici pana astazi Harvard Business Review nu a mai avut un articol de mai mare impact ca cel al lui Goleman. Ramane, asadar, un reper emblematic in istoria lumii.

Autor al cartii "Inteligenta Emotionala" si psiholog, Daniel Goleman a transformat felul in care ne educam copiii, in care relationam cu familia si prietenii si in care facem afaceri.

Cartea sa, publicata in 1995,"Inteligenta Emotionala", s-a aflat pe lista de bestsellere a New York Times vreme de un an si jumatate.Inclusa in lista celor mai influente 25 de carti de Business Management de catre revista TIME, cartea a fost tradusa in 40 de limbi, intr-un tiraj de peste 5 milioane de exemplare. Harvard Business Review a numit conceptul de Inteligenta Emotionala (IE) drept"o idee revolutionara care spulbera paradigmele existente".

Aflata pe lista de bestsellere a Wall Street Journal, Business Week si New York Times, carteaInteligenta Emotionala in Leadership, scrisa impreuna cu Richard Boyatzis si Annie McKee, a adus noi dovezi stiintifice, demonstrand ca inteligenta emotionala a unui lider are un impact enorm asupra performantei grupului sau organizatiei.

Participand la evenimentul Leadership - Puterea Inteligentei Emotionale, sustinut de Daniel Goleman va veti spori eficacitatea ca lideri si veti intelege cum functioneaza inteligenta emotionala in relatiile organizationale si interumane.

Va puteti rezerva locul prin completarea formularului de inregistrare aici: http://goleman.traininguri.ro/inscriere/

La finalul zilei in care il veti asculta pe parintele inteligentei emotionale, veti putea identifica problemele care va blocheaza si veti putea determina transformarile de care aveti nevoie.

"Organizatiile sunt ca automobilele: nu merg singure decat la vale"

Liderii trebuie sa aiba o "inspiratie" speciala pentru a-si putea indeplini scopul si atributiile intr-un astfel de post. Aflati cum puteti deveni inspirati, cum puteti determina succesul unei organizatii si buna desfasurare a activitatii acesteia rezervandu-va locul la eveniment: http://goleman.traininguri.ro/inscriere/

"Liderii inspirati vibreaza, iar organizatiile lor intra in rezonanta cu ei"

Cu alte cuvinte, ceea ce transmite un lider prin munca, gesturi, vorbe, sfaturi, poate deveni un scop comun pentru intreaga sa echipa. Oare este atat de usor sa transmiti ceea ce vrei si ce trebuie celorlalti atunci cand scopul este de a avea succes, realizari, vanzari, influenta? Este, intr-adevar, o reala calitate cu care unii se nasc, iar pe care altii o dobandesc.

Daniel Goleman va explica, pe data de 25 septembrie, cum se dobandesc astfel de competente, cum se educa si care este atitudinea potrivita pentru a fi considerati lideri de succes.

Informatiile complete despre eveniment, tematica, program, pachete disponibile se gasesc pe siteul dedicat: http://daniel-goleman.ro/ .

Alte articole despre
Daniel Goleman

Articole recomandate

Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,
Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau
Orice bucătărie de restaurant include 5 zone distincte: depozitare, spălat, pregătire, gătit, servit. Însă ceea ce dictează modul în care vei aranja aceste zone este meniul restaurantului tău. În funcție de acesta se așează totul