Skip to article

Ce vor tinerele din Romania de la locurile de munca in videochat?

Ce vor tinerele din Romania de la locurile de munca in videochat?
Studiourile de videochat din Romania ofera tinerelor nonconformiste si ambitioase nu numai locuri de munca cu venituri fabuloase, ci si sansa de a se dezvolta pe plan personal si profesional. Tinand cont de aceste lucruri, nu este de mirare ca peste 100.000 de modele activeaza in aceasta industrie.

Pentru a atrage cat mai multe tinere cu abilitati de model online, studiourile de videochat premium din tara noastra, printre care se numara si Studio 20, au incercat sa afle care sunt nevoile si asteptarile tinerelor aflate la inceput de drum, care isi cauta un loc de munca. Acestea au descoperit ca persoanele care aplica pentru un loc de munca in videochat isi doresc sa le fie indeplinite atat nevoile de baza, care sa le asigura buna desfasurare a activitatii, cat si cele estetice, sociale, de siguranta si confidentialitate, de cunoastere si dezvoltare personala. De aceea, au dezvoltat programe de recrutare si formare a modelelor personalizate, care sa le ajute pe acestea sa se integreze cat mai bine la locul de munca si sa faca performanta intr-un timp scurt de la debut.

Din cauza numarului mic de locuri de munca din provincie, modelele sunt din ce in ce mai dispuse sa isi mute domiciliul in Capitala sau intr-un oras mare din restul tarii. In prezent, Studio 20, cel mai mare studio din lume, ofera cele mai bune locuri de munca in videochat , asigurandu-le modelelor conditii excelente de lucru in toate cele 11 locatii din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea, Craiova, Ploiesti, Brasov, Los Angeles (SUA) sau Cali (Columbia). Avand in vedere dorinta lor de relocare, modelele apreciaza studiourile care le ofera, dupa o anumita perioada de activitate, posibilitatea de a-si cumpara o casa. Dupa 6 luni in cadrul echipei, orice model poate beneficia de credite fara dobanda direct de la Studio 20, pentru achizitionarea unui apartament, a unei masini sau pentru realizarea operatiilor estetice mult dorite.

Tinerele din ziua de astazi isi doresc nu numai sa obtina independenta financiara, ci si sa-si deschida perspectivele profesionale beneficiind de cursuri si traininguri de specialitate. Locurile de munca in videochat sunt foarte apreciate de persoanele fara experienta in campul muncii. Aici, ele invata tot ceea ce au nevoie sa stie despre acest domeniu. Studio 20 le asigura modelelor sale cursuri gratuite individuale de limba engleza, cultura generala si machiaj si un trainer dedicat care sa le invete totul despre arta conversatiei si a seductiei.

Un alt lucru pe care tinerele din Romania il doresc de la locurile de munca in videochat este de a beneficia de un program de lucru flexibil. Multe dintre ele au nevoie sa se ocupe de studii, de familie, de hobby-uri sau de viata sociala. La Studio 20, acestea pot lucra dimineata, dupa-amiaza sau chiar noaptea in functie de preferinte si de obligatiile personale. Acest studio de videochat le ajuta pe modelele care isi doresc acest lucru sa isi creeze un brand personal si sa aiba parte de expunere pe siteurile de profil pentru a beneficia astfel de cat mai mult trafic, care sa le ajute sa castige multi bani. Succesul ca model de videochat este corelat atat cu venituri de zeci de mii de euro, cat si cu recunoasterea muncii prin participarea la festivalurile de profil din intreaga lume.

Articole recomandate

De ce videochatul nu a fost afectat de pandemie? De ce videochatul nu a fost afectat de pandemie?
De ce este videochatul o meserie cautata pe vreme de pandemie? Desi pare surprinzator, exista si industrii care nu au fost deloc afectate de pandemie. In contextul prabusirii economice, industria videochatului este una dintre cele care nu au avut de suferit. Persoanele care activeaza in acest
Bune practici pentru crearea unui mediu de lucru Euromaster atractiv Bune practici pentru crearea unui mediu de lucru Euromaster atractiv
Atunci cand incepi sa lucrezi pentru un angajator nou, cu siguranta iti doresti sa ai parte de o experienta care sa te ajute sa te dezvolti din punct de vedere profesional. Vrei sa pui in aplicare si sa iti dezvolti abilitatile actuale, dar si sa deprinzi altele noi. Totodata, iti doresti sa ai
De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou? De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou?
Cafeaua reprezintă ceasul deșteptător pentru mulți dintre noi. O gură de cafea și ne umplem instant de multă energie și nu este de mirare: cofeina își face mereu treaba. Studiile privind consumul de cafea în mediul business în România
Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista? Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista?
Daca alegi studioul potrivit, cariera de videochat in Bucuresti iti poate aduce numeroase satisfactii. Cum reusesti insa sa faci diferenta intre diferitele oferte de angajare? Ce diferentiaza o companie serioasa de una care nu merita increderea ta? Iata cateva elemente de care e bine sa tii cont!
Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti
Începutul este mereu greu, dar nimeni nu se așteptă să fie atât de greu pentru un tânăr să locuiască singur în capitala României. Deși țara noastră nu este una dintre cele mai scumpe țări din Europa, salariile pentru un