Skip to article

Inscrieri la Artcademy Fashion Business School pana pe 10 noiembrie

Inscrieri la Artcademy Fashion Business School pana pe 10 noiembrie
Inscrierile pentru cea de-a doua serie `artcademy fashion business school` s-au prelungit pana pe 10 noiembrie.

Cursurile, oferite in Romania de CODECS impreuna cu L`Institut SupA©rieur A SpA©cialisA© de la Mode din Paris (MODaA€A™SPAA Paris), vor incepe in cea de-a doua jumatate a lunii noiembrie pentru cele doua specializari - Fundamentals of Fashion si Fashion Marketing and Design.


Programul artcademyA® pune accentul pe componenta de business din fashion si se adreseaza tuturor celor interesati sa dobandeasca o calificare in domenii precum styling, fashion buying, fashion marketing, fashion/network coordinating, visual merchandising, sourcing sauA product/ brand management, dar si celor care vor sa isi aprofundeze cunostintele intr-un mediu profesionist, la standarde internationale.

Mai mult decat atat, absolventii vor primi un Certificat Profesional de Management in Moda recunoscut in Romania si acreditat de Federatia Franceza de PrAASt-A -Porter Feminin.

Noua structura a programului faciliteaza accesul la cursuri pentru toate persoanele interesate, indiferent de regiunea in care isi desfasoara activitatea. Curricula imbina pe parcursul anului academic studiul clasic (cinci scoli Rezidentiale - cu durata de o saptamana, patru in Romania si una la Paris) cu studiul individual in sistemul open-learning.

O alta noutate a acestui an este faptul ca, pentru aceasta serie, artcademyA® fashion business school va rambursa integral taxa de inscriere primilor 3 absolventi cu cele mai bune rezultate, la un an de la absolvire. Taxa de inscriere pentru un an academic la artcademyA® este de 5.000 euro + TVA.

Insa toti cei interesati de mecanismele unui business de moda au posibilitatea sa aleaga cursurile pe care sa le urmeze din cadrul programului. Astfel, oricine este interesat de un curs anume din cadrul artcademyA® se poate inscrie numai la cursul respectiv, fara a fi nevoit sa urmeze intreg programul scolii.

Pentru trei zile, ei vor impartasi experienta cursantilor programului artcademyA® - participarea la cursuri sustinute de lectorii MODaA€A™SPAA Paris, acces la materialele de studiu, posibilitatea de a se implica in activitati practice si analizarea unor studii de caz. Participarea la un curs cu durata de trei zile costa 290 euro + TVA, iar persoanele care se inscriu la trei cursuri primesc bonus participarea gratuita la un al patrulea curs, la alegere, din programa artcademyA® pentru aceasta serie.

Lectorii artcademyA® sunt lectorii MOD`SPAA Paris, care vin in Romania special pentru a sustine cursurile scolii. Cei mai multi dintre ei sunt practicieni, profesionisti cu ani de experienta in fashion la nivel international in companii precum Kenzo, Chanel, Balmain, LeviaA€A™s, Galeries Lafayette, Etam, Celio, Nina Ricci, GAP, etc. Materia este structurata astfel incat sa poata oferi o aplicabilitate imediata a subiectelor studiate, prin studii de caz si prin interactiunea cu lectorii MODaA€A™SPAA Paris.

Cursurile artcademyA® sunt organizate cu predare atat in limba engleza cat si in limba romana. Pentru inscrieri si informatii despre artcademyA®, un consultant va sta la dispozitie la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: office@artcademy.ro.

De asemenea, mai multe detalii se regasesc pe site-ul oficial al programului www.artcademy.ro,A www.facebook.com/artcademyA sau pe grupul nostru LinkedIn - artcademy fashion business school.

Articole recomandate

Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe societati cu raspundere limitata, potrivit unui act normativ privind modificarea Legii societatilor. Legea adoptata de Parlament in decembrie 2019 vizeaza anularea interdictiei de a fi actionar unic in mai multe societati cu raspundere limitata sau
Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante! Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante!
Tot mai multe persoane caută opțiuni prin care să poată avea independență financiară și în același timp să poată să stăpânească exclusiv modul în care își manageriază timpul, astfel încât
Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020 Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020
Elite Business Women (https://ebw.business), cel mai mare club de afaceri românesc dedicat femeilor antreprenor din România, cu prezentă internațională, invită femeile de afaceri să participe la o nouă întrunire, prima din acest an – Elite Meetup:
Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare
Un job nou inseamna o noua etapa in viata ta! Probabil ca esti incantata de schimbarea aparuta si de oportunitatile pe care aceasta le aduce. Daca te afli in situatia de a schimba locul de munca, exista cateva aspecte la care sa fii atenta. Dincolo de faptul ca urmeaza sa te adaptezi noului birou
3 modalitati prin care poti scapa de teama vorbitului in public 3 modalitati prin care poti scapa de teama vorbitului in public
Vorbitul in public este printre cel mai des intalnite temeri ale oamenilor. Iar daca ne gandim la faptul ca noi relationam zilnic cu alte persoane si discutam mereu cu oamenii, aceasta temere pare relativ usor de depasit. Ei bine, pentru unii oameni nu este chiar atat de usor. Insa solutii exista