Skip to article

Vorbeste cu impact!

Vorbeste cu impact!
Cei mai multi oameni simt anxietate atunci cand trebuie sa vorbeasca in fata unui grup. Nu conteaza daca grupul este format din trei oameni sau trei mii de oameni. Totusi, ei se fastacesc, transpira, isi inghit cuvintele si de cele mai multe ori sunt dezamagiti de propria prestatie si ii dezamagesc si pe cei din jurul lor.

Cursul intensiv "Advanced Nonverbal Public Speaking" din data de 30 martie 2008 se plieaza perfect pe nevoile celor isi doresc sa vorbeasca cu impact verbal si nonverbal.

De ce trebuie sa invatam cum sa vorbim cu impact

Pe masura ce iti asumi tot mai multe responsabilitati intr-o organizatie, oamenii au asteptari din ce in ce mai mari referitoare la abilitatile tale de comunicare. Cei mai multi dintre superiorii tai se asteapa ca tu sa fii un comunicator experimentat, care sa vorbeasca lejer in fata grupurilor si sa fie stapan pe mesajul tau. In plus, in afara ce acestea, ei mai doresc sa vii cu informatii interesante si, de ce nu, sa ai o inspiratie fenomenala.

Poate ca exagerez, dar o fac intentionat. De ce? Pentru ca oamenii cred ca ei stiu ce le trebuie atunci cand sunt pusi in situatia de a vorbi in public: pregatire, practica si relaxare. Insa, partea pe care o uita sau nu tin cont de ea in majoritatea cazurilor este practica. Pentru a vorbi eficient in fata oamenilor este necesar ca tu sa vorbesti realmente in fata lor, nu doar sa iti imaginezi ca faci acest lucru.

Vorbeste cu impact!Ce imi ofera acest curs

Aceasta este si scopul cursului intensiv organizat de Acta Nonverbal: sa ofere celor care doresc sa invete cum sa vorbeasca cu impact posibilitatea,ca pe parcursul unei intregi zile, sa practice pe viu, in fata unei audiente reale, tehnica discursului. Pe langa exercitiile practice si alcatuirea, sustinerea unui discurs real in fata publicului, tot in timpul cursului, participantii pot primi feedback pentru a-si imbunatati capacitatea de vorbit in public prin vizionarea propriei lor prestatii.

Ce trebuie sa stiu pentru a vorbi cu impact

In primul rand, foarte important este sa stim sa ne analizam cu mare atentie si sinceritate abilitatile noastre de speaker. O metoda foarte eficienta este sa faci doua coloane pe o coala de hartie: pe o coloana, sa listezi obstacolele care te retin de la exprimarea ta eficienta in public, iar pe cea de-a doua, sa scrii ceea ce tu poti sa faci pentru a depasi aceste obstacole.

Apoi, este necesar sa ne stapanim emotiile si starile interioare pentru a livra o prezentare eficient. Dupa ce reusim acest lucru ne concentram pe pregatirea si livrarea clara a continutului discursului, care trebuie adaptat la nivelul audientei noastre. Cei mai cunoscuti speakeri s-au remarcat prin prezentarea cu entuziasm si expresivitate a continutului, dar si printr-un stil clar si concis, care sa nu plictiseasca auditoriul, ci sa il inspire. Aceste caracteristici ale stilului oratoric se pot obtine prin constientizare, invatarea si practicare elementelor verbale si nonverbale ale comunicarii. Nu sunt un secret pentru nimeni, doar trebuie sa le intelegi importanta si mai ales, impactul!

De ce Nonverbal Public Speaking?

Comunicare nonverbala este o parte integranta a cursului pentru ca ea ne ajuta sa accentuam punctele esentiale ale discursului, prin expresii faciale, postura corpului, distantele pe care le folosim fata de auditoriu, gesturile, tonul si ritmul vocii, etc. Elementele nonverbale spun povestea din spatele povestii si au dublu rol: ele iti pot consolida cuvintele sau ti le pot submina. Asa ca ar fi de prefarat ca ele sa fie aliatele noastre, nu dusmanii nostri. Daca veti fi atenti la acestea si le veti intelege rolul in cadrul comunicarii, atunci veti putea vorbi cu impact in fata oricarei audiente!

Cum ma pot inscrie la curs
Inscrieti-va acum, accesand adresa www.nonverbal.ro/inscriere.html .


Drd. Mihaela Liliana Stroe
Fondator Acta Nonverbal
www.mihaelastroe.ro

Articole recomandate

Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,
Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau
Orice bucătărie de restaurant include 5 zone distincte: depozitare, spălat, pregătire, gătit, servit. Însă ceea ce dictează modul în care vei aranja aceste zone este meniul restaurantului tău. În funcție de acesta se așează totul