Skip to article

Vrei sa fii promovat la munca? Foloseste aceste 10 fraze si vei avea succes

Vrei sa fii promovat la munca? Foloseste aceste 10 fraze si vei avea succes
La scoala invatam adesea foarte multa teorie despre cum sa facem ecuatii, sa retinem ani din istorie sau memoram texte interminabile, insa de putine ori ni se arata lucruri cu care ne confruntam in viata de zi cu zi in momentul in care devenim adulti. De exemplu, cum sa facem un CV sau cum se ne comportam in cadrul unui interviu de la munca. 

Astfel, daca vrei sa ai succes in cariera si sa fii promovat cat mai curand, tine minte aceste 10 fraze: ]

1. Va multumesc ca ati observat 

Când superiorul te felicită pentru munca ta, ar trebui să fii recunoscător că a observat ca nu îți vezi angajarea ca pe o obligație, ci ca o modalitate de a te depăși pe tine. 

2. Cu ce mai pot ajuta?

Această fraza arată că ai interes pentru mai multe responsabilități si că iti place sa te implici si in alte procese ale companiei. Va fi foarte eficient.

3. Nu știu, dar pot afla

Nu este rău să recunoști când nu știi ceva. În schimb, dacă prezinti inițiativa de a învăța, șeful te va aprecia cu adevărat. De asemenea, aceasta fraza va arata ca esti capabil să rezolvi orice problemă care apare.

4. Faceti o treaba excelenta! 

Nu este bine sa astepti doar laude din partea sefilor daca vrei sa fii promovat, ci trebuie sa inveti sa le apreciezi si tu munca lor si ca pretuiesti ceea ce fac pentru angajati. 

5. Puteti sa ma invatati cum să fac asta?

Un sef este mai mult decat o persoana care iti spune ce sa faci. El ar trebui sa acorde atenti si invatarii angajatilor. Asa ca nu trebuie sa iti fie frica sa pui intrebari atunci cand nu stii sa faci ceva. În plus, superiorul tău își va da seama că ești interesat să dobândești mai multe abilități și să primești feedback. #

6. Pot sugera ceva?

Nu-ți fie niciodată teamă să-ți expui ideile. Acestea pot fi soluții excelente sau alternative care îți încurajează munca și pe cea a altora. În același timp, restul echipei va observa că ești o persoană creativă.

7. Cum îmi pot continua educația?

Educația nu trebuie să se termine odata cu terminarea scolii. Poti continua pregătirea cu cursuri și diplome, chiar și atunci când lucrezi deja. Asadar, este importanta sa te duci la superiorii tăi sa le spui ca iti doresti sa faci noi cursuri de perfectionare le . În plus, vor vedea in tine un colaborator deosebit, pentru că aceste cunoștințe noi vor fi foarte utile pentru companie.

8. Îmi place această activitate! 

Angajatorii apreciază foarte mult oamenii care isi iubesc munca și se bucură de ea. Nu ezita să iti exprimi entuziasmul pentru munca pe care o faci.

9. Cum preferati să fac asta?

Această frază arată că esti interesat să îndeplinesti sarcinile care iti corespund în cel mai bun mod. Acest lucru va servi la îmbunătățirea schemei de lucru. 

10. A fost greșeala mea, îmi pare rău! 

Cu toții suntem supuși greșelilor la locul de muncă. Nu încerca să ascunzi niciodata o greseala pe care ai facut-o. Cel mai bine este sa ti-o asumi si sa iti ceri scuze. 

Articole recomandate

Recomandari pentru angajatori - Cinci modalitati prin care poti asigura o mai buna retentie a femeilor in compania ta Recomandari pentru angajatori - Cinci modalitati prin care poti asigura o mai buna retentie a femeilor in compania ta
În ultimii doi ani, un număr semnificativ de femei au fost puse în situaţia de a renunţa la jobul avut pentru a-și supraveghea copii în contextul adoptării pe scară largă a cursurilor online. Totodată, multe angajate au fost forțate
Promovare PPC: top 10 tendinte pentru anul 2022 Promovare PPC: top 10 tendinte pentru anul 2022
Indiferent daca activezi intr-o agentie, esti freelancer sau conduci un start-up, trebuie sa ramai la curent cu lumea PPC, care evolueaza rapid. Noile tendinte ale anului 2022 se creioneaza deja. E bine sa intelegi ca noile campanii publicitare au nevoie de un suflu modern, de reinventare, intr-un
Femei in functii de conducere. Sfaturi simple pentru a avea succes si a te impune in lumea dominata inca de barbati Femei in functii de conducere. Sfaturi simple pentru a avea succes si a te impune in lumea dominata inca de barbati
Egalitatea de gen reprezinta una dintre preocuparile constante in societatea actuala. La nivel international, au fost stabilite strategii pe termen mediu si lung pentru a elimina inechitatile privind accesul femeilor la educatie sau functii de conducere, dar si in ceea ce priveste egalitatea de
Videochat in Bucuresti? Iata oportunitatile, dar si ce se asteapta de la tine! Videochat in Bucuresti? Iata oportunitatile, dar si ce se asteapta de la tine!
O colaborare se dovedeste de succes atunci cand ambele parti sunt de buna credinta si fiecare partener face tot ce depinde de el pentru ca lucrurile sa mearga cat mai bine. Astfel, si reusita ca model de videochat in Bucuresti poate fi obtinuta in urma unei bune colaborari intre fiecare fata si
Romancele, tot mai dornice de dezvoltare personala. Ce metode aleg? Romancele, tot mai dornice de dezvoltare personala. Ce metode aleg?
In ultimii ani, romancele au devenit tot mai dornice de dezvoltare personala. Aceasta dorinta a venit si din nevoia de a jongla cat mai eficient cu sfera personala si cea profesionala, de a indeplini cu succes rolurile de femeie, mama, sotie, angajat sau antreprenor . Dezvoltarea personala este