Skip to article

Carla Bruni - femeia polivalenta

Carla Bruni - femeia polivalenta
Este sotia presedintelui Nicolas Sarkozy si una din cele mai controversate sotii de presedinte din ultimii ani.

Pozitia de prima doamna in statul francez o avantajeaza la fel de bine ca toate celelalte posturi pe care le-a ocupat pana acum.

A stiut cu multa grija sa nu isi amestece trecutul in treburile actuale, si desi presa a incercat de multe ori sa o denigreze din cauza fotografiilor indecente facute in trecut, aceasta ramane pe pozitie, fara declaratii in care sa isi justifice actiunile si mereu un sprijin pentru sotul ei.

Prezenta la multe intalniri intre presedintii diferitor state, Carla stie sa asorteze hainele cu bun gust si sa se apropie ca stil de fashion icon-ul Jackie Kennedy.

In acest moment Carla Bruni si Michelle Obama sunt cotate cel mai bine imbracate sotii de presedinti din lume.

Cariera de manechin a Carlei este destul de controversata deoarece in presa au aparut si poze nud care astazi nu mai prezinta seriozitate si nici nu o ridica in ochii francezilor.

Facand abstractie de comentariile rautacioase, cariera de fotomodel si manechin i-au adus celebritatea si de acolo si-a pastrat si bunul gust in alegerea hainelor pe care le admiram in diversele aparitii publice.
Carla Bruni - femeia polivalenta

Carla Bruni este pe langa toate acestea o artista desavarsita, mostenind de la mama sa veleitatile muzicale si talentul care a remarcat-o.

Ajunsa la al 5 lea album din cariera, Carla compune multe din cantecele pe care le canta si este admirata de mii de fani.

A castigat doua festivaluri importante de muzica si este cunoscuta pentru spiritul artistic desavarsit si pentru pasiunea pentru literatura.

Carla Gilberta Bruni Tedeschi, pe numele ei real, este mostemitoarea imperiului de anvelope CEAT fondat de bunicul sau vitreg in 1920 si vandut catre Pirelli in anii `70. A trait in Franta si a mers la scoala in Elvetia.

S-a reintors la Paris pentru a studia arta si arhitectura iar mai tarziu s-a dedicat carierei de manechin si fotomodel.

A lucrat pentru case importante de moda precum Christian Dior, Paco Rabanne, Sonia Rykiel, Christian Lacroix, Karl Lagerfeld, John Galliano, Yves Saint-Laurent, Chanel sau Versace.


In anii 90 a fost cotata printre cel mai bine platite 20 manechine ale lumii.

Astazi, Carla Bruni este un exemplu de eleganta, rafinament, spirit artistic si cultural inascut, un model de urmat si o fire libera desi il are alaturi pe unul din cei mai puternici presedinti ai planetei, Nicolas Sarkozy.

Articole recomandate

Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje
Munca de acasa a devenit varianta cea mai buna in timpul pandemiei de coronavirus. Foarte multe companii au ales sa isi lase angajatii sa lucreze de la domiciliu pentru a evita raspandirea noului virus aparut din China. Lucrul de acasa are insa avantaje si dezavantaje. Multi angajatori au dezvaluit
INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei
Pentru majoritatea dintre noi, pandemia de coronavirus a adus cu sine nenumarate temeri, de la cele legate de sanatatea proprie si a celor dragi la griji privind siguranta financiara si a continuitatii business-urilor. Cu aceste temeri s-a confruntat si Claudia Purde, fondatoarea magazinului online
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe societati cu raspundere limitata, potrivit unui act normativ privind modificarea Legii societatilor. Legea adoptata de Parlament in decembrie 2019 vizeaza anularea interdictiei de a fi actionar unic in mai multe societati cu raspundere limitata sau
Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante! Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante!
Tot mai multe persoane caută opțiuni prin care să poată avea independență financiară și în același timp să poată să stăpânească exclusiv modul în care își manageriază timpul, astfel încât
Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020 Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020
Elite Business Women (https://ebw.business), cel mai mare club de afaceri românesc dedicat femeilor antreprenor din România, cu prezentă internațională, invită femeile de afaceri să participe la o nouă întrunire, prima din acest an – Elite Meetup: