Skip to article

Fabrica de lideri

Fabrica de lideri
"Daca actiunile tale ii inspira pe altii sa viseze mai mult, sa invete mai mult, sa faca mai mult si sa devina mai mult, atunci esti un lider" spunea John Quincy Adams.

Cosmin Alexandru, presedintele Erudio, vorbeste despre ce inseamna sa fii lider, cum se construieste brandul personal si de ce intr-o functie de conducere este nevoie de mai mult decat instinct, inspiratie si noroc.

Cursurile Erudio ofera, in opinia lui Alexandru, un tip de interactiune ce permite fiecarui lider sa se descopere si sa se puna in valoare, intr-un fel care ii foloseste foarte mult atat in viata profesionala, cat si in cea personala. Toate acestea, in schimbul unei sume care inseamna mai putin decat salariul lunar al unui top manager, 4500 de euro.

Managerii marilor companii au posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile de leader avandu-i ca profesori pe Robert Turcescu, Horia Roman Patapievici, Oana Pelea sau Ioana Parvulescu, in cadrul unor cursuri ce imbina lumea culturala cu cea a afacerilor.

Fabrica de lideriAlexandru considera ca nu poti conduce cu adevarat o afacere daca nu inveti sa-ti stapanesti intr-o oarecare masura emotiile, daca nu stii sa citesti emotiile celorlalti si ca trebuie sa tii cont ca tot timpul te afli in fata unui public, intern sau extern.

Domeniile si ariile de competenta profesionala sunt foarte diverse, cursurile fiind personalizate la nivelul structurii sale de personalitate si a obiectivelor de dezvoltare pe care fiecare manager si le doreste atinse.

Majoritatea timpului este dedicata exercitiilor, interactiunii si participarii fiecarui cursant la fiecare etapa a programului.

Printre absolventii cursurilor Erudio se numara Dan Damian - Director General Ciel Romania, Ioana Iordache - CEO Leo Burnett, Mircea Tiplea - CFO Coca Cola HBC, Dana Untescu - Director Regional HR Xerox CEE, Turcia, Egipt si Israel, Adrian Pop - Partener si Director Executiv Agora Media.

Articole recomandate

5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother 5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother
Imprimantele inkjet Brother sunt apreciate în rândul consumatorilor care doresc soluții eficiente, randament crescut şi investiții pe termen lung. Fie că vorbim de imprimante, fie că vorbim de sisteme all în one, toate echipamentele de bucură de
Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina
Antreprenoriat feminin in Romania Antreprenoriat feminin in Romania
Anul 2020 este unul care va rămâne în istorie – pandemia a afectat viețile tuturor, atât cele personale, cât și cele profesionale și a lăsat o ampremntă grea și asupra economiei naționale, dar și celei globale. Nici pentru
Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti? Cum alegi cele mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti?
Una dintre cele mai mari probleme pentru un model aflat la început de carieră este identificarea celor mai bune oferte de angajări videochat . La o simplă căutare în anunțurile din site-urile de joburi vei descoperi sute de oferte, care mai de care mai tentante,