Skip to article

Zentiva a lansat programul pentru studenti

Zentiva a lansat programul pentru studenti
Zentiva, o companie Sanofi, a lansat programul de internship Zentiva University, dedicat tinerilor absolventi, masteranzi sau doctoranzi in cadrul universitatilor de Farmacie, Politehnica - specializarile Chimie, Mecanica, Automatica si ASE.

Programul a fost anuntat in cadrul targului Hipo. Din cei peste 2.000 de candidati, 30 au fost selectati si vor participa la program.

"Desfasuram de multi ani programe de practica in parteneriat cu universitatile din Bucuresti, dar anul acesta am gandit un program unic de internship dedicat tinerilor cu foarte mare potential. Toti cei 30 selectati sunt bine pregatiti si extrem de interesati de dezvoltarea lor profesionala. Zentiva University reprezinta o adevarata provocare atat pentru participanti, cat si pentru echipa noastra", a explicat Margareta Tanase, Director Operatiuni Industriale Zentiva, o companie Sanofi.

Programul este structurat in 3 etape. In luna octombrie, cei 30 de tineri selectati vor avea ocazia sa viziteze fabrica de medicamente Zentiva si sa participe la Zilele Zentiva - programe de invatare special concepute de echipa de proiect.

Incepand din 21 octombrie, 12 studenti selectati in urma evaluarilor vor putea sa lucreze pana pe 15 decembrie in unul din departamentele de Productie, Productie mentenanta, Calitate, Business Support, Supply Chain sau Environment, Health and Safety. in 2012, sase dintre ei vor primi un contract determinat cu durata de un an si posibilitatea de a incepe o cariera in domeniul farmaceutic in cadrul companiei.

"Am creat o echipa dedicata de proiect, alcatuita din 15 specialisti din departamente diferite si cu experienta bogata in coordonarea oamenilor. Colegii nostri si-au asumat cu foarte mare seriozitate rolul de dascali si au pregatit programe complexe de invatare, astfel incat participantii sa aiba de castigat cat mai multe cunostinte si abilitati.

Ne dorim sa atragem in compania noastra tineri care sa aduca un suflu nou echipei, iar in anii urmatori sa legam parteneriate cu universitatile pentru ca acest program reprezinta tipul de educatie nonformala care ii pregateste si ii ajuta pe tineri sa isi clarifice optiunile pentru viitoarea cariera", a completat Angela Posdarascu, Manager Resurse Umane si Servicii Zentiva.

Participantii sunt foarte entuziasmati de proiect:

"Apreciez in mod deosebit faptul ca in fabrica ni s-au adus problematizari si am fost antrenati in prezentarea site-ului. M-am bucurat mai ales de deschiderea tuturor membrilor echipei Zentiva" - Sabina serbu.

"Sunt bucuroasa si mandra ca am fost acceptata, apreciez foarte mult efortul depus de intreaga companie pentru a ne face sa intelegem cat mai bine toate aspectele care ne sunt expuse. Toate persoanele cu care am venit in contact au fost dechise, vesele si dornice sa ne impartaseasca cat mai mult din experienta dumnealor" - Ioana Nita.

"Consider ca acest internship este o "caramida " pusa la baza exerientei mele personale. Mediul de lucru este unul foarte interactiv si placut, punandu-se accent pe promovarea valorilor si egalitate" - Maria Victoria Neacsu.

"Acest intership va deschide cu siguranta noi drumuri in cariera fiecarui participant. Dupa vizitarea fabricii, am fost impresionata de volumul de munca si devotamentul cu care cei 400 de angajati participa la mentinerea si imbunatatirea calitatii vietii" - Alexandra Vasioiu.

"Mi-au placut jocurile de integrare. Au usurat comunicarea in echipa si acum ne cunoastem mai bine. Apreciez atentia cu care am fost tratati. Va multumesc!" - Ionica Guinea.

"Este un program complex, dinamic, antrenant si mereu surprinzator. Informatiile pe care le-am primit in cadrul vizitelor m-au ajutat sa inteleg mai bine nu numai industria farmaceutica, dar si sa ma descopar un pic mai mult pe mine" - Andreea Balalia.

"Zentiva University este o sansa pentru proaspetii absolventi, poate fi o rampa de lansare, un inceput de cariera in domeniul farmaceutic alaturi de o companie mare" - Ionela Lita.

Articole recomandate

4 calitati pe care trebuie sa le aiba o femeie pentru a reusi intr-un business dominat de barbati 4 calitati pe care trebuie sa le aiba o femeie pentru a reusi intr-un business dominat de barbati
Numarul femeilor din Romania care isi deschid propriile afaceri sau ajung pe pozitii de conducere in companii importante creste de la un an la altul. Ambitia si dorinta de a dovedi ca pot sa faca fata presiunii mediului antreprenorial, dar si faptul ca din ce in ce mai multe doamne aspira la a fi
Sfaturi pentru un interviu de angajare reusit Sfaturi pentru un interviu de angajare reusit
Cu totii am trecut sau vom trece la un moment dat prin emotiile primului interviu de angajare. Oricat de sigur ai fi pe abilitatile tale, atat personale, cat si privind experienta profesionala, elementul de nou cantareste extrem de mult atunci cand intri in contact cu angajatorul. Noi avem cateva
4 metode care te vor face sa fii productiv, nu ocupat 4 metode care te vor face sa fii productiv, nu ocupat
A fi ocupat si a fi productiv sunt doua lucruri total diferite. Intr-o lume in care a devenit la moda sa fii ocupat, sa spui ca muncesti si sa ai intotdeauna agenda plina, putini sunt cei care exploateaza timpul pe care il au la dispozitie in moduri care sa le aduca beneficii. Exista mai multe
Joburi interesante si bine platite fara a avea studii de specialitate. Ce trebuie sa faci pentru a obtine un astfel de loc de munca Joburi interesante si bine platite fara a avea studii de specialitate. Ce trebuie sa faci pentru a obtine un astfel de loc de munca
Sa ai un job bine platit, care te poate ajuta sa iti indeplinesti toate visurile, sa calatoresti, sa iti permiti lucruri pe care ti le doresti din tot sufletul, este destul de dificil in aceasta perioada, mai ales in contextul pandemiei de coronavirus, cand mii de locuri de munca au disparut si
3 soft skills pe care sa ti le dezvolti in 2022 si cum te ajuta in cariera 3 soft skills pe care sa ti le dezvolti in 2022 si cum te ajuta in cariera
Odată cu stilul de muncă la distanță, în afara biroului, au apărut noi cerințe în ceea ce privește joburile existente și mai ales cele noi. Conform raportului oficial al World Economic Forum, Future of Jobs Report , până în 2025