Skip to article

Propune si tu un nume, o poveste!

Propune si tu un nume, o poveste!
Campania "125 de femei pentru schimbare" isi propune sa aduca in lumina reflectoarelor povesti ale unor femei obisnuite care au reusit sa aduca bucurie acolo unde nu mai era speranta, care au avut curajul de a da viata unei idei inovatoare, care respecta viata si frumusetea in toate formele ei.

Pentru ca aceste femei remarcabile si povestile lor merita sa fie cunoscute si sa inspire cit mai multe femei, poti propune si tu acum un un nume si o poveste pe siteul campaniei www.avon125.ro; femeia pe care o poti propune si povestea care a facut-o remarcata, pot fi dintr-o multitudine de domenii:

Femeia-antreprenor , care a reusit sa-si dezvolte businessul prin forte proprii, cu idei inovatoare si folosind resurse minime, chiar si in situatii nefavorabile, poate fi una din cele 125 de femei pentru schimbarea in bine;

Poti propune o femeie care se implica in proiecte pentru comunitate , pentru ca doreste din tot sufletul sa rezolve problemele cu care oamenii se confrunta. Indiferent de activitate, lumea este mai buna si datorita ei.

Daca esti impresionata de felul in care un designer a reusit sa primeasca aplauze la scena deschisa pentru creatiile sale atat in tara cat si peste hotare, nu ezita, numeste-o!

Femei care lupta pentru protectia si conservarea mediului inconjurator , care sustin activ folosirea rationala a resurselor si comportamentul responsabil fata de planeta. Si ele pot fi propuse.

Poti propune si femei care contribuie la progresul sistemului medical fie prin implicare, fie prin cercetarea desfasurata in acest domeniu. Daca s-a dedicat descoperirii unor noi metode de tratament sau solutii pentru probleme medicale si are rezultate remarcabile, lumea trebuie sa afle cine sunt!

Femeile din domeniul artei pot fi propuse si ele. Recunoastem si apreciem femei pasionate de frumos, care au initiat sau au avut un rol important in proiecte de acest tip din tara sau din strainatate. Daca munca lor este valoroasa, spune-ne despre ele!

In cazul in care cunosti femei minunate, cu rezultate exceptionale din domenii precum sport, media, terapii alternative , sau care nu se regasesc in situatiile de mai sus, propune-le si spune-ne de ce crezi ca ar merita sa fie cunoscute de o tara intreaga!

O astfel de poveste este cea a Ramonei Rosu - educator prenatal Lamaze: "Povestea mea a inceput in timp ce eram studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila". Fiind la facultatea de Fiziokinetoterapie o prietena "graviduta" m-a rugat sa ii fac un masaj pentru a-i ameliora durerile de spate specifice sarcinii care ii dadeau mari batai de cap. Pentru ca masajele faceau minuni de la o saptamana la alta, mi-am indreptat atentia catre celelalte posibile programe special create pentru gravide. De atunci sustin programe de gimnastica special concepute pentru perioada sarcinii". Citeste toata povestea dand click aici sau rasfoieste Galeria Propunerilor din site-ul www.avon125.ro pentru a descoperi si mai multe povesti impresionante.

Propune si tu acum un nume, o poveste!

Articole recomandate

Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe societati cu raspundere limitata, potrivit unui act normativ privind modificarea Legii societatilor. Legea adoptata de Parlament in decembrie 2019 vizeaza anularea interdictiei de a fi actionar unic in mai multe societati cu raspundere limitata sau
Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante! Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante!
Tot mai multe persoane caută opțiuni prin care să poată avea independență financiară și în același timp să poată să stăpânească exclusiv modul în care își manageriază timpul, astfel încât
Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020 Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020
Elite Business Women (https://ebw.business), cel mai mare club de afaceri românesc dedicat femeilor antreprenor din România, cu prezentă internațională, invită femeile de afaceri să participe la o nouă întrunire, prima din acest an – Elite Meetup:
Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare
Un job nou inseamna o noua etapa in viata ta! Probabil ca esti incantata de schimbarea aparuta si de oportunitatile pe care aceasta le aduce. Daca te afli in situatia de a schimba locul de munca, exista cateva aspecte la care sa fii atenta. Dincolo de faptul ca urmeaza sa te adaptezi noului birou
3 modalitati prin care poti scapa de teama vorbitului in public 3 modalitati prin care poti scapa de teama vorbitului in public
Vorbitul in public este printre cel mai des intalnite temeri ale oamenilor. Iar daca ne gandim la faptul ca noi relationam zilnic cu alte persoane si discutam mereu cu oamenii, aceasta temere pare relativ usor de depasit. Ei bine, pentru unii oameni nu este chiar atat de usor. Insa solutii exista