Skip to article

Mereu se poate mai bine! Iata de ce sa alegi un curs de dezvoltare personala in Bucuresti!

Mereu se poate mai bine! Iata de ce sa alegi un curs de dezvoltare personala in Bucuresti!
Succesul de care te bucuri la scoala, inclusiv la examene importante precum cel de bacalaureat, nu reprezinta, din pacate, si o garantie a succesului in viata de adult. Acest lucru se intampla deoarece, din mai multe puncte de vedere, scoala romaneasca actuala pregateste copiii si adolescentii mai degraba teoretic decat practic si mai mult pentru examene decat pentru situatii concrete de pe piata muncii.

Cu totul altfel stau lucrurile daca participi la un curs dezvoltare personala Bucuresti organizat de Success Academy. Este vorba despre singura scoala din Romania care pleaca de la cerintele specifice mediului de business si care, datorita acestei abordari, completeaza fericit orice traseu educational din scoala clasica.

Iar cifrele dovedesc din plin succesul acestei initiative. In 17 ani de experienta, scoala a desfasurat nu mai putin de 100 000 de ore de predare, a avut 30 000 de cursanti in sali si 300 de clienti corporate. Posibilitatea de a face un curs de dezvoltare personala in Bucuresti online este, la randul ei, apreciata de un numar tot mai mare de tineri dornici sa se perfectioneze.

Iata cateva dintre subiectele abordate in cadrul cursurilor de traineri cu experienta nationala si internationala dobandita atat in educatie, cat si in business!

O altfel de pregatire pentru studii in strainatate

Visul multor tineri romani este sa devina absolventii unor universitati de prestigiu din Marea Britanie, Franta, Statele Unite ale Americii sau alte state cunoscute pentru un invatamant superior apreciat in intreaga lume. Insa provocarea plecarii din tara la varsta adolescentei sau a tineretii este una complexa, care contine mai multe aspecte decat cele strict legate de rezultatele obtinute la invatare.

In cadrul unui curs de dezvoltare personala in Bucuresti, Success Academy se ocupa in mod special de aceasta posibilitate a studiilor desfasurate intr-o alta tara si iti permite sa afli nu numai ce inseamna sa studiezi, ci si ce anume presupune viata in strainatate. Acolo, nu este suficient sa inveti, ci trebuie sa te integrezi si sa contribui la comunitatea din care faci parte.

Va trebui, in acest scop, sa adopti regulile scrise si nescrise ale tarii respective, reusind in acelasi timp sa ramai autentic si fidel valorilor cu care ai crescut. Toate aceste aspecte sunt dezbatute pe larg, astfel incat decizia referitoare la continuarea studiilor sa fie luata in deplina cunostinta de cauza.

Cum devii un antreprenor de succes?

Plecarea din Romania e departe de a reprezenta singura cale de succes. Tot mai multi oameni de afaceri din tanara generatie apar in diferitele orase din tara, dovedind ca se poate si acasa. Participarea la un curs de dezvoltare personala in Bucuresti te ajuta sa iti formezi, la randul tau, o astfel de mentalitate care duce la reusita.

Educatia antreprenoriala este tratata, in acest cadru, cu mai multa seriozitate decat in scoala traditionala. Afli amanunte despre regulile pietei, despre afaceri de succes si, mai ales, despre calitatile pe care trebuie sa le cultivi pentru a deveni, la randul tau, un om de afaceri capabil sa construiasca si sa genereze prosperitate.

Iti vei da seama din timp daca aceasta cale este potrivita pentru tine, ce domeniu ti se potriveste si ce calitati trebuie sa iti dezvolti. Astfel, un curs dezvoltare personala Bucuresti iti permite sa alegi calea care te atrage cel mai mult, in deplina cunostinta de cauza.

Mereu se poate mai bine! Iata de ce sa alegi un curs de dezvoltare personala in Bucuresti!

Articole recomandate

Un nou job in Romania. Uimitor ce trebuie sa faci daca ocupi acest post Un nou job in Romania. Uimitor ce trebuie sa faci daca ocupi acest post
Un nou job a aparut in Romania, in Cluj. Reprezentantii unei firme cu capital italian au observat ca angajatii au devenit foarte retrasi si antisociabili in perioada pandemiei, cand au fost nevoiti sa lucreze la distanta.  Pentru a veni in sprijinul angajatilor, compania italiana a creat un
Nu mai poti "dribla" aceasta limba straina: a venit timpul pentru cursuri de engleza online! Nu mai poti "dribla" aceasta limba straina: a venit timpul pentru cursuri de engleza online!
“Online-ul este viitorul!”, cu siguranta auzi din ce in ce mai des acest lucru. Cam toate domeniile de activitate si-au pregatit, pe langa varianta de prezentare fizica, si una virtuala. La fel se intampla acum si in educatie, dezvoltandu-se o serie de programe printre care si cele de
Mereu se poate mai bine! Iata de ce sa alegi un curs de dezvoltare personala in Bucuresti! Mereu se poate mai bine! Iata de ce sa alegi un curs de dezvoltare personala in Bucuresti!
Succesul de care te bucuri la scoala, inclusiv la examene importante precum cel de bacalaureat, nu reprezinta, din pacate, si o garantie a succesului in viata de adult. Acest lucru se intampla deoarece, din mai multe puncte de vedere, scoala romaneasca actuala pregateste copiii si adolescentii mai
3 beneficii ale sistemelor Linux intr-un plan pentru servere dedicate 3 beneficii ale sistemelor Linux intr-un plan pentru servere dedicate
Daca vrei sa achizitionezi un plan pentru servere dedicate, probabil inca nu te-ai hotarat ce sistem de operare sa folosesti. Desi aceasta decizie tine de preferintele personale, fiecare alternativa vine la pachet cu avantaje si dezavantaje. Iata 3 beneficii ale utilizatorilor care aleg Linux! 1.
O femeie jurnalista a efectuat un experiment: ea s-a inregistrat pe site-ul webcam BongaCams si a castigat 800 de euro! O femeie jurnalista a efectuat un experiment: ea s-a inregistrat pe site-ul webcam BongaCams si a castigat 800 de euro!
În timpul pandemiei, pe Internet au început să apară multe informații despre modalități alternative de a câștiga bani. Am început să ne întrebăm ce oportunități moderne oferă și ce opțiuni merită