Skip to article

Daniel Goleman vine in Romania

Daniel Goleman vine in Romania Daniel Goleman
"Inteligenta singura nu creeaza lideri" - Daniel Goleman

Ce au in comun Google, TED, Dalai Lama, World Economic Forum, Harvard Business Review, New York Times, Inteligenta Emotionala si Leadershipul? Un singur om: Daniel Goleman.

El va veni in Romania pe data de 25 septembrie la invitatia companiei Extreme Trainingpentru a conferentia despre rolul Inteligentei Emotionale in Leadership.

Evenimentul se va desfasura la Bucuresti, Hotel Intercontinental si va oferi audientei o zi memorabila in prezenta celui care a revolutionat domeniul psihologiei prin contributia stiintifica adusa conceptului de Inteligenta Emotionala.

Audienta impresionanata va afla ce se ascunde in spatele experientelor pe care Daniel Goleman le-a avut cu brandurile de prim rang ale lumii.

Vrei sa il cunosti si sa-l vezi pe Daniel Goleman? Profita de ocazie si conecteaza-te la experienta sa completa si complexa si da-ti sansa de a o imbogati cu succes pe a ta. Vino sa vezi si sa asculti cum poti sa conduci folosind inteligenta emotionala, vino sa simti si sa te lasi inspirat de secretele conducerii de exceptie.

Esti la un pas de a-l cunoaste pe cel care a revolutionat inteligenta emotionala. Ai unica oportunitate de a profita de conglomeratul de experiente din spatele vietii sale pe care nu ai ocazia sa le experimentezi poate niciodata.

El l-a cunoscut, a discutat si a pus bazele unei carti impreuna cu Dalai Lama. A fost principalul consultant in cadrul World Econimic Forum schimband opinii cu cei mai influenti lideri ai lumii: Bill Gates, Angela Merkel, Bill Clinton, David Cameron. A inspirat milioane de oameni si a adus valori rasunatoare acolo unde doar cineva de un inalt nivel academic si spiritual poate aduce.

Evenimentele marcante la care a participat, scrierile care au revolutionat domeniul psihologiei, premiile pe care le-a obtinut si nominalizarile importante pe plan mondial il pozitioneaza pe cea mai inalta treapata a ganditorilor de business din lume.

A scris carti publicate in intreaga lume, traduse in peste 40 de limbi si clasate in top 25 a celor mai influente carti de Business Management. Nici pana astazi Harvard Business Review nu a mai avut un articol de mai mare impact ca cel al lui Goleman. Ramane, asadar, un reper emblematic in istoria lumii.

Autor al cartii "Inteligenta Emotionala" si psiholog, Daniel Goleman a transformat felul in care ne educam copiii, in care relationam cu familia si prietenii si in care facem afaceri.

Cartea sa, publicata in 1995,"Inteligenta Emotionala", s-a aflat pe lista de bestsellere a New York Times vreme de un an si jumatate.Inclusa in lista celor mai influente 25 de carti de Business Management de catre revista TIME, cartea a fost tradusa in 40 de limbi, intr-un tiraj de peste 5 milioane de exemplare. Harvard Business Review a numit conceptul de Inteligenta Emotionala (IE) drept"o idee revolutionara care spulbera paradigmele existente".

Aflata pe lista de bestsellere a Wall Street Journal, Business Week si New York Times, carteaInteligenta Emotionala in Leadership, scrisa impreuna cu Richard Boyatzis si Annie McKee, a adus noi dovezi stiintifice, demonstrand ca inteligenta emotionala a unui lider are un impact enorm asupra performantei grupului sau organizatiei.

Participand la evenimentul Leadership - Puterea Inteligentei Emotionale, sustinut de Daniel Goleman va veti spori eficacitatea ca lideri si veti intelege cum functioneaza inteligenta emotionala in relatiile organizationale si interumane.

Va puteti rezerva locul prin completarea formularului de inregistrare aici: http://goleman.traininguri.ro/inscriere/

La finalul zilei in care il veti asculta pe parintele inteligentei emotionale, veti putea identifica problemele care va blocheaza si veti putea determina transformarile de care aveti nevoie.

"Organizatiile sunt ca automobilele: nu merg singure decat la vale"

Liderii trebuie sa aiba o "inspiratie" speciala pentru a-si putea indeplini scopul si atributiile intr-un astfel de post. Aflati cum puteti deveni inspirati, cum puteti determina succesul unei organizatii si buna desfasurare a activitatii acesteia rezervandu-va locul la eveniment: http://goleman.traininguri.ro/inscriere/

"Liderii inspirati vibreaza, iar organizatiile lor intra in rezonanta cu ei"

Cu alte cuvinte, ceea ce transmite un lider prin munca, gesturi, vorbe, sfaturi, poate deveni un scop comun pentru intreaga sa echipa. Oare este atat de usor sa transmiti ceea ce vrei si ce trebuie celorlalti atunci cand scopul este de a avea succes, realizari, vanzari, influenta? Este, intr-adevar, o reala calitate cu care unii se nasc, iar pe care altii o dobandesc.

Daniel Goleman va explica, pe data de 25 septembrie, cum se dobandesc astfel de competente, cum se educa si care este atitudinea potrivita pentru a fi considerati lideri de succes.

Informatiile complete despre eveniment, tematica, program, pachete disponibile se gasesc pe siteul dedicat: http://daniel-goleman.ro/ .

Alte articole despre
Daniel Goleman

Articole recomandate

Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe societati cu raspundere limitata, potrivit unui act normativ privind modificarea Legii societatilor. Legea adoptata de Parlament in decembrie 2019 vizeaza anularea interdictiei de a fi actionar unic in mai multe societati cu raspundere limitata sau
Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante! Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante!
Tot mai multe persoane caută opțiuni prin care să poată avea independență financiară și în același timp să poată să stăpânească exclusiv modul în care își manageriază timpul, astfel încât
Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020 Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020
Elite Business Women (https://ebw.business), cel mai mare club de afaceri românesc dedicat femeilor antreprenor din România, cu prezentă internațională, invită femeile de afaceri să participe la o nouă întrunire, prima din acest an – Elite Meetup:
Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare
Un job nou inseamna o noua etapa in viata ta! Probabil ca esti incantata de schimbarea aparuta si de oportunitatile pe care aceasta le aduce. Daca te afli in situatia de a schimba locul de munca, exista cateva aspecte la care sa fii atenta. Dincolo de faptul ca urmeaza sa te adaptezi noului birou
3 modalitati prin care poti scapa de teama vorbitului in public 3 modalitati prin care poti scapa de teama vorbitului in public
Vorbitul in public este printre cel mai des intalnite temeri ale oamenilor. Iar daca ne gandim la faptul ca noi relationam zilnic cu alte persoane si discutam mereu cu oamenii, aceasta temere pare relativ usor de depasit. Ei bine, pentru unii oameni nu este chiar atat de usor. Insa solutii exista