Skip to article

Zentiva a lansat programul pentru studenti

Zentiva a lansat programul pentru studenti
Zentiva, o companie Sanofi, a lansat programul de internship Zentiva University, dedicat tinerilor absolventi, masteranzi sau doctoranzi in cadrul universitatilor de Farmacie, Politehnica - specializarile Chimie, Mecanica, Automatica si ASE.

Programul a fost anuntat in cadrul targului Hipo. Din cei peste 2.000 de candidati, 30 au fost selectati si vor participa la program.

"Desfasuram de multi ani programe de practica in parteneriat cu universitatile din Bucuresti, dar anul acesta am gandit un program unic de internship dedicat tinerilor cu foarte mare potential. Toti cei 30 selectati sunt bine pregatiti si extrem de interesati de dezvoltarea lor profesionala. Zentiva University reprezinta o adevarata provocare atat pentru participanti, cat si pentru echipa noastra", a explicat Margareta Tanase, Director Operatiuni Industriale Zentiva, o companie Sanofi.

Programul este structurat in 3 etape. In luna octombrie, cei 30 de tineri selectati vor avea ocazia sa viziteze fabrica de medicamente Zentiva si sa participe la Zilele Zentiva - programe de invatare special concepute de echipa de proiect.

Incepand din 21 octombrie, 12 studenti selectati in urma evaluarilor vor putea sa lucreze pana pe 15 decembrie in unul din departamentele de Productie, Productie mentenanta, Calitate, Business Support, Supply Chain sau Environment, Health and Safety. in 2012, sase dintre ei vor primi un contract determinat cu durata de un an si posibilitatea de a incepe o cariera in domeniul farmaceutic in cadrul companiei.

"Am creat o echipa dedicata de proiect, alcatuita din 15 specialisti din departamente diferite si cu experienta bogata in coordonarea oamenilor. Colegii nostri si-au asumat cu foarte mare seriozitate rolul de dascali si au pregatit programe complexe de invatare, astfel incat participantii sa aiba de castigat cat mai multe cunostinte si abilitati.

Ne dorim sa atragem in compania noastra tineri care sa aduca un suflu nou echipei, iar in anii urmatori sa legam parteneriate cu universitatile pentru ca acest program reprezinta tipul de educatie nonformala care ii pregateste si ii ajuta pe tineri sa isi clarifice optiunile pentru viitoarea cariera", a completat Angela Posdarascu, Manager Resurse Umane si Servicii Zentiva.

Participantii sunt foarte entuziasmati de proiect:

"Apreciez in mod deosebit faptul ca in fabrica ni s-au adus problematizari si am fost antrenati in prezentarea site-ului. M-am bucurat mai ales de deschiderea tuturor membrilor echipei Zentiva" - Sabina serbu.

"Sunt bucuroasa si mandra ca am fost acceptata, apreciez foarte mult efortul depus de intreaga companie pentru a ne face sa intelegem cat mai bine toate aspectele care ne sunt expuse. Toate persoanele cu care am venit in contact au fost dechise, vesele si dornice sa ne impartaseasca cat mai mult din experienta dumnealor" - Ioana Nita.

"Consider ca acest internship este o "caramida " pusa la baza exerientei mele personale. Mediul de lucru este unul foarte interactiv si placut, punandu-se accent pe promovarea valorilor si egalitate" - Maria Victoria Neacsu.

"Acest intership va deschide cu siguranta noi drumuri in cariera fiecarui participant. Dupa vizitarea fabricii, am fost impresionata de volumul de munca si devotamentul cu care cei 400 de angajati participa la mentinerea si imbunatatirea calitatii vietii" - Alexandra Vasioiu.

"Mi-au placut jocurile de integrare. Au usurat comunicarea in echipa si acum ne cunoastem mai bine. Apreciez atentia cu care am fost tratati. Va multumesc!" - Ionica Guinea.

"Este un program complex, dinamic, antrenant si mereu surprinzator. Informatiile pe care le-am primit in cadrul vizitelor m-au ajutat sa inteleg mai bine nu numai industria farmaceutica, dar si sa ma descopar un pic mai mult pe mine" - Andreea Balalia.

"Zentiva University este o sansa pentru proaspetii absolventi, poate fi o rampa de lansare, un inceput de cariera in domeniul farmaceutic alaturi de o companie mare" - Ionela Lita.

Articole recomandate

Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe societati cu raspundere limitata, potrivit unui act normativ privind modificarea Legii societatilor. Legea adoptata de Parlament in decembrie 2019 vizeaza anularea interdictiei de a fi actionar unic in mai multe societati cu raspundere limitata sau
Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante! Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante!
Tot mai multe persoane caută opțiuni prin care să poată avea independență financiară și în același timp să poată să stăpânească exclusiv modul în care își manageriază timpul, astfel încât
Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020 Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020
Elite Business Women (https://ebw.business), cel mai mare club de afaceri românesc dedicat femeilor antreprenor din România, cu prezentă internațională, invită femeile de afaceri să participe la o nouă întrunire, prima din acest an – Elite Meetup:
Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare
Un job nou inseamna o noua etapa in viata ta! Probabil ca esti incantata de schimbarea aparuta si de oportunitatile pe care aceasta le aduce. Daca te afli in situatia de a schimba locul de munca, exista cateva aspecte la care sa fii atenta. Dincolo de faptul ca urmeaza sa te adaptezi noului birou
3 modalitati prin care poti scapa de teama vorbitului in public 3 modalitati prin care poti scapa de teama vorbitului in public
Vorbitul in public este printre cel mai des intalnite temeri ale oamenilor. Iar daca ne gandim la faptul ca noi relationam zilnic cu alte persoane si discutam mereu cu oamenii, aceasta temere pare relativ usor de depasit. Ei bine, pentru unii oameni nu este chiar atat de usor. Insa solutii exista