Skip to article

La 26 de ani, Andreea este Director Comercial al unei afaceri de aproape 2 milioane de Euro

La 26 de ani, Andreea este Director Comercial al unei afaceri de aproape 2 milioane de Euro Sursa foto: ZFLIVE
Din ce in ce mai des auzim de povesti de succes ale unor tinere care au o ascensiune profesionala rapida, iar povestea de azi nu face exceptie.

Andreea Rasoga conduce operatiunile comerciale si de marketing ale SC GiftSolution SRL, o companie romaneasca ce comercializeaza cosuri cadouri corporate ,succesul ei fiind reflectat de cresterile cifrei de afaceri anuale de peste 80%.

Cos cadou


Absolventa a Academiei de Sudii Economice si avand un master in Administrarea Afacerilor, Andreea a inceput colaborarea cu GiftSolution SRL in anul 2009 ca Project Manager, iar din 2013 a preluat pozitia de Director Comercial.

Intrebata cum a ajuns sa lucreze la aceasta companie, Andreea spune:

M-am alaturat proiectului GiftSolution inca de la inceput, din toamna anului 2009. Mi s-a parut un proiect interesant, atractiv si cu foarte mult potential de dezvoltare. Stiam ca exista o nevoie in cadrul companiilor de a achizitiona astfel de produse pentru a recunoaste parteneriatele de success ale clientilor sau furnizorilor cu care colaborau. Am fost flexibili in oferirea unor produse personalizate clientilor nostri si am raspuns rapid tuturor solicitarilor.

In acest fel, am reusit inca din primul an de activitate sa ne intrecem propriile asteptari. Pastrarea acestei strategii de-a lungul timpului, pot spune ca ne-a asigurat succesul.


In cei 4 ani de activitate Andreea a adus modele de business din strainatate pe piata din Romania, si cu foarte multa munca a ajutat la dezvoltarea unei afaceri de aproape 2 milioane de euro.

Am participat in fiecare an la targuri internationale de profil, de unde ne-am intors cu idei noi si parteneriate foarte bune. ne spune Andreea.

Ne vizitam des furnizorii externi, unii ne-au devenit dragi prieteni.De asemenea,si canalul de vanzare a fost largit catre marile lanturi de magazine, cum ar fi Metro, Real, Selgros, Carefour sau Cora. Astfel vanzarea cadourilor corporate nu se mai bazeaza exclusiv pe vanzare online.- ne-a declarat Andreea.

Cos cadou gift solution


GiftSolution a reusit sa ridice destul de mult standardele de calitate si design al cadourilor de tip business De la un sezon la altul, am reusit sa inovam in materie de design, ambalare si produse calitative, si in acest fel am crescut si asteptarile clientilor nostri. Au devenit un pic mai pretentiosi si acest lucru ne-a ajutat foarte mult, deoarece am reusit cu ajutorul lor sa ridicam standardele de calitate in acest domeniu. Competitia nu are de ales decat sa se alinieze din mers la aceste noi standarde. ne-a declarat Andreea Rasoga.

Bineinteles ca au fost multe momente grele de-a lungul timpului, nopti nedormite, situatii la limita cu furnizorii si clientii care au trebuit gestionate rapid, insa toate lucrurile acestea nu au facut decat sa contribuie la experienta acestei tinere pentrua reusi in afaceri.

Ca in orice alt business, exista momente dificile, cand trebuie sa lucrezi la capacitate maxima. Practic toate lucrurile pe care le faci excelent, in sezon trebuie sa la faci de doua ori mai bine. Poate fi obositor uneori, insa am reusit sa ne imbunatatim procesele de la un sezon la altul, ridicand de asemenea si standardul de calitate. ne-a declarat Andreea.

Sezonul de Craciun 2013 este privit cu foarte multa incredere de echipa GiftSolution, Andreea comunicandu-ne ca pentru 2013 estimam o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 60% fata de cea a anului trecut. Aceasta crestere va fi sustinuta de investitiile in tehnologie implementate in acest an si de cresterea capacitatii de productie datorata implementarii unui sistem logistic de tip Cross-Docking.
De asemenea, am dezvoltat de-a lungul anului un portfoliu de produse de calitate. Catalogul de Craciun va putea fi gasit pe site-ul nostru in perioada urmatoare. In plus,clientii nostri vor putea sa achizitioneze produsele si cadourile marca GiftSolution si din retelele mari de magazine, cum ar fi Metro, Selgros, Real, Cora, Carefour
.

logo gift solution

Alte articole despre
cadouriGiftSolution

Articole recomandate

Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti
Începutul este mereu greu, dar nimeni nu se așteptă să fie atât de greu pentru un tânăr să locuiască singur în capitala României. Deși țara noastră nu este una dintre cele mai scumpe țări din Europa, salariile pentru un
4 sfaturi cheie ca sa ai grija de copiatorul tau profesional 4 sfaturi cheie ca sa ai grija de copiatorul tau profesional
In prezent, in orice birou important in care circula documente frecvent, este nevoie de un copiator de inalta calitate, cum ar fi bizhub c257i sau alte modele populare de la Konica Minolta. Cei care descopera ce avantaje are serviciul de inchirieri copiatoare konica minolta, precum si cei care aleg
Cat se castiga din videochat? Cat se castiga din videochat?
Bucuresti – capitala europeana a videochatului Raportat la castiguri, jobul ca model de videochat este unul dintre cele mai profitabile din Romania si din lume la ora actuala! Sondajele al caror scop a fost sa analizeze castigurile medii ale modelelor de videochat au
Un nou job in Romania. Uimitor ce trebuie sa faci daca ocupi acest post Un nou job in Romania. Uimitor ce trebuie sa faci daca ocupi acest post
Un nou job a aparut in Romania, in Cluj. Reprezentantii unei firme cu capital italian au observat ca angajatii au devenit foarte retrasi si antisociabili in perioada pandemiei, cand au fost nevoiti sa lucreze la distanta.  Pentru a veni in sprijinul angajatilor, compania italiana a creat un
Nu mai poti "dribla" aceasta limba straina: a venit timpul pentru cursuri de engleza online! Nu mai poti "dribla" aceasta limba straina: a venit timpul pentru cursuri de engleza online!
“Online-ul este viitorul!”, cu siguranta auzi din ce in ce mai des acest lucru. Cam toate domeniile de activitate si-au pregatit, pe langa varianta de prezentare fizica, si una virtuala. La fel se intampla acum si in educatie, dezvoltandu-se o serie de programe printre care si cele de