Skip to article

Cum sa soliciti o marire de salariu

Cum sa soliciti o marire de salariu
Crezi ca in recesiune nu se fac mariri de salarii? Gresit! Iata ce atitudine trebuie sa ai pentru a beneficia de o marire de salariu !

Vorbeste in cifre

Pregateste documente care sa arate cum ai economisit banii companiei. Angajatorul trebuie sa vada ca esti o investitie profitabila pentru el, astfel incat sa te tina la bord si sa te rasplateasca bine, in ciuda recesiunii.

Mareste-ti valoarea

Fa cursuri scurte si ieftine care sa-ti mareasca valoarea pe piata muncii. Angajatorii vor plati mai mult pentru un angajat talentat, care stie sa faca mai multe lucruri, decat sa fie nevoiti sa mai angajeze si pe altcineva.

Fii creativa

Daca fondurile pentru salarii sunt limitate, poate exista alte optiuni de retributie, dar care sa te ajute. De exemplu: masina de la firma sau o asigurare medicala privata pentru toata familia.

Fa-i o propunere pe care n-o poate refuza

Sugereaza-i angajatorului un bonus in functie de performantele tale, de exemplu pentru atingerea unui anumit target. Cand compania castiga, e normal sa iei si tu mai multi bani.

Ofera-ti o marire de salariu

Schimba-ti locul de munca si angajeaza-te pe un salariu mai mare. Muta-te intr-un sector al economiei care se descurca mai bine in aceaste vremuri de criza.

O alta optiune ar fi sa-ti deschizi propria afacere. Incepe de la ceva mic si poti ajunge mare. Michaell Dell a inceput Dell Computers cu doar 1 000 dolari si facea afaceri in caminul studentesc, iar Hewlett Packard a inceput intr-un garaj. Poate asta e ocazia ta!

Autor: Nuage

Articole recomandate

Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe societati cu raspundere limitata, potrivit unui act normativ privind modificarea Legii societatilor. Legea adoptata de Parlament in decembrie 2019 vizeaza anularea interdictiei de a fi actionar unic in mai multe societati cu raspundere limitata sau
Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante! Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante!
Tot mai multe persoane caută opțiuni prin care să poată avea independență financiară și în același timp să poată să stăpânească exclusiv modul în care își manageriază timpul, astfel încât
Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020 Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020
Elite Business Women (https://ebw.business), cel mai mare club de afaceri românesc dedicat femeilor antreprenor din România, cu prezentă internațională, invită femeile de afaceri să participe la o nouă întrunire, prima din acest an – Elite Meetup:
Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare Ai schimbat locul de munca? S-ar putea sa ai nevoie de fisa medicala pentru angajare
Un job nou inseamna o noua etapa in viata ta! Probabil ca esti incantata de schimbarea aparuta si de oportunitatile pe care aceasta le aduce. Daca te afli in situatia de a schimba locul de munca, exista cateva aspecte la care sa fii atenta. Dincolo de faptul ca urmeaza sa te adaptezi noului birou
3 modalitati prin care poti scapa de teama vorbitului in public 3 modalitati prin care poti scapa de teama vorbitului in public
Vorbitul in public este printre cel mai des intalnite temeri ale oamenilor. Iar daca ne gandim la faptul ca noi relationam zilnic cu alte persoane si discutam mereu cu oamenii, aceasta temere pare relativ usor de depasit. Ei bine, pentru unii oameni nu este chiar atat de usor. Insa solutii exista