Skip to article

Networking - Cum sa fii cel mai bun in relatii

Networking - Cum sa fii cel mai bun in relatii
Vrei sa ajungi in varful scarii succesului personal si profesional? Vrei sa inveti cum sa te conectezi cu ceilalti si sa ai beneficii pe urma relatiilor create?

Participa la un workshop specializat in acest domeniu, unde vei avea ocazia sa inveti si sa experimentezi lumea magica a networkingului. Insa inainte de a lua hotararea de a participa, fii sincer cu tine si raspunde la urmatoarele intrebari: Cat timp petreci oferind inainte sa primeste ceva? Cati mentori ai? Pentru cati oameni ai fost mentor? Ce iti place sa faci? Cum vrei sa iti traiesti viata? Ce aspiratii ai?

O sa vedeti ca veti fi poate surprinsi de ceea ce veti raspunde. Majoritata raspunsurilor voastre vor fi legate de oameni. De ce? Pentru ca nu putem ajunge acolo sus pe scara succesului fara oameni. Nu suntem singuri pe lume. Iar maestria in a stii cum sa iti faci relatii, cum sa te conectezi, va face mereu diferenta.

Astfel, divizia de training a companiei Acta Nonverbal organizeaza in data de 24 mai 2008 la Clubul Mandala intre orele 17.00- 21.00 workshopul "Networking- Cum sa fii cel mai bun in relatii".

De ce sa participi la un workshop cu tema Networkingului? Ceea ce ii diferentiaza pe oamenii de succes de ceilalti este felul in care ei isi utilizeaza puterea relationarii astfel incat fiecare parte sa ai aiba ceva de castigat. Sunteti constienti ca indiferent de ceea ce facem, oamenii cumpara tot de la oameni, iar pentru a va indeplini obiectivele atat personale cat si profesionale aveti nevoie de cei din jurul vostru.

Networking - Cum sa fii cel mai bun in relatii
Ce beneficii veti avea daca veti participa la acest workshop? Scopul trainerilor este de a va invata tehnici simple despre cum sa stabilesti relatii interpersonale de durata prin intermediul exercitiilor practice. Veti afla modalitati concrete prin care sa iti sporesti reteua de relatii, despre cum sa o intretii si despre cum sa obtii avantaje din aceasta, lucruri esentiale pentru a fi un bun networker. Veti intelege de ce este important sa iti extinzi permanent cercul de influenta daca vrei sa fii o persoana de succes si mai ales, veti reusi sa va folositi networkingul ca o modalitate sigura de a-ti atinge obiectivele personale.

Evenimentul este o adevarata oportunitate pentru cei care doresc sa isi dezvolte abilitatile de networking datorita faptului ca se va pune un accent deosebit pe partea practica a invatarii. Workshopul se adreseaza specialistilor in comunicare si relatii publice, directorilor si agentilor de vanzari, managerilor, liderilor de grupuri si echipe, specialistilor in marketing, precum si profesionistilor in general (asigurari, FMCG, retail, B2B, banking, servicii, etc.).

Cei interesati sa isi maximizeze abilitatile de networking pot afla mai multe informatii accesand site-ul companiei www.acta.nonverbal.ro sau la adresa de mail teodora.adamache@nonverbal.ro.

Asadar, ia decizia: incepand de azi sa incepi sa iti construiesti relatiile, fie ele personale, fie profesionale, acumuland cunostintele necesare acesteia, experientele de viata care vor face diferenta intre voi si altcineva neinitiat, si nu in ultimul rand, ajutand alti oameni sa iti indeplineasca obiectivele lor.

Nu exista o recompensa mai mare sa te intalnesti dupa un timp cu o persoana cunoascuta care sa iti spuna "Stii, sfatul tau atunci mi-a schimbat viata" sau si mai bine "Modelul tau de comportament m-a indemnat sa fac si eu ceea ce am observat la tine". Fii networker!

Articole recomandate

5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother 5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother
Imprimantele inkjet Brother sunt apreciate în rândul consumatorilor care doresc soluții eficiente, randament crescut şi investiții pe termen lung. Fie că vorbim de imprimante, fie că vorbim de sisteme all în one, toate echipamentele de bucură de
Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,