Ce meserii aveau femeile de succes de azi, inainte de a fi celebre

Ce meserii aveau femeile de succes de azi, inainte de a fi celebre
  calendar_month        
Inainte de a fi celebre, femeile de succes din Romania au avut meserii obisnuite, care nu ar fi anuntat nicicum un viitor stralucitor si plin de faima. Viata a dovedit in cele din urma ca are planuri mai mari pentru doamnele VIP de mai jos, chiar daca debutul profesional era departe de luminile puternice ale reflectoarelor.

Talentul, frumusetea sau mintea stralucita le-au ajutat pe femeile de succes de azi sa devina celebre si independente financiar, dupa ce au incercat si stilul de viata banal al unor meserii accesibile tuturor. Noroc sau munca sustinuta, povestile lor au avut pana la urma o continuare cat se poate de fericita.

Autor: Adelina Dobrin54366.jpg


1. Monica Tatoiu
Expansiva Monica Tatoiu, directorul general al companiei de cosmetice Oriflame, si-a inceput drumul profesional ca dascal. Celebra antreprenoare a fost profesor de matematica la gimnaziu, apoi la Colegiul National "Sf Sava" din Bucuresti.

Abia dupa anul 1995, devine interesata de domeniul afacerilor si bate palma cu compania suedeza de produse cosmetice, incepand o afacere de tip occidental mai putin practicata in tara noastra la acea vreme. Treptat, a devenit un veritabil formator de opinie prin participarile la emisiuni TV, unde numele sau a si devenit cunoscut de publicul larg.78052.jpg


2. Amalia Nastase
Amalia Nastase, fosta sotie a tenismenului-ambasador al Romaniei, munceste inca de la 20 de ani, din vremea studentiei. Dimineata colabora cu o gradinita, apoi facea sampling (promotii pentru diverse companii) si lucra in paralel la o companie de asigurari.

In 1996, l-a cunoscut pe Ilie Nastase pe cand incerca sa promoveze o cunoscuta marca de tigari la un concert Sting. Casatoria cu sportivul de marca a facut-o celebra, iar acum activeaza in domeniul comunicarii, detinand o firma de evenimente si PR.
78054.jpg


3. Mihaela Tatu
Carismatica Mihaela Tatu si-a inceput traseul profesional in medii total incompatibile cu showbizul. Moderatoarea TV a muncit, inainte sa apara la televizor, la un atelier de scularie din cadrul uzinei Hidromecanica 2 Brasov, ca "muncitor in formare".

A facut apoi o specializare in contabilitate si a ramas in domeniul cifrelor vreme de 9 ani, inainte sa se dedice intru totul televiziunii.78049.jpg


4. Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu nu s-a axat in principal pe atuurile fizice atunci cand si-a ales prima oara profesia. Fosta Miss Romania a studiat sa de vina asistenta medicala si a castigat primii bani in practica la Spitalul Universitar, Sectia Chirurgie.

In paralel, cocheta cu modellingul si mai castiga sume de bani suplimentare din sedinte foto si prezentari. Mergea cu metroul la castinguri si nu o deranja viata modesta, pe care ar fi depasit-o oricum profesand in medicina, spune Luciu.78051.jpg


5. Inna
Dupa ce a ajuns pe culmile succesului in muzica pop, Inna se teme cel mai mult sa nu isi dezamageasca fanii cu o piesa nereusita. Totusi, cantareata sustine ca ar putea reveni oricand la viata anterioara celebritatii.Alexandra, pe numele ei adevarat, a inceput sa lucreze ca vanzatoare la un magazin de articole pentru copii la doar 16 ani, apoi s-a angajat cu carte de munca la o agentie imobiliara, ca secretara.78050.jpg


6. Lora
Chiar daca a castigat primii bani din cantat, pana sa devina cunoscuta Lora a fost agent comercial si vindea din usa in usa produse de igiena (detergenti, sapun) pentru a strage banii necesari vacantelor la mare.78053.jpg


7. Nico

Pe la 17 ani, Nico era cu adevarat o tanara muncitoare: pe seara canta o ora la restaurant, iar noaptea intra in tura la Combinatul Petrochimic Teleajen ca operatoare.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

de ce nu
  • person

    "Cultura"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right