Skip to article

Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti

Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti
Începutul este mereu greu, dar nimeni nu se așteptă să fie atât de greu pentru un tânăr să locuiască singur în capitala României. Deși țara noastră nu este una dintre cele mai scumpe țări din Europa, salariile pentru un post entry level în regim full time sunt între 1.800 – 2.000 de lei net / lună, iar cazările în București încep de la cel puțin 1.000 de lei, într-o zonă periferică din capitală, pentru o garsonieră neutilată – pentru o garsonieră utilată chiriile pornesc de la 1.500 de lei / lună în aceeași zonă.

Pentru o garsonieră utilată, dar modestă, într-o zonă de top a Bucureștiului, o persoană va fi nevoită să scoată din buzunar cel puțin 3.000 de lei.

Pentru a realiza un calcul simplu, vom lua cea mai ieftină chirie – 1.000 de lei. Pe lângă cei 1.000 de lei, un tânăr trebuie să mai scoată lunar bani din buzunar pentru:

- întreținere – care este de aproximativ 250 de lei pe timp de iarnă  
- energie electrică – care este aproximativ 70 de lei 
- cablu și internet – aproximativ 67 de lei  
- gunoi menajer – aproximativ 100 de lei  

Din cei 2.000 de lei mai rămân 500 de lei pe care o persoană ar trebui să îi cheltuiască pe mâncare și transport. Pentru mâncare, un singur om (care își prepară singur mesele) are nevoie de cel puțin 600 de lei pe lună, iar pentru transport cu metroul 70 de lei – momentan, căci și din acest punct de vedere urmează scumpiri. Făcând un calcul simplu, este imposibil ca o persoană să trăiască singură în București cu un astfel de salariu, chiar și într-o garsonieră modestă dintr-o zonă periferică.

Conform economiștilor, pentru ca o tânără să poată să trăiască pe cont propriu în București într-un mod modest, acesta are nevoie de un salariu de cel puțin 4.000 de lei net / lună.

Pentru a putea să își atragă cât mai mulți candidați pentru posturile vacante, multe companii aleg să le plătească acestora chiriile – adevărul este că nu sunt atât de multe companii care fac acest lucru, dar este un plus binevenit în piața locurilor de muncă.

Care sunt joburile care oferă cazare gratuită în București?

Posturi MAI

În România, cei care lucrează în MAI (polițiști, jandarmi, agenți de penitenciare, etc.), primesc din partea statului un plafon pentru chirie (nu tot costul chiriei) pentru a putea trăi în zona în care sunt încadrați, inclusiv în București. Cu toate acestea, cei care aleg să ne păzească își asumă un risc foarte mare, ținând cont de gradul de infracționalitate din România.

Ingineri

Marile companii sunt dispuse să plătească cazarea pentru ingineri cu experiență și acest lucru nu este de mirare – cu greu găsești ingineri profesioniști care să nu fi plecat deja în străinătate.

Lucrători pe utilaje

Manipularea utilajelor de construcție nu este ușoară, iar companiile caută mereu profesioniști pentru a se asigura că sarcinile vor fi efectuate fără incidente. Astfel că, pentru atragerea acestora, companiile le promit cazare gratuită și mâncare. Trebuie menționat faptul că multe companii apelează la forță de muncă din țări defavorizate pentru a-i plăti pe oameni chiar și de 5 ori mai puțin ca în afară.

După multe cercetări pe piața muncii am găsit un singur job disponibil în momentul actual pentru tinere menit să ofere cazare gratuită, dar care nu necesită experiență sau studii speciale în domeniu:

Model de videochat

Deși este o industrie aparte, meseria de model de videochat este singura ce le oferă tinerelor cazare gratuită într-un apartament de lux în inima Bucureștiului, pe lângă un venit de minimum 5.000 de lei net / lună. Întrebarea cea mai mare este: Cum își permite un studio de videochat să ofere modelelor o asemenea oportunitate? Răspunsul se bazează pe încasări. Cele mai mari studiouri de videochat din București au modele de top care încasează lunar peste 90.000 de dolari, așa că efortul financiar necesar pentru susținerea cazărilor se poate aplica uniform pentru orice model, indiferent dacă este la început de carieră.

Articole recomandate

De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou? De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou?
Cafeaua reprezintă ceasul deșteptător pentru mulți dintre noi. O gură de cafea și ne umplem instant de multă energie și nu este de mirare: cofeina își face mereu treaba. Studiile privind consumul de cafea în mediul business în România
Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista? Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista?
Daca alegi studioul potrivit, cariera de videochat in Bucuresti iti poate aduce numeroase satisfactii. Cum reusesti insa sa faci diferenta intre diferitele oferte de angajare? Ce diferentiaza o companie serioasa de una care nu merita increderea ta? Iata cateva elemente de care e bine sa tii cont!
Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti
Începutul este mereu greu, dar nimeni nu se așteptă să fie atât de greu pentru un tânăr să locuiască singur în capitala României. Deși țara noastră nu este una dintre cele mai scumpe țări din Europa, salariile pentru un
4 sfaturi cheie ca sa ai grija de copiatorul tau profesional 4 sfaturi cheie ca sa ai grija de copiatorul tau profesional
In prezent, in orice birou important in care circula documente frecvent, este nevoie de un copiator de inalta calitate, cum ar fi bizhub c257i sau alte modele populare de la Konica Minolta. Cei care descopera ce avantaje are serviciul de inchirieri copiatoare konica minolta, precum si cei care aleg
Cat se castiga din videochat? Cat se castiga din videochat?
Bucuresti – capitala europeana a videochatului Raportat la castiguri, jobul ca model de videochat este unul dintre cele mai profitabile din Romania si din lume la ora actuala! Sondajele al caror scop a fost sa analizeze castigurile medii ale modelelor de videochat au