Skip to article

5 moduri prin care viata sexuala contribuie la cea profesionala

5 moduri prin care viata sexuala contribuie la cea profesionala
Implinirile din viata personala pot avea adesea un efect pozitiv in studii sau in cariera, dar sexul pare a fi cel mai puternic stimulent. O femeie satisfacuta sexual poate avea cu adevarat mai mult succes in cariera.

Iata cele mai importante 5 moduri prin care viata sexuala contribuie la cea profesionala.


Afla in ce moduri te poate ajuta viata sexuala sa-ti imbunatatesti viata profesionala si cum poate fi extrem de benefic sexul pentru cariera.

Sexul poate elimina stresul care te afecteaza la serviciu

O viata sexuala activa iti reduce nivelul de stres si te ajuta sa faci fata mai usor situatiilor tensionate sau termenelor limita la locul de munca.

Viata sexuala regulata creste nivelul de oxitocina din sange, hormon care te ajuta in lupta cotidiana cu stresul. Efecte similare poti obtine din orice contact afectuos cu partenerul. Dupa numai 20 de secunde de saruturi sau imbratisari pasionale, incepe productia hormonului ce te ajuta sa lupti cu stresul la locul de munca.

Viata sexuala creste respectul de sine

Seful pretentios sau situatiile dificile de la locul de munca iti pot afecta cu usurinta respectul de sine. Cele mai multe femei de cariera apeleaza la cumparaturi pentru a face fata sentimentelor negative, dar poti beneficia de efecte mai puternice daca faci sex cu partenerul.

Productia de dopamina este accelerata mai mult in timpul unei partide de sex decat in timpul unei partide de shopping, iar cand ai respectul de sine crescut poti lua decizii mai bune la locul de munca.

Satisfactia sexuala creste productivitatea

Studiile de specialitate au subliniat si o legatura intre satisfactia sexuala si productivitate. Viata sexuala activa te poate ajuta sa ai o productivitate sau un succes in vanzari cu peste 30% mai mare. Sexul stimuleaza chiar si creativitatea. Cand nu duci lipsa unui orgasm, poti fi de pana la 3 ori mai creativa.

In plus, cand esti satisfacuta cu adevarat sexual de partener, nivelul de multumire din viata ta poate creste la fel de mult ca in cazul unei cresteri de salariu.

Viata sexuala activa iti permite sa economisesti timp

Ajutorul oferit de sex in arderea caloriilor te poate ajuta sa economisesti timp mergand mai rar la sala. Daca faci sex de 3 ori pe saptamana, arzi anual aproape 40.000 calorii, ce reprezinta aportul caloric mediu pentru aproape 3 saptamani.

Daca totusi vrei sa mergi la sala pentru a te mentine in cea mai buna forma, caloriile arse prin 3 partide pe saptamana pot proveni dintr-un desert delicios, pe care il mananci ca rasplata la finalizarea unui proiect important sau la finalul unei zile obositoare.

Sexul te ajuta sa arati de nota 10 la locul de munca

Beneficiile sexului se extind si la modul in care arati. Stiai ca sexul creste circulatia oxigenului in organism de 4 ori? In plus, studiile de specialitate au demonstrat si ca viata sexuala activa stimuleaza productia naturala de colagen. Alaturi de aceste doua beneficii importante pentru piele, viata sexuala activa contribuie si la deschiderea porilor si curatarea impuritatilor din piele.

Nu ai nevoie de date statistice pentru a recunoaste ce rol important joaca aspectul la locul de munca. Sexul te ajuta sa arati cu adevarat la potentialul tau maxim pentru a obtine promovarea pe care ti-o doresti.

Autor: Iulia Anghel

Articole recomandate

Recomandari pentru angajatori - Cinci modalitati prin care poti asigura o mai buna retentie a femeilor in compania ta Recomandari pentru angajatori - Cinci modalitati prin care poti asigura o mai buna retentie a femeilor in compania ta
În ultimii doi ani, un număr semnificativ de femei au fost puse în situaţia de a renunţa la jobul avut pentru a-și supraveghea copii în contextul adoptării pe scară largă a cursurilor online. Totodată, multe angajate au fost forțate
Promovare PPC: top 10 tendinte pentru anul 2022 Promovare PPC: top 10 tendinte pentru anul 2022
Indiferent daca activezi intr-o agentie, esti freelancer sau conduci un start-up, trebuie sa ramai la curent cu lumea PPC, care evolueaza rapid. Noile tendinte ale anului 2022 se creioneaza deja. E bine sa intelegi ca noile campanii publicitare au nevoie de un suflu modern, de reinventare, intr-un
Femei in functii de conducere. Sfaturi simple pentru a avea succes si a te impune in lumea dominata inca de barbati Femei in functii de conducere. Sfaturi simple pentru a avea succes si a te impune in lumea dominata inca de barbati
Egalitatea de gen reprezinta una dintre preocuparile constante in societatea actuala. La nivel international, au fost stabilite strategii pe termen mediu si lung pentru a elimina inechitatile privind accesul femeilor la educatie sau functii de conducere, dar si in ceea ce priveste egalitatea de
Videochat in Bucuresti? Iata oportunitatile, dar si ce se asteapta de la tine! Videochat in Bucuresti? Iata oportunitatile, dar si ce se asteapta de la tine!
O colaborare se dovedeste de succes atunci cand ambele parti sunt de buna credinta si fiecare partener face tot ce depinde de el pentru ca lucrurile sa mearga cat mai bine. Astfel, si reusita ca model de videochat in Bucuresti poate fi obtinuta in urma unei bune colaborari intre fiecare fata si
Romancele, tot mai dornice de dezvoltare personala. Ce metode aleg? Romancele, tot mai dornice de dezvoltare personala. Ce metode aleg?
In ultimii ani, romancele au devenit tot mai dornice de dezvoltare personala. Aceasta dorinta a venit si din nevoia de a jongla cat mai eficient cu sfera personala si cea profesionala, de a indeplini cu succes rolurile de femeie, mama, sotie, angajat sau antreprenor . Dezvoltarea personala este