Skip to article

Zentiva a lansat programul pentru studenti

Zentiva a lansat programul pentru studenti
Zentiva, o companie Sanofi, a lansat programul de internship Zentiva University, dedicat tinerilor absolventi, masteranzi sau doctoranzi in cadrul universitatilor de Farmacie, Politehnica - specializarile Chimie, Mecanica, Automatica si ASE.

Programul a fost anuntat in cadrul targului Hipo. Din cei peste 2.000 de candidati, 30 au fost selectati si vor participa la program.

"Desfasuram de multi ani programe de practica in parteneriat cu universitatile din Bucuresti, dar anul acesta am gandit un program unic de internship dedicat tinerilor cu foarte mare potential. Toti cei 30 selectati sunt bine pregatiti si extrem de interesati de dezvoltarea lor profesionala. Zentiva University reprezinta o adevarata provocare atat pentru participanti, cat si pentru echipa noastra", a explicat Margareta Tanase, Director Operatiuni Industriale Zentiva, o companie Sanofi.

Programul este structurat in 3 etape. In luna octombrie, cei 30 de tineri selectati vor avea ocazia sa viziteze fabrica de medicamente Zentiva si sa participe la Zilele Zentiva - programe de invatare special concepute de echipa de proiect.

Incepand din 21 octombrie, 12 studenti selectati in urma evaluarilor vor putea sa lucreze pana pe 15 decembrie in unul din departamentele de Productie, Productie mentenanta, Calitate, Business Support, Supply Chain sau Environment, Health and Safety. in 2012, sase dintre ei vor primi un contract determinat cu durata de un an si posibilitatea de a incepe o cariera in domeniul farmaceutic in cadrul companiei.

"Am creat o echipa dedicata de proiect, alcatuita din 15 specialisti din departamente diferite si cu experienta bogata in coordonarea oamenilor. Colegii nostri si-au asumat cu foarte mare seriozitate rolul de dascali si au pregatit programe complexe de invatare, astfel incat participantii sa aiba de castigat cat mai multe cunostinte si abilitati.

Ne dorim sa atragem in compania noastra tineri care sa aduca un suflu nou echipei, iar in anii urmatori sa legam parteneriate cu universitatile pentru ca acest program reprezinta tipul de educatie nonformala care ii pregateste si ii ajuta pe tineri sa isi clarifice optiunile pentru viitoarea cariera", a completat Angela Posdarascu, Manager Resurse Umane si Servicii Zentiva.

Participantii sunt foarte entuziasmati de proiect:

"Apreciez in mod deosebit faptul ca in fabrica ni s-au adus problematizari si am fost antrenati in prezentarea site-ului. M-am bucurat mai ales de deschiderea tuturor membrilor echipei Zentiva" - Sabina serbu.

"Sunt bucuroasa si mandra ca am fost acceptata, apreciez foarte mult efortul depus de intreaga companie pentru a ne face sa intelegem cat mai bine toate aspectele care ne sunt expuse. Toate persoanele cu care am venit in contact au fost dechise, vesele si dornice sa ne impartaseasca cat mai mult din experienta dumnealor" - Ioana Nita.

"Consider ca acest internship este o "caramida " pusa la baza exerientei mele personale. Mediul de lucru este unul foarte interactiv si placut, punandu-se accent pe promovarea valorilor si egalitate" - Maria Victoria Neacsu.

"Acest intership va deschide cu siguranta noi drumuri in cariera fiecarui participant. Dupa vizitarea fabricii, am fost impresionata de volumul de munca si devotamentul cu care cei 400 de angajati participa la mentinerea si imbunatatirea calitatii vietii" - Alexandra Vasioiu.

"Mi-au placut jocurile de integrare. Au usurat comunicarea in echipa si acum ne cunoastem mai bine. Apreciez atentia cu care am fost tratati. Va multumesc!" - Ionica Guinea.

"Este un program complex, dinamic, antrenant si mereu surprinzator. Informatiile pe care le-am primit in cadrul vizitelor m-au ajutat sa inteleg mai bine nu numai industria farmaceutica, dar si sa ma descopar un pic mai mult pe mine" - Andreea Balalia.

"Zentiva University este o sansa pentru proaspetii absolventi, poate fi o rampa de lansare, un inceput de cariera in domeniul farmaceutic alaturi de o companie mare" - Ionela Lita.

Articole recomandate

Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,
Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau
Orice bucătărie de restaurant include 5 zone distincte: depozitare, spălat, pregătire, gătit, servit. Însă ceea ce dictează modul în care vei aranja aceste zone este meniul restaurantului tău. În funcție de acesta se așează totul