Skip to article

Cum te evidentiezi la job?

Cum te evidentiezi la job?
Fie ca esti la interviu, la o sedinta cu colegii de munca sau la o bere cu prietenii, exista cateva lucruri pe care le poti face pentru a iesi in evidenta.

Fa o impresie buna cu ajutorul acestor pasi!

Imbraca-te pentru succes

Daca ai o intalnire de afaceri, ai grija sa arati ca scoasa din cutie, frumoasa, curata si imbracata adecvat cu locul intalnirii.

Aminteste-ti numele oamenilor

Numele este lucrul cel mai important pentru orice persoana pe lumea asta. Daca iti aduci aminte numele colaboratorilor si ii strigi pe nume, ii vei face fericiti.

Strange mana cu fermitate

O strangere de mana ferma lasa impresia de siguranta de sine, fata de mana ca de mort, care nu exprima nimic. Totusi, nu le smulge mana oamenilor din umar.

Fii interesata de ceea ce spun oamenii

Asculta-i cu interes, sau macar pari interesata. Lasa-i sa vorbeasca pana la capat, apoi da raspunsul tau. Asculta cu atentie, pentru a sti ce vei spune.

Cum te evidentiezi la job?

Fii pasionata si optimista cand iti transmiti mesajul

Pasiunea e adictiva, iar oamenii sunt atrasi de ea. Astfel te faci remarcata din multime.

Uita-te in ochii oamenilor cand vorbesti cu ei

Si atitudinea aceasta te face sa pari sigura pe tine.

Trimite mesaje de multumire

Aminteste-le oamenilor cat de mult ai apreciat discutia cu ei printr-un mesaj scris de multumire. Scrie-le un e-mail cat mai personal.

Articole recomandate

Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje
Munca de acasa a devenit varianta cea mai buna in timpul pandemiei de coronavirus. Foarte multe companii au ales sa isi lase angajatii sa lucreze de la domiciliu pentru a evita raspandirea noului virus aparut din China. Lucrul de acasa are insa avantaje si dezavantaje. Multi angajatori au dezvaluit
INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei
Pentru majoritatea dintre noi, pandemia de coronavirus a adus cu sine nenumarate temeri, de la cele legate de sanatatea proprie si a celor dragi la griji privind siguranta financiara si a continuitatii business-urilor. Cu aceste temeri s-a confruntat si Claudia Purde, fondatoarea magazinului online
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe societati cu raspundere limitata, potrivit unui act normativ privind modificarea Legii societatilor. Legea adoptata de Parlament in decembrie 2019 vizeaza anularea interdictiei de a fi actionar unic in mai multe societati cu raspundere limitata sau
Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante! Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante!
Tot mai multe persoane caută opțiuni prin care să poată avea independență financiară și în același timp să poată să stăpânească exclusiv modul în care își manageriază timpul, astfel încât
Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020 Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020
Elite Business Women (https://ebw.business), cel mai mare club de afaceri românesc dedicat femeilor antreprenor din România, cu prezentă internațională, invită femeile de afaceri să participe la o nouă întrunire, prima din acest an – Elite Meetup: