Skip to article

LiveStudio: Liderul bucurestean al angajarilor, cu resurse financiare de exceptie

LiveStudio: Liderul bucurestean al angajarilor, cu resurse financiare de exceptie
Compania LiveStudio, cu o activitate şi experienţă vastă în domeniul corporatist, intră în cel de-al şaptelea an de existenţă pe piaţa muncii, fiind o companie care s-a lansat pentru a oferi un job în mediul online, mult mai lejer şi accesibil femeilor care îşi doresc să obţină bani într-un mod uşor şi relaxant.

Cu susţinerea celor mai performante sedii, amenajate cu dotări de ultimă oră şi aparaturi care completează aspectul unic al interiorului, proiectul se adresează tuturor femeilor din România ca o nouă provocare în 2016, şi anume aceea de a se alătura echipei LiveStudio pentru a-şi oferi şansa de a-şi crea viitorul mult dorit.

Lansată în 2009, compania contribuie la dotarea cu echipamente profesionale pentru angajate, oferind ajutor şi facilităţi în ceea ce priveşte munca la LiveStudio. Acestea sunt menite confortului de muncă în mediul online, cât şi simplificarea modului de a obţine bani al angajatelor LiveStudio.

Totodată, la fiecare 6 luni, LiveStudio se ocupă cu upgradarea computerelor ultraperformante şi a camerelor Sony/Panasonic HD MOTORIZATE, oferind un loc de muncă mult mai favorabil şi facil pentru femei.

Cel mai mare angajator bucureştean 

În domeniul angajări Bucureşti  LiveStudio este lider, şi fiindcă se află în continuă ascensiune, angajările şi succesul sunt într-o evoluţie permanentă.

Astfel că, pentru fiecare femeie care îşi doreşte un job cu o locaţie modern amenajată, utilată pentru pauze de cafea, spaţii de relaxare, camere luxoase şi interioare fastuoase, LiveStudio este cel mai potrivit.

Managera LiveStudio, cea care a înfiinţat acest întreg proiect, a declarat într-un interviu recent: “Când am început să dezvoltăm compania LiveStudio în 2009, ne-a fost clar un lucru, pe care chiar angajatele LiveStudio l-au semnalat- faptul că trebuie să le dăm ocazia tuturor femeilor de a se implica într-un job care le poate aduce succesul garantat şi carieră mult dorită.

Astfel că, încă de la lansare, oferim ce şi-au dorit- oportunitatea de a avea resurse financiare de ordinal miilor de euro şi ocazia de a se afla într-un sediu central al Bucureştiului, amenajat special pentru nevoile femeilor.

Pentru că ne dorim tot ce este mai bun pentru angajatele noastre, încercăm pe cât posibil să aducem excelenţă în ceea ce facem. Compania a câştigat numeroase premii de-a lungul timpului, anul acesta nefiind o excepţie. LiveStudio participă la TheEuropeanSummit , unde profesionalismul şi prestigiul ne vor fi recunoscute. “

Pe site-ul livestudio.ro, cele care aleg să opteze pentru un venit lunar de peste 2.000 de euro pot primi mai multe detalii despre aceste resurse financiare şi despre modul prin care ele pot fi primite.

Despre LiveStudio şi avantajele unui job pentru femei

LiveStudio este cea mai mare companie de angajări din Bucureşti, care se află în continuă ascensiune datorită performanţelor angajatelor sale.

Acestea au reuşit să ducă renumele studioului să fie recunoscut şi la nivel internaţional pentru veniturile pe care ele le obţin lunar.

Astfel că, o angajată fără experienţă în domeniu, clasată ca fiind începătoare, va câştiga la LiveStudio peste 1.000 de euro lunar.

O angajată care are deja câteva luni de experienţă va obţine peste 2.500 euro lunar iar una avansată, va încasa peste 4.500 de euro lunar.

Toate aceste încasări sunt posibile datorită comisionului de 50% din venituri pe care compania îl oferă tuturor angajatelor.

Premii în valoare de 2.000 de euro 

Aceste venituri sunt completate şi de premiile şi cadourile de peste 2.000 de euro de care LiveStudio dispune.

Pentru bunăstarea fetelor şi pentru a oferi un mediu cât mai confortabil de muncă, LiveStudio doreşte să le motiveze în permanenţă prin aceste premii care sunt bine meritate de către fiecare angajată a companiei.

Pentru implicarea şi pentru fidelitatea lor, compania oferă la rândul său condiţiile cele mai optime de muncă şi tot luxul de care fetele au nevoie pentru a munci într-un mediu relaxant, cu amenajări fastuoase.

Un salariu garantat 

LiveStudio oferă mai multe variante de alegere, astfel că pentru fetele care nu vor comisioane se poate merge pe un alt sistem de plată.

LiveStudio dispune de un salariu garantat lunar între 1.000 de RON şi 2.200 RON, care poate fi obţinut foarte uşor, printr-o muncă plăcută şi relxantă.

De ce LiveStudio? 

Prin toate aceste facilităţi şi oferte puse la dispoziţia angajatelor sale, compania se declară una din cele mai puternice şi influenţe din ţară.

Datorită profesionalismului prin care LiveStudio a câştigat numeroase premii în domeniu, afacerea a crescut la nivel naţional şi internaţional, oferind cele mai bune condiţii de muncă.

În acest fel, LiveStudio reuşeşte să fie nu doar o companie oarecare, ci una din cele mai profesioniste din ţară, fiind standardul absolut pentru toate companiile din domeniu.

Articole recomandate

Studiu: Romanii prefera munca de acasa. Nu mai vor sa se intoarca la birou Studiu: Romanii prefera munca de acasa. Nu mai vor sa se intoarca la birou
Romanii nu mai vor sa se intoarca la munca de la birou. Pefera sa munceasca de acasa, arata un studiu realizat de Reveal Marketing Search.  O treime dintre participantii la studiu au declarat ca participa la cursuri online platite sau gratuite si sunt mai preocupati de dezvoltarea personala
6 din zece angajatori verifica profilurile de social media ale candidatilor 6 din zece angajatori verifica profilurile de social media ale candidatilor
Mare atentie la ce postezi pe retelele de socializare daca esti in cautarea unui job! Potrivit celui mai recent studiu, 6 din zece angajatori verifică profilurile de social media, iar aproape patru din zece ţin cont inclusiv de acest criteriu în decizia de recrutare. Reputaţia
5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother 5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother
Imprimantele inkjet Brother sunt apreciate în rândul consumatorilor care doresc soluții eficiente, randament crescut şi investiții pe termen lung. Fie că vorbim de imprimante, fie că vorbim de sisteme all în one, toate echipamentele de bucură de
Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina