Skip to article

LiveStudio: Liderul bucurestean al angajarilor, cu resurse financiare de exceptie

LiveStudio: Liderul bucurestean al angajarilor, cu resurse financiare de exceptie
Compania LiveStudio, cu o activitate şi experienţă vastă în domeniul corporatist, intră în cel de-al şaptelea an de existenţă pe piaţa muncii, fiind o companie care s-a lansat pentru a oferi un job în mediul online, mult mai lejer şi accesibil femeilor care îşi doresc să obţină bani într-un mod uşor şi relaxant.

Cu susţinerea celor mai performante sedii, amenajate cu dotări de ultimă oră şi aparaturi care completează aspectul unic al interiorului, proiectul se adresează tuturor femeilor din România ca o nouă provocare în 2016, şi anume aceea de a se alătura echipei LiveStudio pentru a-şi oferi şansa de a-şi crea viitorul mult dorit.

Lansată în 2009, compania contribuie la dotarea cu echipamente profesionale pentru angajate, oferind ajutor şi facilităţi în ceea ce priveşte munca la LiveStudio. Acestea sunt menite confortului de muncă în mediul online, cât şi simplificarea modului de a obţine bani al angajatelor LiveStudio.

Totodată, la fiecare 6 luni, LiveStudio se ocupă cu upgradarea computerelor ultraperformante şi a camerelor Sony/Panasonic HD MOTORIZATE, oferind un loc de muncă mult mai favorabil şi facil pentru femei.

Cel mai mare angajator bucureştean 

În domeniul angajări Bucureşti  LiveStudio este lider, şi fiindcă se află în continuă ascensiune, angajările şi succesul sunt într-o evoluţie permanentă.

Astfel că, pentru fiecare femeie care îşi doreşte un job cu o locaţie modern amenajată, utilată pentru pauze de cafea, spaţii de relaxare, camere luxoase şi interioare fastuoase, LiveStudio este cel mai potrivit.

Managera LiveStudio, cea care a înfiinţat acest întreg proiect, a declarat într-un interviu recent: “Când am început să dezvoltăm compania LiveStudio în 2009, ne-a fost clar un lucru, pe care chiar angajatele LiveStudio l-au semnalat- faptul că trebuie să le dăm ocazia tuturor femeilor de a se implica într-un job care le poate aduce succesul garantat şi carieră mult dorită.

Astfel că, încă de la lansare, oferim ce şi-au dorit- oportunitatea de a avea resurse financiare de ordinal miilor de euro şi ocazia de a se afla într-un sediu central al Bucureştiului, amenajat special pentru nevoile femeilor.

Pentru că ne dorim tot ce este mai bun pentru angajatele noastre, încercăm pe cât posibil să aducem excelenţă în ceea ce facem. Compania a câştigat numeroase premii de-a lungul timpului, anul acesta nefiind o excepţie. LiveStudio participă la TheEuropeanSummit , unde profesionalismul şi prestigiul ne vor fi recunoscute. “

Pe site-ul livestudio.ro, cele care aleg să opteze pentru un venit lunar de peste 2.000 de euro pot primi mai multe detalii despre aceste resurse financiare şi despre modul prin care ele pot fi primite.

Despre LiveStudio şi avantajele unui job pentru femei

LiveStudio este cea mai mare companie de angajări din Bucureşti, care se află în continuă ascensiune datorită performanţelor angajatelor sale.

Acestea au reuşit să ducă renumele studioului să fie recunoscut şi la nivel internaţional pentru veniturile pe care ele le obţin lunar.

Astfel că, o angajată fără experienţă în domeniu, clasată ca fiind începătoare, va câştiga la LiveStudio peste 1.000 de euro lunar.

O angajată care are deja câteva luni de experienţă va obţine peste 2.500 euro lunar iar una avansată, va încasa peste 4.500 de euro lunar.

Toate aceste încasări sunt posibile datorită comisionului de 50% din venituri pe care compania îl oferă tuturor angajatelor.

Premii în valoare de 2.000 de euro 

Aceste venituri sunt completate şi de premiile şi cadourile de peste 2.000 de euro de care LiveStudio dispune.

Pentru bunăstarea fetelor şi pentru a oferi un mediu cât mai confortabil de muncă, LiveStudio doreşte să le motiveze în permanenţă prin aceste premii care sunt bine meritate de către fiecare angajată a companiei.

Pentru implicarea şi pentru fidelitatea lor, compania oferă la rândul său condiţiile cele mai optime de muncă şi tot luxul de care fetele au nevoie pentru a munci într-un mediu relaxant, cu amenajări fastuoase.

Un salariu garantat 

LiveStudio oferă mai multe variante de alegere, astfel că pentru fetele care nu vor comisioane se poate merge pe un alt sistem de plată.

LiveStudio dispune de un salariu garantat lunar între 1.000 de RON şi 2.200 RON, care poate fi obţinut foarte uşor, printr-o muncă plăcută şi relxantă.

De ce LiveStudio? 

Prin toate aceste facilităţi şi oferte puse la dispoziţia angajatelor sale, compania se declară una din cele mai puternice şi influenţe din ţară.

Datorită profesionalismului prin care LiveStudio a câştigat numeroase premii în domeniu, afacerea a crescut la nivel naţional şi internaţional, oferind cele mai bune condiţii de muncă.

În acest fel, LiveStudio reuşeşte să fie nu doar o companie oarecare, ci una din cele mai profesioniste din ţară, fiind standardul absolut pentru toate companiile din domeniu.

Articole recomandate

Femei in IT - 5 motive sa urmezi o cariera digitala Femei in IT - 5 motive sa urmezi o cariera digitala
Știai că unul dintre primii programatori din lume a fost o femeie? Numele ei era Ada Lovelace, o matematiciană britanică din secolul 19 care a fost prima dintre oamenii de știință care a identificat potențialul de aplicabilitate a capacităților
Ce criterii trebuie sa aiba parintii in vedere atunci cand aleg o clinica stomatologica Ce criterii trebuie sa aiba parintii in vedere atunci cand aleg o clinica stomatologica
Pentru copii, facem orice! Aceasta este deviza pe care o urmeaza parintii cand vine vorba despre cresterea copiilor lor. Ca urmare a experientei propriilor copii vizavi de serviciile stomatologice, Ane Mary Popescu a fondat clinicile stomatologice KopfZeit in urma cu 8 ani, alaturi de sotul sau,
Solicitarea de fonduri europene! Primii pasi pentru consolidarea afacerii tale Solicitarea de fonduri europene! Primii pasi pentru consolidarea afacerii tale
Vrei sa devii antreprenor, sa iti dezvolti afacerea pe care o ai sau sa investesti intr-un ONG si nu ai bani? Poti apela la fondurile nerambursabile. Desi pare de cele mai multe ori un drum dificil, accesarea fondurilor europene este accesibila (cu putin efort) oricarei persoane. Tipuri de fonduri
Afla totul despre videochat din cel mai nou blog al domeniului! Afla totul despre videochat din cel mai nou blog al domeniului!
Romancele sunt frumoase, inteligente si intotdeauna au stiut sa isi foloseasca calitatile pentru a ajunge la inima barbatilor. Tocmai de aceea, nu este de mirare ca una dintre cele mai profitabile activitati ale prezentului in tara noastra este videochatul. Mai mult decat atat, Romania este printre
Guvernul va introduce sistemul de munca flexibila "Kurzarbeit" Guvernul va introduce sistemul de munca flexibila "Kurzarbeit"
Ludovic Orban, premierul Romaniei, a declarat ca Guvernul vrea sa introduca si in Romania sistemul de munca flexibilă „Kurzarbeit“. Aceasta masura vine ca un ajutor pentru companii si angajati.  „Dacă unei companii i s-a redus vânzarea cu un anumit