Skip to article

Castile wireless cresc productivitatea angajatilor

Castile wireless cresc productivitatea angajatilor
Utilizarea castilor wireless poate creste cu pana la 23% productivitatea muncii angajatilor in anumite medii si locuri de munca, datorita faptul ca utilizarea acestor echipamente permite utilizatorilor sa aiba mai multa libertate de miscare in activitatile curente.

Castile fara fir te ajuta sa eviti problemele de sanatate

Potrivit studiilor efectuate de Plantronics, cel mai mare producator de echipamente wireless din lume, castile fara fir contribuie la evitarea problemelor de sanatate in randul celor ce le folosesc. Astfel, companiile care si-au dotat posturile de lucru cu echipamente wireless office au obtinut scaderi cu 31% a cazurilor de dureri de gat, cu 16% a cazurilor de dureri de spate, respectiv cu 27% a durerilor de cap. Cercetarea a fost efectuata de Universitatea din Surrey, UK. Toate aceste afectiuni se regasesc pe notele de plata ale companiilor ale caror angajati au productivitatea muncii influentata negativ de aceste dureri.

Beneficiile castilor wireless

Insa nu este totul:

Castile wireless aduc foarte multe beneficii utilizatorilor: acestia au mainile libere pentru a putea scrie la computer si cand vorbesc la telefon, convorbirile telefonice sunt efectuate la o calitate a sunetului superioara, si cel mai important, nu mai este nevoie de adoptarea de pozitii incomode pentru a vorbi la telefon. Castile wireless sunt echipamente specifice lucratorilor secolului XXI, care au nevoie de mobilitate, a explicat Bogdan Nedelea, directorul general si fondatorul ABN Systems, unul dintre principalii furnizori de echipamente telecom si solutii de comunicare mobil si importator oficial al produselor Plantronics in Romania.

Companiile care au adoptat solutiile de comunicare office wireless au raportat, in intervale scurte de timp, cresteri ale vanzarilor, cresteri ale eficientei angajatilor, respectiv scaderea numarului de cazuri de invoiri si absente din motive medicale. Castile wireless permit oamenilor sa lucreze fara a fi nevoiti sa adopte pozitii incomode la birou.

Castile wireless aduc mobilitate utilizatorilor care pot efectua convorbiri telefonice chiar si la distante de pana la 150 de metri de birou, in functie de configuratia cladirii respective. Plus ca poti prelua apeluri si de pe telefonul mobil si de pe cel fix sau de pe VoIP, fara sa fii langa acestea. De asemenea, casca wireless protejeaza auzul utilizatorului filtrand sunetele si ajustandu-le la un anumit nivel standard, a precizat Bogdan Nedelea.

ABN Systems, o companie de familie fondata in urma cu zece ani, este principalul importator in Romania al celor mai importante marci de casti wireless office, casti pentru call center, echipamente telecom, kituri "hands-free" bluetooth si PC, precum si de multe alte produse telecom. in 2011, compania a inregistrat venituri de 4,5 milioane de euro.

Despre ABN Systems

Fondata in 2002, compania ABN Systems este principalul importator si distribuitor in Romania de echipamente si solutii de comunicatii de la Plantronics, Polycom, Samsung, Gigabyte, Jabra si multe altele, cu un portofoliu de produse ce cuprinde: casti wireless office, casti pentru call center, echipamente telecom, kituri "hands-free" bluetooth si PC Plantronics, camere foto-video, accesorii IT, retelistica, sisteme GPS, notebook-uri, accesorii gaming, accesorii GSM, carduri si flash-uri de memorie, HDD, aparate de emisie-receptie walkie-talkie, alte accesorii si gadget-uri.

Articole recomandate

Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,
Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau Ce configurare de bucatarie e potrivita pentru restaurantul tau
Orice bucătărie de restaurant include 5 zone distincte: depozitare, spălat, pregătire, gătit, servit. Însă ceea ce dictează modul în care vei aranja aceste zone este meniul restaurantului tău. În funcție de acesta se așează totul