Skip to article

Revino-ti spectaculos in cariera!

Revino-ti spectaculos in cariera!
Tocmai ai fost disponibilizata.

Sefii tai ti-ai explicat senini ca nu mai au posibilitatea sa plateasca salariile departamentului in care lucrai si ca va trebui sa iti redirectionezi cariera.

Simti ca siguranta ta financiara s-a prabusit subit si ca nu isi va mai reveni, orice ai face?

Lucrurile nu sunt atat de tragice. Cu putin optimism, vei invata sa privesti partea buna a lucrurilor si sa gasesti oportunitatile care, in ciuda aparentelor, chiar exista.


Indiferent de cat de neagra se prezinta situatia acum, este foarte important sa intelegi ca ea este asa cum este nu pentru ca reflecta realitatea de moment, ci pentru ca starea ta psihica este la pamant.

Daca iti vei repeta suficient de des ca dracul nu-i chiar atat de negru vei ajunge si sa crezi asta, iar optimismul isi va face din nou aparitia in mentalitatea ta.

Nu abandona la primul obstacol care iti iese in cale. Da, stiu, o dificultate cat de mica acum pare ca te poate dobori insa gandeste-te ca nici cei mai prosperi in cariera nu au avut intotdeauna numai momente de glorie.

Important este sa nu te descurajezi si sa depistezi exact ceea ce nu ai facut corect, pentru a evita astfel de situatii pe viitor.

Acorda atentie sporita "ambalajului" in care te vinzi. Fiecare job presupune o serie de caracteristici, abilitati si cunostinte pe care un candidat trebuie sa le posede, insa modul cum iti prezinti acele abilitati face mai mult de jumatate din treaba.

Daca ai pus ochii deja pe un job interesant, nu te repezi sa te duci la un interviu. Afla tot ce poti afla despre jobul dorit, despre oamenii care au lucrat acolo, despre cum se prezinta sefii si ce s-ar cere de la tine daca ai lucra acolo. De abia dupa asta pregateste-ti arsenalul pentru a te putea "vinde" cat mai bine.

Nu astepta sa fii cautata. Oricat de capabila ai fi si oricat de bine ar suna CV-ul tau, este foarte posibil ca oamenii potriviti sa nu ajunga niciodata sa il citeasca. Departamentele de resurse umane au deseori criterii foarte ciudate de selectie a candidatilor pentru un job.

Deseori un email bine realizat trimis exact cui trebuie, te poate aduce in sala de asteptare a unui interviu pentru jobul de mult visat.

Articole recomandate

De ce videochatul nu a fost afectat de pandemie? De ce videochatul nu a fost afectat de pandemie?
De ce este videochatul o meserie cautata pe vreme de pandemie? Desi pare surprinzator, exista si industrii care nu au fost deloc afectate de pandemie. In contextul prabusirii economice, industria videochatului este una dintre cele care nu au avut de suferit. Persoanele care activeaza in acest
Bune practici pentru crearea unui mediu de lucru Euromaster atractiv Bune practici pentru crearea unui mediu de lucru Euromaster atractiv
Atunci cand incepi sa lucrezi pentru un angajator nou, cu siguranta iti doresti sa ai parte de o experienta care sa te ajute sa te dezvolti din punct de vedere profesional. Vrei sa pui in aplicare si sa iti dezvolti abilitatile actuale, dar si sa deprinzi altele noi. Totodata, iti doresti sa ai
De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou? De ce este necesar un aparat profesional pentru cafea intr-un birou?
Cafeaua reprezintă ceasul deșteptător pentru mulți dintre noi. O gură de cafea și ne umplem instant de multă energie și nu este de mirare: cofeina își face mereu treaba. Studiile privind consumul de cafea în mediul business în România
Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista? Cum iti dai seama ca o oferta de angajare in videochat in Bucuresti este cu adevarat profesionista?
Daca alegi studioul potrivit, cariera de videochat in Bucuresti iti poate aduce numeroase satisfactii. Cum reusesti insa sa faci diferenta intre diferitele oferte de angajare? Ce diferentiaza o companie serioasa de una care nu merita increderea ta? Iata cateva elemente de care e bine sa tii cont!
Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti Joburile care iti ofera cazare gratuita in Bucuresti
Începutul este mereu greu, dar nimeni nu se așteptă să fie atât de greu pentru un tânăr să locuiască singur în capitala României. Deși țara noastră nu este una dintre cele mai scumpe țări din Europa, salariile pentru un