Skip to article

Revino-ti spectaculos in cariera!

Revino-ti spectaculos in cariera!
Tocmai ai fost disponibilizata.

Sefii tai ti-ai explicat senini ca nu mai au posibilitatea sa plateasca salariile departamentului in care lucrai si ca va trebui sa iti redirectionezi cariera.

Simti ca siguranta ta financiara s-a prabusit subit si ca nu isi va mai reveni, orice ai face?

Lucrurile nu sunt atat de tragice. Cu putin optimism, vei invata sa privesti partea buna a lucrurilor si sa gasesti oportunitatile care, in ciuda aparentelor, chiar exista.


Indiferent de cat de neagra se prezinta situatia acum, este foarte important sa intelegi ca ea este asa cum este nu pentru ca reflecta realitatea de moment, ci pentru ca starea ta psihica este la pamant.

Daca iti vei repeta suficient de des ca dracul nu-i chiar atat de negru vei ajunge si sa crezi asta, iar optimismul isi va face din nou aparitia in mentalitatea ta.

Nu abandona la primul obstacol care iti iese in cale. Da, stiu, o dificultate cat de mica acum pare ca te poate dobori insa gandeste-te ca nici cei mai prosperi in cariera nu au avut intotdeauna numai momente de glorie.

Important este sa nu te descurajezi si sa depistezi exact ceea ce nu ai facut corect, pentru a evita astfel de situatii pe viitor.

Acorda atentie sporita "ambalajului" in care te vinzi. Fiecare job presupune o serie de caracteristici, abilitati si cunostinte pe care un candidat trebuie sa le posede, insa modul cum iti prezinti acele abilitati face mai mult de jumatate din treaba.

Daca ai pus ochii deja pe un job interesant, nu te repezi sa te duci la un interviu. Afla tot ce poti afla despre jobul dorit, despre oamenii care au lucrat acolo, despre cum se prezinta sefii si ce s-ar cere de la tine daca ai lucra acolo. De abia dupa asta pregateste-ti arsenalul pentru a te putea "vinde" cat mai bine.

Nu astepta sa fii cautata. Oricat de capabila ai fi si oricat de bine ar suna CV-ul tau, este foarte posibil ca oamenii potriviti sa nu ajunga niciodata sa il citeasca. Departamentele de resurse umane au deseori criterii foarte ciudate de selectie a candidatilor pentru un job.

Deseori un email bine realizat trimis exact cui trebuie, te poate aduce in sala de asteptare a unui interviu pentru jobul de mult visat.

Articole recomandate

Studiu: Romanii prefera munca de acasa. Nu mai vor sa se intoarca la birou Studiu: Romanii prefera munca de acasa. Nu mai vor sa se intoarca la birou
Romanii nu mai vor sa se intoarca la munca de la birou. Pefera sa munceasca de acasa, arata un studiu realizat de Reveal Marketing Search.  O treime dintre participantii la studiu au declarat ca participa la cursuri online platite sau gratuite si sunt mai preocupati de dezvoltarea personala
6 din zece angajatori verifica profilurile de social media ale candidatilor 6 din zece angajatori verifica profilurile de social media ale candidatilor
Mare atentie la ce postezi pe retelele de socializare daca esti in cautarea unui job! Potrivit celui mai recent studiu, 6 din zece angajatori verifică profilurile de social media, iar aproape patru din zece ţin cont inclusiv de acest criteriu în decizia de recrutare. Reputaţia
5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother 5 motive sa alegi imprimante inkjet Brother
Imprimantele inkjet Brother sunt apreciate în rândul consumatorilor care doresc soluții eficiente, randament crescut şi investiții pe termen lung. Fie că vorbim de imprimante, fie că vorbim de sisteme all în one, toate echipamentele de bucură de
Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux! Fa si tu o multime de bani din videochat non-adult in Iasi la Heylux!
Banii sunt mai importanți ca oricând. Mai ales în perioada asta, plină de necunoscute. Când multe joburi dispar sau sunt prost plătite, videochatul în Iași e o opțiune serioasă pentru tine. Oricâte probleme ar fi peste tot, domeniul ăsta
Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara Art Studio Bucuresti - descopera independenta financiara
Despre Art Studio Art Studio Bucuresti iti ofera mai mult decat un loc de munca intr-un studio videochat profesionist. Este locul care iti poate oferi siguranta financiara, stabilitate si confort, totul conform cu legile impuse pe piata muncii. Jobul de model de videochat la Art Studio imbina