Skip to article

Invata sa fotografiezi. Oricand. Oriunde. Pe orice dispozitiv.

Invata sa fotografiezi. Oricand. Oriunde. Pe orice dispozitiv.
Raul Jichici și-a lansat primul curs de fotografie la care a muncit mai bine de un an de zile. În mod normal, practica fotografia de peisaj, natură, arhitectură și scoate mereu cadre incredibile. De asemenea, Raul călătorește foarte mult și ne arată prin talentul său fotografii din toată lumea.

Camerele telefoanelor din ziua de azi pot scoate fotografii chiar mai bune decât unele aparate de fotografiat, iar atâta timp cât spune o poveste, aceea e o fotografie bună. ”

Vei învăța totul despre alegerea echipamentelor, setările camerei, reguli de compoziție, tehnică, creativitate, fotografiere și fimare cu drona, întreg procesul de editare în Lightroom și Photoshop, fotografierea și editarea pe Telefon în Lightroom Mobile.

Probabil unora dintre voi nu le pasă de Social Media și nu doresc deloc o carieră în fotografie, însă tuturor ne place să facem fotografii pentru a le împărtăși familiei și prietenilor sau pentru a le posta pe Instagram & Facebook.

Vei învăța să profiți la maximum de toate instrumentele pe care le ai, de la setările telefonului/camerei, până la întregul proces de editare al fotografiilor realizate.

Pentru a te asigura că fotografiile pe care le postezi pe feed sau le pui pe perete sunt cele mai bune fotografii pe care le-ai fi putut face și edita, iți pun la dispoziție Masterclass-ul meu de Fotografie.”

Raul are și un video de promovare care arată excepțional:Ce te va învăța concret Raul Jichici în acest curs de fotografie Online:

- să fotografiezi și să editezi cu telefonul 
- să fotografiezi cu DSLR-ul  
- să editezi în Lightroom și Photoshop 
- să fotografiezi și să filmezi cu drona  
- vei avea acces la grupul lui privat de Facebook  
- prin înscrierea în curs vei avea șansa să câștigi prin tragere la sorți un workshop de fotografie în Bali anul acesta 
- în plus, primești toate Preset-urile create de Raul Jichici pentru editarea pe Telefon & Desktop 

Inscrie-te in acest curs de fotografie acum !

Alina Ceușan:
Descoperiți Masterclass-ul de fotografie al lui Raul Jichici. Inspirați-vă de la unul dintre cei mai influenți oameni din industria fotografiei, omul din spatele multor proiecte personale precum: Dubai Travel Video, campanii în Sri Lanka, ArtCastleWedding și multe altele. Dacă vrei să investești în tine și să crești în această industrie, aceasta este cea mai bună șansă de a face acest lucru sau semnul pe care l-ai așteptat.”

CUPRINS MODULE:

1. CUM AM ÎNCEPUT EU
Totul are un început! Iar ceea ce îmi doresc eu prin acest curs de fotografie este să iți ofer absolut tot ce am învățat eu în ultimii 7 ani , salvandu-ți astfel timp prețios, fără să mai verzi zile, luni sau ani căutând prin tutoriale pe YouTube.

2. LUCRURI PE CARE MI-AȘ FI DORIT SĂ LE ȘTIU
Voi împărtăși cu voi acele lucruri pe care eu unul mi–aș fi dorit să le stiu în momentul când m-am apucat de fotografie.

3. CUM ALEGI ECHIPAMENTELE
Faptul că ai cel mai bun și mai scump aparat, nu înseamnă că vei fi și cel mai bun fotograf. Echipamentele trebuie privite ca niște unelte care te ajută să progresezi.

4. CE AM EU ÎN RUCSAC
În acest modul iți voi arăta ce conține rucsacul meu în toate călătoriile mele.

5. PARTEA TEHNICĂ
Te voi învăța cele mai importante setări din întreaga suită de funcții și butoane, pe care la un moment dat le vei putea face, fară să te mai gândești măcar la ele.

6. COMPOZIȚIA
Din punctul meu de vedere, compoziția este unul dintre cei mai importanți pași către o fotografie reușită, fiind ca o hartă care iți ghidează ochii și adaugă interes vizual fotografiei. Când privești o fotografie fară compoziție, ochilor le ia prea mult timp să găsească subiectul, însă când privești una compusă corect, îl vei identifica imediat, iar creierului îi place asta.

7. PARTEA CREATIVĂ
Există foarte mulți fotografi, însă nu atât de mulți fotografi buni. Iar secretul acestor mari fotografi este stilul și consistența lor individuală.

8. RĂSĂRIT LA TERASELE DE OREZ TEGALLALANG
În acest modul te voi lua cu mine la răsărit pe plantațiile de orez din Tegallalang, unul dintre locurile mele preferate din Bali.

9.0 FOTOGRAFIEREA UNUI APUS PE STRĂZILE BARCELONEI
Pe lângă fotografierea unui apus de soare în Barcelona, îți voi arăta și ce să nu faci atunci când zbori cu drona într-un oraș mare.

10. EDITAREA FOTOGRAFIILOR ÎN LIGHTROOM
Îmi aduc aminte când am deschis eu Lightroom pentru prima dată pe computer, m-am speriat când am văzut atâtea butoane, însă cu trecerea timpului am realizat că totul este atât de simplu, intuitiv și bine structurat iar majoritatea uneltelor au un rol atât de important în procesarea fotografiilor. În acest curs de fotografie vei vedea cum editez eu 15 fotografii în Lightroom.

11. EDITAREA FOTOGRAFIILOR ÎN PHOTOSHOP
La capitolul Photoshop iți voi arăta intreg workflow-ul meu de lucru cu cele mai simple și mai importante unelte, dar și Tips & Tricks-urile mele.

12. ZBOR CU DRONA LA KARANG BOMA CLIFF - BALI
În acest modul te voi învăța cum să pilotezi și să fotografiezi cu drona + tehnici de filmare
– Compoziție
– Fotografiere în modul Panoramic
– Fotografiere RAW vs JPG
– Cum să filmezi cu drona + Tehnici de zbor

13. FOTOGRAFIEREA CU TELEFONUL - CASCADA TUKAD CEPUNG
Cea mai bună cameră de fotografiat este cea pe care o poți avea mereu asupra ta, iar de cele mai multe ori, aceasta este chiar telefonul.

14. FOTOGRAFIEREA CU TELEFONUL - APUS LA PIGSTONE BEACH
Camerele telefoanelor din ziua de azi pot scoate fotografii chiar mai bune decât unele aparate de fotografiat, iar atâta timp cât spune o poveste, aceea e o fotografie bună.

15. EDITAREA FOTOGRAFIILOR PE TELEFON ÎN LIGHTROOM
În acest modul vei vedea cum editez cu Preset-urile mele pe telefon în aplicația gratuită Lightroom Mobile.

Majoritatea cursurilor de fotografie din România au prețuri ce pornesc de la 1500 RON, însă Masterclass de Fotografie este acum la doar 497 RON. Accesul în acest curs este pe viață, putând să îl parcurgi ori de câte ori dorești.

Înscrie-te în acest Masterclass de Fotografie și poți fi norocosul câștigător al unui Workshop de Fotografie cu Raul Jichici, de 15 zile în Bali în 2021 sau 2022.

Articole recomandate

Recomandari pentru angajatori - Cinci modalitati prin care poti asigura o mai buna retentie a femeilor in compania ta Recomandari pentru angajatori - Cinci modalitati prin care poti asigura o mai buna retentie a femeilor in compania ta
În ultimii doi ani, un număr semnificativ de femei au fost puse în situaţia de a renunţa la jobul avut pentru a-și supraveghea copii în contextul adoptării pe scară largă a cursurilor online. Totodată, multe angajate au fost forțate
Promovare PPC: top 10 tendinte pentru anul 2022 Promovare PPC: top 10 tendinte pentru anul 2022
Indiferent daca activezi intr-o agentie, esti freelancer sau conduci un start-up, trebuie sa ramai la curent cu lumea PPC, care evolueaza rapid. Noile tendinte ale anului 2022 se creioneaza deja. E bine sa intelegi ca noile campanii publicitare au nevoie de un suflu modern, de reinventare, intr-un
Femei in functii de conducere. Sfaturi simple pentru a avea succes si a te impune in lumea dominata inca de barbati Femei in functii de conducere. Sfaturi simple pentru a avea succes si a te impune in lumea dominata inca de barbati
Egalitatea de gen reprezinta una dintre preocuparile constante in societatea actuala. La nivel international, au fost stabilite strategii pe termen mediu si lung pentru a elimina inechitatile privind accesul femeilor la educatie sau functii de conducere, dar si in ceea ce priveste egalitatea de
Videochat in Bucuresti? Iata oportunitatile, dar si ce se asteapta de la tine! Videochat in Bucuresti? Iata oportunitatile, dar si ce se asteapta de la tine!
O colaborare se dovedeste de succes atunci cand ambele parti sunt de buna credinta si fiecare partener face tot ce depinde de el pentru ca lucrurile sa mearga cat mai bine. Astfel, si reusita ca model de videochat in Bucuresti poate fi obtinuta in urma unei bune colaborari intre fiecare fata si
Romancele, tot mai dornice de dezvoltare personala. Ce metode aleg? Romancele, tot mai dornice de dezvoltare personala. Ce metode aleg?
In ultimii ani, romancele au devenit tot mai dornice de dezvoltare personala. Aceasta dorinta a venit si din nevoia de a jongla cat mai eficient cu sfera personala si cea profesionala, de a indeplini cu succes rolurile de femeie, mama, sotie, angajat sau antreprenor . Dezvoltarea personala este