Skip to article

10 joburi foarte ciudate

10 joburi foarte ciudate
Exista joburi ciudate, precum degustator de bere, dar exista joburi foarte ciudate, precum incalzitor de paturi.

Chiar daca unele slujbe sunt ciudate, exista in fiecare ceva frumos. "Daca stii despre joburile ciudate, ai mai multa creativitate", spune fotografa Nancy Rica Schiff, care a petrecut mai mult de 10 ani pentru a studia cele mai ciudate joburi ale diferitelor natiuni. A scris cartile "Odd Jobs" si "Odder Jobs".

Incalzitor de paturi

Un hotel de vacanta din Londra a adaugat un serviciu foarte ciudat de curand: Un angajat imbracat intr-un halat alb se invarte in pat pentru cinci minute (singur) si incalzeste asternuturile.

Evaluator de "mirosuri"

Evalueaza mirosurile gurilor nespalate dimineata, pentru a testa diferite gume de mestecat si ape de gura. Aceasta este o meserie pe care nu as vrea sa o am.

Mirositor de guri (ale cainilor)

Acest job este asemanator cu cel al evaluatorului de mirosuri, insa diferenta este ca in loc sa testeze diferite "odorizante" pentru gura, miroase gurile cainilor pentru a detecta efectul diferitelor diete care afecteaza sanatatea animalului. Nu suntem siguri care slujba este mai scarboasa.

Colector de polen

Acesti oameni stau pe o scara foarte inalta si aduna toata ziua polenul florilor din copaci. Polenul este transformat intr-o substanta care ajuta pacientii alergici.

Furnizori de lipitoare

Acestia cresc si distribuie lipitoare medicinale, care au nevoie de o temperatura a apei foarte rece pentru a supravietui. Micutele lipitoare sunt apoi livrate catre clinici medicale, unde ajuta la eliminarea sangelui in exces, format dupa interventii chirurgicale.

Sirenele

Inoata, dau din coada si se agita intr-un acvariu pentru a amuza audienta. Totul se intampla intr-un parc Disney. Fetele sirene au nevoie de un an de antrenamente pentru a reusi sa-si tina respiratia cel putin 2 minute jumatate.

Ingrijitor de rate

Acest angajat trebuie sa conduca o parada de rate intr-un hotel si sa iasa cu ele intr-un sir indian. Dupa aceea trebuie sa aibe grija de sanatatea si de buna-starea ratelor.

Croitor de lenjerie care reduce mirosul flatulentelor

Acesta realizeaza lenjerie (pentru oamenii cu probleme gastrointestinale), care diminueaza mirosul gazelor eliminate de oameni.

Distrugator de gume de mestecat

Exista oameni angajati special, care curata gumele lipite pe fundul scaunelor si meselor din restaurante, cinematografe sau de pe stalpii si copacii din strada.

Asistent de aruncator de cutite

Trebuie sa zambesti in timp ce o persoana care pare putin senila, arunca cutite spre tine, mai ales ca nimic nu este trucat.

Articole recomandate

Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,
Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau
Orice bucătărie de restaurant include 5 zone distincte: depozitare, spălat, pregătire, gătit, servit. Însă ceea ce dictează modul în care vei aranja aceste zone este meniul restaurantului tău. În funcție de acesta se așează totul