Skip to article

Cum sa ramai concentrata la birou

Cum sa ramai concentrata la birou
Atunci cand ai foarte multe taskuri , cel putin o sedinta pe zi si pauza de masa, timpul este limitat, insa stii foarte bine ca nu ai de ales si ca trebuie sa iti termini treaba.

Pentru acest lucru insa este esential sa te concentrezi, sa te organizezi foarte bine si sa elimini toate sursele care te distrag.

Pastreaza-ti biroul curat - ordinea din jurul tau te va ajuta sa te concentrezi si sa iti mentii un ritm de lucru potrivit. Daca ai foarte multe lucruri de care nu ai nevoie, strange-le pe toate intr-un sertar si ia-le de acolo doar cand ai nevoie de ele.

Elimina sursele care te distrag - inchide clientul de messenger, da-ti telefonul pe vibratii si evita sa verifici adresa de mail la fiecare 10 minute.

Seteaza-ti taskurile - daca este posibil, stabileste lucrurile pe care le ai de facut luni, inca de vineri seara. Asa vei avea mintea limpede, vei fi mai relaxata si vei termina treaba mai repede.

Stabileste un timp - calculeaza, cu aproximatie, cat timp iti ia sa rezolvi fiecare lucru in parte. Noteaza-ti aceste informatii pe un post it pe care sa-l lipesti pe birou.

Redu numarul iesirilor - desi timpul petrecut alaturi de colegi te relaxeaza, iesirile dese te scot din ritm. Totusi, ia pauze de 5 minute la fiecare ora.

Autor: Ana-Maria Dragota

Articole recomandate

5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother 5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother
Imprimantele inkjet Brother sunt apreciate în rândul consumatorilor care doresc soluții eficiente, randament crescut şi investiții pe termen lung. Fie că vorbim de imprimante, fie că vorbim de sisteme all în one, toate echipamentele de bucură de
Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,