Skip to article

Vrei sa fii promovat la munca? Foloseste aceste 10 fraze si vei avea succes

Vrei sa fii promovat la munca? Foloseste aceste 10 fraze si vei avea succes
La scoala invatam adesea foarte multa teorie despre cum sa facem ecuatii, sa retinem ani din istorie sau memoram texte interminabile, insa de putine ori ni se arata lucruri cu care ne confruntam in viata de zi cu zi in momentul in care devenim adulti. De exemplu, cum sa facem un CV sau cum se ne comportam in cadrul unui interviu de la munca. 

Astfel, daca vrei sa ai succes in cariera si sa fii promovat cat mai curand, tine minte aceste 10 fraze: ]

1. Va multumesc ca ati observat 

Când superiorul te felicită pentru munca ta, ar trebui să fii recunoscător că a observat ca nu îți vezi angajarea ca pe o obligație, ci ca o modalitate de a te depăși pe tine. 

2. Cu ce mai pot ajuta?

Această fraza arată că ai interes pentru mai multe responsabilități si că iti place sa te implici si in alte procese ale companiei. Va fi foarte eficient.

3. Nu știu, dar pot afla

Nu este rău să recunoști când nu știi ceva. În schimb, dacă prezinti inițiativa de a învăța, șeful te va aprecia cu adevărat. De asemenea, aceasta fraza va arata ca esti capabil să rezolvi orice problemă care apare.

4. Faceti o treaba excelenta! 

Nu este bine sa astepti doar laude din partea sefilor daca vrei sa fii promovat, ci trebuie sa inveti sa le apreciezi si tu munca lor si ca pretuiesti ceea ce fac pentru angajati. 

5. Puteti sa ma invatati cum să fac asta?

Un sef este mai mult decat o persoana care iti spune ce sa faci. El ar trebui sa acorde atenti si invatarii angajatilor. Asa ca nu trebuie sa iti fie frica sa pui intrebari atunci cand nu stii sa faci ceva. În plus, superiorul tău își va da seama că ești interesat să dobândești mai multe abilități și să primești feedback. #

6. Pot sugera ceva?

Nu-ți fie niciodată teamă să-ți expui ideile. Acestea pot fi soluții excelente sau alternative care îți încurajează munca și pe cea a altora. În același timp, restul echipei va observa că ești o persoană creativă.

7. Cum îmi pot continua educația?

Educația nu trebuie să se termine odata cu terminarea scolii. Poti continua pregătirea cu cursuri și diplome, chiar și atunci când lucrezi deja. Asadar, este importanta sa te duci la superiorii tăi sa le spui ca iti doresti sa faci noi cursuri de perfectionare le . În plus, vor vedea in tine un colaborator deosebit, pentru că aceste cunoștințe noi vor fi foarte utile pentru companie.

8. Îmi place această activitate! 

Angajatorii apreciază foarte mult oamenii care isi iubesc munca și se bucură de ea. Nu ezita să iti exprimi entuziasmul pentru munca pe care o faci.

9. Cum preferati să fac asta?

Această frază arată că esti interesat să îndeplinesti sarcinile care iti corespund în cel mai bun mod. Acest lucru va servi la îmbunătățirea schemei de lucru. 

10. A fost greșeala mea, îmi pare rău! 

Cu toții suntem supuși greșelilor la locul de muncă. Nu încerca să ascunzi niciodata o greseala pe care ai facut-o. Cel mai bine este sa ti-o asumi si sa iti ceri scuze. 

Articole recomandate

Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje
Munca de acasa a devenit varianta cea mai buna in timpul pandemiei de coronavirus. Foarte multe companii au ales sa isi lase angajatii sa lucreze de la domiciliu pentru a evita raspandirea noului virus aparut din China. Lucrul de acasa are insa avantaje si dezavantaje. Multi angajatori au dezvaluit
INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei
Pentru majoritatea dintre noi, pandemia de coronavirus a adus cu sine nenumarate temeri, de la cele legate de sanatatea proprie si a celor dragi la griji privind siguranta financiara si a continuitatii business-urilor. Cu aceste temeri s-a confruntat si Claudia Purde, fondatoarea magazinului online
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe societati cu raspundere limitata, potrivit unui act normativ privind modificarea Legii societatilor. Legea adoptata de Parlament in decembrie 2019 vizeaza anularea interdictiei de a fi actionar unic in mai multe societati cu raspundere limitata sau
Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante! Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante!
Tot mai multe persoane caută opțiuni prin care să poată avea independență financiară și în același timp să poată să stăpânească exclusiv modul în care își manageriază timpul, astfel încât
Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020 Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020
Elite Business Women (https://ebw.business), cel mai mare club de afaceri românesc dedicat femeilor antreprenor din România, cu prezentă internațională, invită femeile de afaceri să participe la o nouă întrunire, prima din acest an – Elite Meetup: