Skip to article

10 joburi foarte ciudate

10 joburi foarte ciudate
Exista joburi ciudate, precum degustator de bere, dar exista joburi foarte ciudate, precum incalzitor de paturi.

Chiar daca unele slujbe sunt ciudate, exista in fiecare ceva frumos. "Daca stii despre joburile ciudate, ai mai multa creativitate", spune fotografa Nancy Rica Schiff, care a petrecut mai mult de 10 ani pentru a studia cele mai ciudate joburi ale diferitelor natiuni. A scris cartile "Odd Jobs" si "Odder Jobs".

Incalzitor de paturi

Un hotel de vacanta din Londra a adaugat un serviciu foarte ciudat de curand: Un angajat imbracat intr-un halat alb se invarte in pat pentru cinci minute (singur) si incalzeste asternuturile.

Evaluator de "mirosuri"

Evalueaza mirosurile gurilor nespalate dimineata, pentru a testa diferite gume de mestecat si ape de gura. Aceasta este o meserie pe care nu as vrea sa o am.

Mirositor de guri (ale cainilor)

Acest job este asemanator cu cel al evaluatorului de mirosuri, insa diferenta este ca in loc sa testeze diferite "odorizante" pentru gura, miroase gurile cainilor pentru a detecta efectul diferitelor diete care afecteaza sanatatea animalului. Nu suntem siguri care slujba este mai scarboasa.

Colector de polen

Acesti oameni stau pe o scara foarte inalta si aduna toata ziua polenul florilor din copaci. Polenul este transformat intr-o substanta care ajuta pacientii alergici.

Furnizori de lipitoare

Acestia cresc si distribuie lipitoare medicinale, care au nevoie de o temperatura a apei foarte rece pentru a supravietui. Micutele lipitoare sunt apoi livrate catre clinici medicale, unde ajuta la eliminarea sangelui in exces, format dupa interventii chirurgicale.

Sirenele

Inoata, dau din coada si se agita intr-un acvariu pentru a amuza audienta. Totul se intampla intr-un parc Disney. Fetele sirene au nevoie de un an de antrenamente pentru a reusi sa-si tina respiratia cel putin 2 minute jumatate.

Ingrijitor de rate

Acest angajat trebuie sa conduca o parada de rate intr-un hotel si sa iasa cu ele intr-un sir indian. Dupa aceea trebuie sa aibe grija de sanatatea si de buna-starea ratelor.

Croitor de lenjerie care reduce mirosul flatulentelor

Acesta realizeaza lenjerie (pentru oamenii cu probleme gastrointestinale), care diminueaza mirosul gazelor eliminate de oameni.

Distrugator de gume de mestecat

Exista oameni angajati special, care curata gumele lipite pe fundul scaunelor si meselor din restaurante, cinematografe sau de pe stalpii si copacii din strada.

Asistent de aruncator de cutite

Trebuie sa zambesti in timp ce o persoana care pare putin senila, arunca cutite spre tine, mai ales ca nimic nu este trucat.

Articole recomandate

De ce videochatul nu a fost afectat de pandemie? De ce videochatul nu a fost afectat de pandemie?
De ce este videochatul o meserie cautata pe vreme de pandemie? Desi pare surprinzator, exista si industrii care nu au fost deloc afectate de pandemie. In contextul prabusirii economice, industria videochatului este una dintre cele care nu au avut de suferit. Persoanele care activeaza in acest
Bune practici pentru crearea unui mediu de lucru Euromaster atractiv Bune practici pentru crearea unui mediu de lucru Euromaster atractiv
Atunci cand incepi sa lucrezi pentru un angajator nou, cu siguranta iti doresti sa ai parte de o experienta care sa te ajute sa te dezvolti din punct de vedere profesional. Vrei sa pui in aplicare si sa iti dezvolti abilitatile actuale, dar si sa deprinzi altele noi. Totodata, iti doresti sa ai
De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou? De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou?
Cafeaua reprezintă ceasul deșteptător pentru mulți dintre noi. O gură de cafea și ne umplem instant de multă energie și nu este de mirare: cofeina își face mereu treaba. Studiile privind consumul de cafea în mediul business în România
Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista? Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista?
Daca alegi studioul potrivit, cariera de videochat in Bucuresti iti poate aduce numeroase satisfactii. Cum reusesti insa sa faci diferenta intre diferitele oferte de angajare? Ce diferentiaza o companie serioasa de una care nu merita increderea ta? Iata cateva elemente de care e bine sa tii cont!
Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti
Începutul este mereu greu, dar nimeni nu se așteptă să fie atât de greu pentru un tânăr să locuiască singur în capitala României. Deși țara noastră nu este una dintre cele mai scumpe țări din Europa, salariile pentru un