Skip to article

De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou?

De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou?
Cafeaua reprezintă ceasul deșteptător pentru mulți dintre noi. O gură de cafea și ne umplem instant de multă energie și nu este de mirare: cofeina își face mereu treaba. Studiile privind consumul de cafea în mediul business în România atestă faptul că majoritatea angajaților consumă cel puțin o cană de cafea la birou pe zi. Cel mai preferat tip de cafea în acest mediu este cafeaua lungă cu lapte.

Pe lângă plăcerea de a savura cafea în timpul programului de muncă, studiile arată că această băutură îi ajută pe angajați să fie mult mai productivi la locul de muncă și, de asemenea, îi ajută în gestionarea eficientă a stresului.

Dacă aveți propria dumneavoastră afacere, indiferent că vorbim despre IMM-uri sau mari afaceri, citiți în continuare pentru a vedea de ce este o idee foarte bună să investiți într-un aparat de făcut cafea profesional pentru mediul business.

4 motive pentru care să alegeți un aparat de făcut cafea profesional la birou

Înainte de a vă explica motivele pentru care ar trebui să achiziționați un aparat profesional de cafea la birou, trebuie să definim aparatele pe care le includem în această categorie.

Un aparat profesional de cafea mai poartă denumirea și de espressor super-automat. Acest tip de aparat vine cu o presiune de minimum 15 bar, propria râșnită de cafea incorporabilă și aparat de spumat lapte. În plus, acesta deține mai multe programe de cafea: cappuccino, caffe americano, latte, pe lângă clasicul espresso. Majoritatea acestor aparate vin cu funcție de preparare simultană a două cești de cafea.

Acum, pentru că am explicat ce este un aparat de făcut cafea profesional, este timpul să vedem și care sunt avantajele pe care le veți avea atunci când alegeți să investiți în calitate superioară.

Amortizare rapidă

Atunci când alegeți să achiziționați un aparat profesional de cafea veți observa faptul că efortul financiar inițial de achiziție este mult mai mare decât pentru un aparat de făcut cafea care nu este profesional. Cu toate acestea, aceste tipuri de aparate au o durată de viață mult mai mare decât variatele lor mai ieftine, ceea ce înseamnă că banii sunt cu siguranță justificați. Aceste tipuri de aparate pot să vă funcționeze fără probleme cel puțin 5 ani, fiind fabricate din piese și materiale de calitate premium.

Prețuri flexibile

Ca în orice categorie de produs, și în acest caz veți găsi o plajă mare de prețuri din care puteți să alegeți varianta favorabilă ținând cont de bugetul pe care îl aveți disponibil. Prețul unui espressor automat de cafea poate să pornească de la 1.000 de lei dacă vă gândiți să îl achiziționați în perioada de reduceri.

Timp economisit

Atunci când alegeți un aparat profesional de cafea investiți și în timp. Dacă angajații dvs. ar alege să își achiziționeze cafea de la un stand de cafea din apropierea biroului, atunci aceștia vor pierde timp cu drumul până la acel stand. Desigur, puteți să spuneți că își iau timp din pauza lor, dar acest lucru poate naște frustrări, deci productivitate mult mai scăzută în rândul acestora. Prin achiziționarea unui aparat de făcut cafea profesional și montarea lui în zona de bucătărie, angajații dvs. se vor putea bucura mult mai rapid de băutura preferată.

Calitate înaltă

Pentru iubitorii de cafea, o cafea gustoasă este precum mâncarea preferată sau desertul pe care l-ai consuma în fiecare zi. Practic, gustul cafelei pentru astfel de persoane joacă un rol important în starea lor de bine. În plus, atunci când investiți în produse de înaltă calitate, le arătați angajaților faptul că vă pasă de ei și de bunăstarea lor și, de asemenea, le arătați clienților că mizați mereu pe calitate superioară.

În ceea ce privește calitatea cafelei produsă în mașinile automate de cafea, aceasta este excelentă și constantă – nu se degradează de la ceașcă la ceașcă. Un aparat de cafea automat va extrage aroma maximă din boabele de cafea, oferind astfel cafea proaspăt măcinată în câteva secunde. Și toate acestea apăsând un buton sau activând funcția de preparare prin intermediul aplicației. Mașina face toată treaba pentru dvs. , deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la calitatea finală.

După cum puteți observa , achiziționarea unui aparat de făcut cafea profesional reprezintă o investiție pe termen lung care o să vă aducă numai beneficii atât dumneavoastră cât și angajaților din companie.

Articole recomandate

De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou? De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou?
Cafeaua reprezintă ceasul deșteptător pentru mulți dintre noi. O gură de cafea și ne umplem instant de multă energie și nu este de mirare: cofeina își face mereu treaba. Studiile privind consumul de cafea în mediul business în România
Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista? Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista?
Daca alegi studioul potrivit, cariera de videochat in Bucuresti iti poate aduce numeroase satisfactii. Cum reusesti insa sa faci diferenta intre diferitele oferte de angajare? Ce diferentiaza o companie serioasa de una care nu merita increderea ta? Iata cateva elemente de care e bine sa tii cont!
Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti
Începutul este mereu greu, dar nimeni nu se așteptă să fie atât de greu pentru un tânăr să locuiască singur în capitala României. Deși țara noastră nu este una dintre cele mai scumpe țări din Europa, salariile pentru un
4 sfaturi cheie ca sa ai grija de copiatorul tau profesional 4 sfaturi cheie ca sa ai grija de copiatorul tau profesional
In prezent, in orice birou important in care circula documente frecvent, este nevoie de un copiator de inalta calitate, cum ar fi bizhub c257i sau alte modele populare de la Konica Minolta. Cei care descopera ce avantaje are serviciul de inchirieri copiatoare konica minolta, precum si cei care aleg
Cat se castiga din videochat? Cat se castiga din videochat?
Bucuresti – capitala europeana a videochatului Raportat la castiguri, jobul ca model de videochat este unul dintre cele mai profitabile din Romania si din lume la ora actuala! Sondajele al caror scop a fost sa analizeze castigurile medii ale modelelor de videochat au