Skip to article

Profesiile femeilor la care viseaza barbatii

Profesiile femeilor la care viseaza barbatii
Stewardesa, secretara, maseuza: unele profesii creeaza fantezii in imaginatia barbatilor. Ce inseamna aceste meserii in visele barbatilor?

Stewardesa - barbatii in al saptelea cer

In capul unui barbat, stewardesa este o femeie frumoasa, inalta si slaba, care poarta uniforma, un coc impecabil si tocuri. Ea este de asemenea la dispozitia lor, intr-un spatiu inchis, la kilometri distanta de sol. Stewardesa este cea mai mare fantezie a barbatilor. Pentru acestia, insotitoarea de zbor este libera precum aerul. Ea este o femeie de trecere, cu care nu e nevoie sa-si ia angajamente.


Infirmiera - o femeie buna de pus la rana

In capul barbatilor, infirmiera e o femeie in camasa alba, atanta, care are grija de ei, ca o mama. Mai exista bineinteles si latura carnala a profesiei, deoarece infirmiera trebuie sa atinga pacientul pentru a avea grija de el, iar asta duce situatia pe un teren mai sexual.

Secretara - cu totul la dispozitia sefului

Pentru barbati, secretara este o femeie eleganta, in taior, cu tocuri inalte, ochelari cu rama neagra si coc. Ea este in acelasi timp independenta si devotata 100% sefului ei. Barbatul se pun in pielea sefului si este in postura sa-si impuna dorintele. Secretara indeamna la o relatie sexuala de tip dominant - dominat.

Doctorita - prestigiul halatului alb

In capul unui barbat, o femeie medic este inteligenta, poarta un halat alb si are grija de el. Fantezia doctoritei este mai mult una sociala. Femeia aceasta straluceste in societate, meseria ei este o carte de vizita spre un mediu social elevat.

Antrenoarea - sportiva si dinamica

Barbatilor le plac femeile cu alura svelta si tonica. Antrenoarea este femeia snur, supla, care se cunoaste perfect si isi poate contorsiona corpul pentru cele mai nebune pozitii sexuale. Antrenoarea este iubita si pentru ca ea joaca pe un teren care apartine in mod traditional barbatilor, acela al sportului.

Profa - severa si misterioasa

Profesoara este adesea in capul barbatilor o tanara cu aer sever, cu o rigla din lemn in mana si ochelari, care nu are viata personala.

Scolarita - mitul tineretii vesnice

In mintea barbatilor, scolarita e un fel de Britney Spears, cu fusta mini si codite, tanara, frumoasa si pura. Novice in materie de sex, ea cauta experiente noi, iar un barbat mai in varsta o poate initia. Scolarita le aminteste barbatilor de tineretea lor, de frumusetea acelei varste si reprezinta relatia interzisa deoarece ea este minora.

Maseuza - trezeste simturile

Pentru barbati, maseuza este o femeie extrem de feminina, senzuala, tactila, care cunoaste toate secretele corpului masculin. El isi imagineaza ca in timpul masajului, situatia poate avansa in orice moment.


Autor: Nuage

Articole recomandate

De ce videochatul nu a fost afectat de pandemie? De ce videochatul nu a fost afectat de pandemie?
De ce este videochatul o meserie cautata pe vreme de pandemie? Desi pare surprinzator, exista si industrii care nu au fost deloc afectate de pandemie. In contextul prabusirii economice, industria videochatului este una dintre cele care nu au avut de suferit. Persoanele care activeaza in acest
Bune practici pentru crearea unui mediu de lucru Euromaster atractiv Bune practici pentru crearea unui mediu de lucru Euromaster atractiv
Atunci cand incepi sa lucrezi pentru un angajator nou, cu siguranta iti doresti sa ai parte de o experienta care sa te ajute sa te dezvolti din punct de vedere profesional. Vrei sa pui in aplicare si sa iti dezvolti abilitatile actuale, dar si sa deprinzi altele noi. Totodata, iti doresti sa ai
De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou? De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou?
Cafeaua reprezintă ceasul deșteptător pentru mulți dintre noi. O gură de cafea și ne umplem instant de multă energie și nu este de mirare: cofeina își face mereu treaba. Studiile privind consumul de cafea în mediul business în România
Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista? Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista?
Daca alegi studioul potrivit, cariera de videochat in Bucuresti iti poate aduce numeroase satisfactii. Cum reusesti insa sa faci diferenta intre diferitele oferte de angajare? Ce diferentiaza o companie serioasa de una care nu merita increderea ta? Iata cateva elemente de care e bine sa tii cont!
Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti
Începutul este mereu greu, dar nimeni nu se așteptă să fie atât de greu pentru un tânăr să locuiască singur în capitala României. Deși țara noastră nu este una dintre cele mai scumpe țări din Europa, salariile pentru un