Skip to article

Networking - Cum sa fii cel mai bun in relatii

Networking - Cum sa fii cel mai bun in relatii
Vrei sa ajungi in varful scarii succesului personal si profesional? Vrei sa inveti cum sa te conectezi cu ceilalti si sa ai beneficii pe urma relatiilor create?

Participa la un workshop specializat in acest domeniu, unde vei avea ocazia sa inveti si sa experimentezi lumea magica a networkingului. Insa inainte de a lua hotararea de a participa, fii sincer cu tine si raspunde la urmatoarele intrebari: Cat timp petreci oferind inainte sa primeste ceva? Cati mentori ai? Pentru cati oameni ai fost mentor? Ce iti place sa faci? Cum vrei sa iti traiesti viata? Ce aspiratii ai?

O sa vedeti ca veti fi poate surprinsi de ceea ce veti raspunde. Majoritata raspunsurilor voastre vor fi legate de oameni. De ce? Pentru ca nu putem ajunge acolo sus pe scara succesului fara oameni. Nu suntem singuri pe lume. Iar maestria in a stii cum sa iti faci relatii, cum sa te conectezi, va face mereu diferenta.

Astfel, divizia de training a companiei Acta Nonverbal organizeaza in data de 24 mai 2008 la Clubul Mandala intre orele 17.00- 21.00 workshopul "Networking- Cum sa fii cel mai bun in relatii".

De ce sa participi la un workshop cu tema Networkingului? Ceea ce ii diferentiaza pe oamenii de succes de ceilalti este felul in care ei isi utilizeaza puterea relationarii astfel incat fiecare parte sa ai aiba ceva de castigat. Sunteti constienti ca indiferent de ceea ce facem, oamenii cumpara tot de la oameni, iar pentru a va indeplini obiectivele atat personale cat si profesionale aveti nevoie de cei din jurul vostru.

Networking - Cum sa fii cel mai bun in relatii
Ce beneficii veti avea daca veti participa la acest workshop? Scopul trainerilor este de a va invata tehnici simple despre cum sa stabilesti relatii interpersonale de durata prin intermediul exercitiilor practice. Veti afla modalitati concrete prin care sa iti sporesti reteua de relatii, despre cum sa o intretii si despre cum sa obtii avantaje din aceasta, lucruri esentiale pentru a fi un bun networker. Veti intelege de ce este important sa iti extinzi permanent cercul de influenta daca vrei sa fii o persoana de succes si mai ales, veti reusi sa va folositi networkingul ca o modalitate sigura de a-ti atinge obiectivele personale.

Evenimentul este o adevarata oportunitate pentru cei care doresc sa isi dezvolte abilitatile de networking datorita faptului ca se va pune un accent deosebit pe partea practica a invatarii. Workshopul se adreseaza specialistilor in comunicare si relatii publice, directorilor si agentilor de vanzari, managerilor, liderilor de grupuri si echipe, specialistilor in marketing, precum si profesionistilor in general (asigurari, FMCG, retail, B2B, banking, servicii, etc.).

Cei interesati sa isi maximizeze abilitatile de networking pot afla mai multe informatii accesand site-ul companiei www.acta.nonverbal.ro sau la adresa de mail teodora.adamache@nonverbal.ro.

Asadar, ia decizia: incepand de azi sa incepi sa iti construiesti relatiile, fie ele personale, fie profesionale, acumuland cunostintele necesare acesteia, experientele de viata care vor face diferenta intre voi si altcineva neinitiat, si nu in ultimul rand, ajutand alti oameni sa iti indeplineasca obiectivele lor.

Nu exista o recompensa mai mare sa te intalnesti dupa un timp cu o persoana cunoascuta care sa iti spuna "Stii, sfatul tau atunci mi-a schimbat viata" sau si mai bine "Modelul tau de comportament m-a indemnat sa fac si eu ceea ce am observat la tine". Fii networker!

Articole recomandate

Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje
Munca de acasa a devenit varianta cea mai buna in timpul pandemiei de coronavirus. Foarte multe companii au ales sa isi lase angajatii sa lucreze de la domiciliu pentru a evita raspandirea noului virus aparut din China. Lucrul de acasa are insa avantaje si dezavantaje. Multi angajatori au dezvaluit
INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei
Pentru majoritatea dintre noi, pandemia de coronavirus a adus cu sine nenumarate temeri, de la cele legate de sanatatea proprie si a celor dragi la griji privind siguranta financiara si a continuitatii business-urilor. Cu aceste temeri s-a confruntat si Claudia Purde, fondatoarea magazinului online
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe societati cu raspundere limitata, potrivit unui act normativ privind modificarea Legii societatilor. Legea adoptata de Parlament in decembrie 2019 vizeaza anularea interdictiei de a fi actionar unic in mai multe societati cu raspundere limitata sau
Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante! Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante!
Tot mai multe persoane caută opțiuni prin care să poată avea independență financiară și în același timp să poată să stăpânească exclusiv modul în care își manageriază timpul, astfel încât
Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020 Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020
Elite Business Women (https://ebw.business), cel mai mare club de afaceri românesc dedicat femeilor antreprenor din România, cu prezentă internațională, invită femeile de afaceri să participe la o nouă întrunire, prima din acest an – Elite Meetup: