Skip to article

"Nonverbal Magazine" - prima revista online dedicata comunicarii nonverbale

"Nonverbal Magazine" - prima revista online dedicata comunicarii nonverbale
Vrei sa stii ce gandesc oamenii din jurul tau? Vrei sa inveti cum sa ii influentezi? Vrei sa stii sa decodifici semnalele corpului si sa ai succes in viata profesionala si personala? Incepand de astazi, ai la dispozitie Nonverbal Magazine, prima revista online din Romania dedicata comunicarii nonverbale. O poti citi online, pe adresa www.nonverbal.ro.

Nonverbal Magazine este o revista cu un concept inovativ, adaptata erei Web 2.0 si actualizata permanent cu informatii pe teme legate de comunicarea nonverbala. Revista a fost creata pentru a veni in intampinarea celor interesati de castigarea unui avantaj competitiv in cariera, cum sa isi construiasca un raport interpersonal de exceptie cu cei din jur, cum sa descifreze mesajele corpului si a semnificatiilor acestora, cum sa descopere tehnici de influentare si de detectare a minciunii.

Potrivit lui Daniel Goleman, parintele inteligentei emotionale, ?cercetarile au stabilit faptul ca acele persoane care pot citi si interpreta eficient comunicarea nonverbala vor avea un succes mai mare in viata decat indivizii care nu au aceasta abilitate.? (Emotional Intelligence, 1995, 13-92)
Deoarece comunicarea nonverbala are un impact foarte important asupra vietii ? atat sub aspect profesional cat si personal, editorii revistei si-au propus sa prezinte studii si cercetari stiintifice, articole si informatii concrete despre secretele comunicarii nonverbale. Alte noutati vor fi interviuri cu personalitati recunoscute ca experti in acest domeniu fascinant al psihosociologiei aplicate, stiri despre cursuri si evenimente dedicate, precum si alte resurse importante (lansare de carte, Nonverbal Coaching Club, Biblioteca Nonverbala, etc.).

Informatiile prezentate in revista se raporteaza la 6 aspecte principale:
? Miscarile corpului;
? Comunicarea tactila (atingerea)
? Artefacte si aspectul fizic;
? Folosirea spatiului;
? Expresiile faciale si privirea;
? Paralimbajul.

Sectiunea speciala ?Secretele limbajului corpului in? a fost creata cu scopul de a aduce informatii practice din cateva domenii de interes (business, resurse umane, comunicare, seductie, politica, psihologia minciunii, justitie, cultura, etc.).

Cititorii interesati de acest domeniu se pot abona la un newsletter lunar (Nonverbal E-zine), o alerta saptamanala cu sfaturi rapide si practice (Body Language- Tip of the week). De asemenea, exista posibilitatea abonarii prin RSS la zonele de interes de pe site, sondaje si cercetari, precum si postarea de comentarii si intrebari la fiecare articol si sectiune din revista.

Nonverbal Magazine este un proiect al companiei Acta Nonverbal, cunoscuta pe piata romaneasca pentru serviciile de consultanta si training in domeniul comunicarii verbale si nonverbale. Pentru orice fel de informatii suplimentare, ne puteti contacta la adresa de mail: contact@nonverbal.ro.

Articole recomandate

5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother 5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother
Imprimantele inkjet Brother sunt apreciate în rândul consumatorilor care doresc soluții eficiente, randament crescut şi investiții pe termen lung. Fie că vorbim de imprimante, fie că vorbim de sisteme all în one, toate echipamentele de bucură de
Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,