Skip to article

"Nonverbal Magazine" - prima revista online dedicata comunicarii nonverbale

"Nonverbal Magazine" - prima revista online dedicata comunicarii nonverbale
Vrei sa stii ce gandesc oamenii din jurul tau? Vrei sa inveti cum sa ii influentezi? Vrei sa stii sa decodifici semnalele corpului si sa ai succes in viata profesionala si personala? Incepand de astazi, ai la dispozitie Nonverbal Magazine, prima revista online din Romania dedicata comunicarii nonverbale. O poti citi online, pe adresa www.nonverbal.ro.

Nonverbal Magazine este o revista cu un concept inovativ, adaptata erei Web 2.0 si actualizata permanent cu informatii pe teme legate de comunicarea nonverbala. Revista a fost creata pentru a veni in intampinarea celor interesati de castigarea unui avantaj competitiv in cariera, cum sa isi construiasca un raport interpersonal de exceptie cu cei din jur, cum sa descifreze mesajele corpului si a semnificatiilor acestora, cum sa descopere tehnici de influentare si de detectare a minciunii.

Potrivit lui Daniel Goleman, parintele inteligentei emotionale, ?cercetarile au stabilit faptul ca acele persoane care pot citi si interpreta eficient comunicarea nonverbala vor avea un succes mai mare in viata decat indivizii care nu au aceasta abilitate.? (Emotional Intelligence, 1995, 13-92)
Deoarece comunicarea nonverbala are un impact foarte important asupra vietii ? atat sub aspect profesional cat si personal, editorii revistei si-au propus sa prezinte studii si cercetari stiintifice, articole si informatii concrete despre secretele comunicarii nonverbale. Alte noutati vor fi interviuri cu personalitati recunoscute ca experti in acest domeniu fascinant al psihosociologiei aplicate, stiri despre cursuri si evenimente dedicate, precum si alte resurse importante (lansare de carte, Nonverbal Coaching Club, Biblioteca Nonverbala, etc.).

Informatiile prezentate in revista se raporteaza la 6 aspecte principale:
? Miscarile corpului;
? Comunicarea tactila (atingerea)
? Artefacte si aspectul fizic;
? Folosirea spatiului;
? Expresiile faciale si privirea;
? Paralimbajul.

Sectiunea speciala ?Secretele limbajului corpului in? a fost creata cu scopul de a aduce informatii practice din cateva domenii de interes (business, resurse umane, comunicare, seductie, politica, psihologia minciunii, justitie, cultura, etc.).

Cititorii interesati de acest domeniu se pot abona la un newsletter lunar (Nonverbal E-zine), o alerta saptamanala cu sfaturi rapide si practice (Body Language- Tip of the week). De asemenea, exista posibilitatea abonarii prin RSS la zonele de interes de pe site, sondaje si cercetari, precum si postarea de comentarii si intrebari la fiecare articol si sectiune din revista.

Nonverbal Magazine este un proiect al companiei Acta Nonverbal, cunoscuta pe piata romaneasca pentru serviciile de consultanta si training in domeniul comunicarii verbale si nonverbale. Pentru orice fel de informatii suplimentare, ne puteti contacta la adresa de mail: contact@nonverbal.ro.

Articole recomandate

Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje
Munca de acasa a devenit varianta cea mai buna in timpul pandemiei de coronavirus. Foarte multe companii au ales sa isi lase angajatii sa lucreze de la domiciliu pentru a evita raspandirea noului virus aparut din China. Lucrul de acasa are insa avantaje si dezavantaje. Multi angajatori au dezvaluit
INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei
Pentru majoritatea dintre noi, pandemia de coronavirus a adus cu sine nenumarate temeri, de la cele legate de sanatatea proprie si a celor dragi la griji privind siguranta financiara si a continuitatii business-urilor. Cu aceste temeri s-a confruntat si Claudia Purde, fondatoarea magazinului online
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe societati cu raspundere limitata, potrivit unui act normativ privind modificarea Legii societatilor. Legea adoptata de Parlament in decembrie 2019 vizeaza anularea interdictiei de a fi actionar unic in mai multe societati cu raspundere limitata sau
Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante! Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante!
Tot mai multe persoane caută opțiuni prin care să poată avea independență financiară și în același timp să poată să stăpânească exclusiv modul în care își manageriază timpul, astfel încât
Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020 Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020
Elite Business Women (https://ebw.business), cel mai mare club de afaceri românesc dedicat femeilor antreprenor din România, cu prezentă internațională, invită femeile de afaceri să participe la o nouă întrunire, prima din acest an – Elite Meetup: