Skip to article

De la birou direct la petrecere cu noul Atom Blue Flash Drive

De la birou direct la petrecere cu noul Atom Blue Flash Drive
Cu un design unic si consacrat, Imation isi extinde gama sa de memorii flash extrem de mici si usoare prin adaugarea noului Atom Blue Flash Drive. Drive-ul USB de dimensiunea unei agrafe de birou ofera capacitati de stocare de 2GB, 4GB si 8 GB.

Atom Blue, cel mai mic dispozitiv USB de la Imation, este protejat de o carcasa de aluminiu de inalta calitate, fiind rezistent la apa si socuri. Noul dispozitiv minuscul garanteaza siguranta maxima impotriva utilizatorilor neautorizati, beneficiind de protectie cu parola si software de partitionare a discului.

Atom poate fi folosit pentru stocare de date, dar si pentru accelerarea performantelor de sistem pe orice calculator personal cu Windows Vista care foloseste Windows ReadyBoost. Noul disc de memorie flash de la Imation este compatibil cu platformele de operare Windows, Mac si Linux.

De la birou direct la petrecere cu noul Atom Blue Flash Drive

Preturi si disponibilitate

Imation Atom Blue Flash Drive va fi disponibil prin Star Print in magazine de retail specializate si pe internet incepand cu luna martie.
Preturile recomandate de Imation sunt exprimate in Euro fara TVA: 2 GB a' 9.45 Euro; 4 GB a' 12.00 Euro; 8 GB a' 21.00 Euro.


Pentru informatii suplimentare privind familia completa Imation a produselor Atom va invitam sa vizitati www.imation.eu.

Articole recomandate

Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje Munca de acasa in pandemie: avantaje si dezavantaje
Munca de acasa a devenit varianta cea mai buna in timpul pandemiei de coronavirus. Foarte multe companii au ales sa isi lase angajatii sa lucreze de la domiciliu pentru a evita raspandirea noului virus aparut din China. Lucrul de acasa are insa avantaje si dezavantaje. Multi angajatori au dezvaluit
INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei INTERVIU Claudia Purde, fondatoarea Prichindel.ro, despre cum sa ai o afacere de succes in timpul pandemiei
Pentru majoritatea dintre noi, pandemia de coronavirus a adus cu sine nenumarate temeri, de la cele legate de sanatatea proprie si a celor dragi la griji privind siguranta financiara si a continuitatii business-urilor. Cu aceste temeri s-a confruntat si Claudia Purde, fondatoarea magazinului online
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe SRL
Antreprenorii pot fi actionari unici in mai multe societati cu raspundere limitata, potrivit unui act normativ privind modificarea Legii societatilor. Legea adoptata de Parlament in decembrie 2019 vizeaza anularea interdictiei de a fi actionar unic in mai multe societati cu raspundere limitata sau
Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante! Planuri antreprenoriale in fashion? Iata principalele variante!
Tot mai multe persoane caută opțiuni prin care să poată avea independență financiară și în același timp să poată să stăpânească exclusiv modul în care își manageriază timpul, astfel încât
Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020 Elite Meetup: Energie si Smartlife 2020
Elite Business Women (https://ebw.business), cel mai mare club de afaceri românesc dedicat femeilor antreprenor din România, cu prezentă internațională, invită femeile de afaceri să participe la o nouă întrunire, prima din acest an – Elite Meetup: